hopp3ru Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 mai admine dar tu vrei sa-mi dai ss pt ca postez la diverse un topic cu cel mai bun caracter de pe server ? nu am voie sa aflu si eu ? sau vrei sa te afirmi ca esti admin si dai ss .. Doar sa inchizi topicuri stii ti-e rusine sa raspunzi ca poate sar astia pe tine . Dati-mi ss ca nu-mi pasa
Ang3lik Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 mai admine dar tu vrei sa-mi dai ss pt ca postez la diverse un topic cu cel mai bun caracter de pe server ? nu am voie sa aflu si eu ? sau vrei sa te afirmi ca esti admin si dai ss .. Doar sa inchizi topicuri stii ti-e rusine sa raspunzi ca poate sar astia pe tine . Dati-mi ss ca nu-mi pasa din cate vad aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=405376 a fost destul de explicit. :) of of paragrafe din regulament,pe care sunt sigur ca nu-l sti :) regulament forum linkmania http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showannouncement=39&f=304 regulament forum sectiunea mu online http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=300174 nu stiu ce sa va mai zic....ca incepeti iar cu vb deale voastre pupincurist si ce stiu eu ce...dar voi sunteti pe spate cu regulamentul si tot aveti gura ...cu atitudinea ta multe nu reusesti sti vb aia?"daca taceai filozof ramaneai" :)
sunt cu o clasa peste Honey Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 mai admine dar tu vrei sa-mi dai ss pt ca postez la diverse un topic cu cel mai bun caracter de pe server ? nu am voie sa aflu si eu ? sau vrei sa te afirmi ca esti admin si dai ss .. Doar sa inchizi topicuri stii ti-e rusine sa raspunzi ca poate sar astia pe tine . Dati-mi ss ca nu-mi pasa :)) penibil ,mai ai sa faci topic cand iti schimbi chilotu pai normal sa va dea warn daca voi faceti topic la toate porcariile :tiphat: :crazy:
sunt cu o clasa peste Honey Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 mai admine dar tu vrei sa-mi dai ss pt ca postez la diverse un topic cu cel mai bun caracter de pe server ? nu am voie sa aflu si eu ? sau vrei sa te afirmi ca esti admin si dai ss .. Doar sa inchizi topicuri stii ti-e rusine sa raspunzi ca poate sar astia pe tine . Dati-mi ss ca nu-mi pasa :)) penibil ,mai ai sa faci topic cand iti schimbi chilotu pai normal sa va dea warn daca voi faceti topic la toate porcariile :tiphat: :crazy:
bunny Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 :)) penibil ,mai ai sa faci topic cand iti schimbi chilotu pai normal sa va dea warn daca voi faceti topic la toate porcariile :tiphat: :crazy: ai un user naspa, dar ma bucur ca tu macar gandesti.
Guest CHRIS90 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 next topic eu il fac :)))) cn poarta tanga =))))) srv penibil cu oameni penibili :tiphat:
sunt cu o clasa peste Honey Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 next topic eu il fac :)))) cn poarta tanga =))))) srv penibil cu oameni penibili :tiphat: sa mor ...de nu mi se face scarba pe zi ce trece din ce in ce mai mult....de jocul asta...si de unii playeri
MurDoc Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Acum imi pare rau ca am aratat buna-vointa si nu te-am suspendat pentru topicul acela. 5 zile pauza pentru topicul respectiv + 20 zile pentru insultele la adresa mea.