Guest djandi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ps desigur ca voi rezolva si plangerea la care a pus Richer link ul hai sa fim seriosi , nu ti-ai risca moderatorul pt gunit ...sau poate ca da? corect si cinstit acolo trebuie nefondata , cum a luat sadi pentru acelasi lucru asa sa ia si gunit tu ai creat precedentul asa ca... go 4 it
Rusu.George Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 pana sa se ajunga la alea mai bn ne amintim ce ai facut ca sa se ajunga pana acolo...ca de injurat nu te injura nimeni din cer ;) nu era injurat daca stia sa-si recunoasca greseala, in loc sa o acepere ;) eram noi prosti, tampiti si putea sa fie el cel destept manevrand situatia corect si aratand ca totusi e om reparand o treaba in schimb ce se face? m-am uitat in ultima saptamana si stau unele topicuri la plangeri si banati ca si cum ar fi ale nimanui :blink: si inca o chestie, spuneti ca jucatorii au obiceiul de a interpreta o regula dupa bunul plac dar moderatorii nu fac la fel? de ce interpretarea moderatorului trebuie sa fie cea corecta cand, in esenta, au amandoi dreptate? mai ales cand moderatorul oscileaza suspendand contrar. scrie undeva ca balanta trebuie sa fie doar de partea moderatorului? au fost destule cazuri in care s-a vorbit frumos si tot spre partea moderatorului s-a decis pur si simplu pentru ca asa a vrut moderatorul 8-| ai dreacu jucatori, sunt niste asupritori ai moderatorului :rofl1:
oldGard Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Mergeti si plangeti la alta masa :) aici s-a inchis de cand au aparut userele cu injuraturi la adresa parintilor mei. A si te-ai suparat ? dar eu oare m-am suparat cand unu ma injura pe private are lvl 10 si tu ii dau ss aluia chiar daca e clar ca are un cont mai mare ? Acuma daca te a injurat unu trb sa suportam noi ? Poate nu a fost singuru si o sa te mai injura zeci de persoane daca continuati asa. .
oldGard Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 @jardywaly, eu am incercat sa iti explic, ok, ai dreptate, asa e cum zici tu (asta ca sa te fac sa te simti mai bine), pentru ca pana la urma la asta va rezumati, sa reusiti sa dati peste nas cuiva, de aceea si doriti astfel de raspunsuri Pe scurt: Greseli sau produs . si multe.. foarte multe dar doar 70% din ele le ai indreptat. Aici e bila neagra de care iti vorbesc eu. Iar ce imi scrisesi tu aici.... no comment... cand vrei sa iti arat plangeri care sunt rezolvate prost si au fost lasate asa imi dai un pm si iti arat ;) Sa numai vorbim ca am niste plangeri care au ajuns pe pagina numarul 3 de 2 ori. eu inteleg ca poate faceti fel si fel de teste pe aici pe la server insa ...cate un ochii pe aici...
oldGard Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Uite si sa iti arat un admin cat de mult ma ajuta sa gasesc un raspuns : aici este o plangere : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=404920 aici este reevaluarea prin care rog un admin sa imi explice : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=405444 si am dat pm lu -ija- si acesta nu mi a raspuns pana la final .. :tiphat: asa ca am hotarat sa fac un topic la informati : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=406169 am prims raspuns de la un admin apoi revin la plangerea: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=404920: si vad ca intrebarie adresate lu cutzu sunt asa: 00:00 afk? 00 02 afk? 00:03 afk? 00 05 afk ? Deci preluare incorecta ? ma ascultat cineva ??? iti spun eu NU>! am vorbit degeba omu a stat pe bara 3 zile aiurea.. (sau inca mai sta ) MORALA : ia si vorbeste ca nu te asculta nimeni chiar daca vrei sa arati ca ceva e eronat . !
Lancelot Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 a da uitasem ca e vina noastra pentru lipsa voastra de educatie Hint au trecut vreo 4 ani de cand e LM....si tot timpul au fost decizii sau decizii care nu multumeau lumea. Insa dialogul era altul intre jucatori si staff pentru ca ..din pacate calitatea celor care activau pe aici era una superioara. Acum cum vi se nazare voua ca e luna patrata...ahahhahah avem ip dinamic las ca facem noi userul Dorel si ne bagam in gura la toti ce nu avem :) Asa ca..as i say...incercati la alta masa.:D
bunny Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 a da uitasem ca e vina noastra pentru lipsa voastra de educatie Hint au trecut vreo 4 ani de cand e LM....si tot timpul au fost decizii sau decizii care nu multumeau lumea. Insa dialogul era altul intre jucatori si staff pentru ca ..din pacate calitatea celor care activau pe aici era una superioara. Acum cum vi se nazare voua ca e luna patrata...ahahhahah avem ip dinamic las ca facem noi userul Dorel si ne bagam in gura la toti ce nu avem :) Asa ca..as i say...incercati la alta masa.:D cum bre 4 ani, in ce an esti? :D cred ca vroiai sa zici ca e din 2004, si ti-a iesit altfel. :))
oldGard Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 a da uitasem ca e vina noastra pentru lipsa voastra de educatie Hint au trecut vreo 4 ani de cand e LM....si tot timpul au fost decizii sau decizii care nu multumeau lumea. Insa dialogul era altul intre jucatori si staff pentru ca ..din pacate calitatea celor care activau pe aici era una superioara. Acum cum vi se nazare voua ca e luna patrata...ahahhahah avem ip dinamic las ca facem noi userul Dorel si ne bagam in gura la toti ce nu avem :) Asa ca..as i say...incercati la alta masa.:D Nu . Defapt atunci se ocupau mai multi cu mai mult interes si de aceea era asa ceva. Nu neg ca si oameni erau mai "cu capu pe umeri " insa daca eu il postez pe x inseamna ca toata dusmania mea este pe x. insa daca tu din graba . neatentie, sau ti se pare tie ca nu e asa (chiar daca in regulemnt scrie clar) si dai alt verdict eu pe cine imi pun aceea dusmanie.? De aceea regulmentul ar trebui sa fie CLAR . fara " la aprecierea moderatorului " ; sau minim 5 zile maxim 10 zile ...; sau la partea cu nefondata. : pui clar in regulament prima data warn a 2 a oara nefondata sau cum vreti voi nu ma intereseaza. Insa sa fie totul in regulment. Cand iti sare un handicapat " ba Lancelot nu vezi ba ca gresisi" tu ii pui frumos regula din regulament si gata ciocu mic. numai comenteaza nimeni. si nu o sa mai fie nici chesti de genu " il favorizeaza pe x " Daca ar fi asa cum va zisei eu atunci la sectiunea Reevaluare vor aparea doar plangeri la care mai au de adaugat poze sau video care sa dovedeasca nevinovatia acestora . Sunt multe lucrurui care ar trebui bagate in regulament. Acestea le luati din plangerile care nu au fost clare. Aici toti merg pe sansa de hotie. lasa ca fac asa si asa ca nu are cum sa ma posteze ca nu e in regulament . Ti-am dat si un pm cu un exemplu daca vrei sa il citesti. @nu dau vina pe voi la nimic asa ca terminati cu raspunsurile de genu. Pentru a numai exista certuri intre voi si jucatori CLAR trebuie sa faceti un regulament fix. Ca atunci cand eu ca jucator ma apuc sa iti zic ceva tu sa dai copy paste din regulament. Daca credeti ca nu e posibil eu o sa va ajut sa il fixati .
neinteresantul Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 chiar sunt curios cum se va rezolva cazul LordRippeR oare veti respecta acel precedent si se va acorda nefondata? sau o sa va dati cu firma-n cap si va veni o decizie controversata a lui Lancelot bazata pe afinitatile catre o anume alianta? ramaneti aproape
Lancelot Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 cum bre 4 ani, in ce an esti? :D cred ca vroiai sa zici ca e din 2004, si ti-a iesit altfel. :)) asa da 2004 :D eram pe fuga :D
bunny Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Am si eu o intrebare, pentru comunitatea asta plina de oameni corecti. Plangerea asta Reevaluarea asta De ce dracului se da asa de nevinovat? si mai vine si cu un tupeu dintr-ala "hai, raspunde-mi asa cum ai rezolvat si plangerea". Intelegeti ca nu sunteti ingerasi, gresiti, dar tot ridicati vocea, chiar daca fapta o comiteti. (si da, generalizez, si eu pot) Asta e o plangere la care am intrat aleatoriu, pot intra la toate si va dau cate-un raspuns. Dar nu mai veniti cu idei ca staff-ul va strica buna dispozitie sau mai stiu eu ce...Ala spre exemplu a facut pk de pe un alt caracter, a schimbat caracteru, si acu intreaba ca de ce i-a dat suspend, ca nu se afla pe acelasi cont. genial sa-mi bag..
oldGard Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Am si eu o intrebare, pentru comunitatea asta plina de oameni corecti. Plangerea asta Reevaluarea asta De ce dracului se da asa de nevinovat? si mai vine si cu un tupeu dintr-ala "hai, raspunde-mi asa cum ai rezolvat si plangerea". Intelegeti ca nu sunteti ingerasi, gresiti, dar tot ridicati vocea, chiar daca fapta o comiteti. (si da, generalizez, si eu pot) Asta e o plangere la care am intrat aleatoriu, pot intra la toate si va dau cate-un raspuns. Dar nu mai veniti cu idei ca staff-ul va strica buna dispozitie sau mai stiu eu ce...Ala spre exemplu a facut pk de pe un alt caracter, a schimbat caracteru, si acu intreaba ca de ce i-a dat suspend, ca nu se afla pe acelasi cont. genial sa-mi bag.. si tu vorbesti calm.. nu trebuie sa crizezi ii dai frumos closed la reevaluare si ii dai un warn deoarce nu a facut reevaluarea conform regulamentului. Data viitoare ii dai ss daca mai greseste o reevaluare. El o reface si ii dai iar closed dupa ce ii explici de ce a luat suspend il lasi sa raspunda si el cu o replica . Si gata... simplu daca altu e "mai prost " fi tu mai destept . Tu(voi) esti persoana care trebuie sa ne dai un exemplu. P.S: pradaDL sa nu o iei ca pe o jignire eu vorbesc in general !
bunny Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Crezi ca se potoleste daca-i dai close la topic la care e si el constient ca a gresit? Asta e un fel de hot care spune ca-i nevinovat. Spune tu mie cum sa tratezi un astfel de user care dupa ce ca stie ca a comis fapta, se da nevinovat, ii spui de ce, si el o va tine asa mult si bine si la un moment dat te va lua si la injuraturi. Ce e asta? Hai sa te injur ca mi-ai dat suspend pe drept? Sau hai doar sa te injur ca m-ai prins ca am dat pk cu un caracter secundar? Sau hai doar sa te injur, ca faci parte din staff. ps: am modificat titlul topicului, l-am transformat intr-un topic de discutii. hai sa colaboram ca de la egal la egal, asa-i frumos si civilizat.
oldGard Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Crezi ca se potoleste daca-i dai close la topic la care e si el constient ca a gresit? Asta e un fel de hot care spune ca-i nevinovat. Spune tu mie cum sa tratezi un astfel de user care dupa ce ca stie ca a comis fapta, se da nevinovat, ii spui de ce, si el o va tine asa mult si bine si la un moment dat te va lua si la injuraturi. Ce e asta? Hai sa te injur ca mi-ai dat suspend pe drept? Sau hai doar sa te injur ca m-ai prins ca am dat pk cu un caracter secundar? Sau hai doar sa te injur, ca faci parte din staff. Dar ce zici daca era in regulament scria ca se pedepseste charul mai mare ? Crezi ca mai dadea PK ? ? Crezi ca vedeai la Plangeri 10 topicuri pe zi " limbaj " provocat de perosane no rr ? In conditia asta tu iti faci datoria.. ii dai closed. el insista = nefondata ;) adik inca 3 zile de ex... dupa numai face alta.. intelegi ? A si ca vruiam sa zic o chestie.... SS la nefondata ar trebui sa fie fix... ca uite nu sti cum nu esti atent ca esti si tu om si nu pui preluarea buna ( un minut stricat) sau nu se vede ca da ala la ks sau chesti de genu iar avand in vedere cd DB ul tine foarte mult ..2 ani + daca joci in acest timp este posibil sa faci 3 nefondate ceea ce inseamna 30 de zile... al drak de mult daca stai sa te gandesti ca nu ai dat in cap la nimeni si nu ai deranjat nici un jucator, Atunci cand x isi face cont pe forum si incepe sa injure admini asa cum ati zis voi.. verifici frumos ipul si ii dai ss pe cont. AM patit cand cineva ma injurat cum ia venit la gura si tipu aluat ss pe forum ci in joc ( chiar daca se stia cine este ) Sau pui la 2 reevaluari al aceeasi plangeri = 3 zile pe joc. INSA asta cu conditia ca tu sa ai drept la ultima replica a adminului . Dupa cum vezi soluti sunt .. acuma....o mica organizare pentru a pune la punct aceste lucruri
Rusu.George Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Am si eu o intrebare, pentru comunitatea asta plina de oameni corecti. Plangerea asta Reevaluarea asta De ce dracului se da asa de nevinovat? si mai vine si cu un tupeu dintr-ala "hai, raspunde-mi asa cum ai rezolvat si plangerea". Intelegeti ca nu sunteti ingerasi, gresiti, dar tot ridicati vocea, chiar daca fapta o comiteti. (si da, generalizez, si eu pot) Asta e o plangere la care am intrat aleatoriu, pot intra la toate si va dau cate-un raspuns. Dar nu mai veniti cu idei ca staff-ul va strica buna dispozitie sau mai stiu eu ce...Ala spre exemplu a facut pk de pe un alt caracter, a schimbat caracteru, si acu intreaba ca de ce i-a dat suspend, ca nu se afla pe acelasi cont. genial sa-mi bag.. tu te umfli in pene pentru un caz. da, ai dreptate in cazul asta dar atat timp cat sunt alte 15 cazuri care-ti arata contrariul... @Lancelot: zi ma de ce lowgman nu are suspend si se joaca in continuare linistit inainte sa faci ironii si glume, 'corectule'
oldGard Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 tu te umfli in pene pentru un caz. da, ai dreptate in cazul asta dar atat timp cat sunt alte 15 cazuri care-ti arata contrariul... @Lancelot: zi ma de ce lowgman nu are suspend si se joaca in continuare linistit inainte sa faci ironii si glume, 'corectule' Nu te supara frate dar pentru astfel de lucruri dai PM aici incercam sa vorbim pe general nu pe cazuri particulare
Rusu.George Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 e discutie libera si un caz poate fi asemanat cu altele 100 sau tu vrei sa zici ca nu te dai lovit pentru ss-urile tale? :))
bunny Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 tu te umfli in pene pentru un caz. da, ai dreptate in cazul asta dar atat timp cat sunt alte 15 cazuri care-ti arata contrariul... @Lancelot: zi ma de ce lowgman nu are suspend si se joaca in continuare linistit inainte sa faci ironii si glume, 'corectule' Numeste-le si explica motivul pentru care crezi ca un moderator a dat prost verdictul. Ca sa nu faceti pe avocati la plangeri sau banati, faceti-o aici, e mult mai bine. Mai bine sa discutam problemele astea aici si poate ajungem majoritatea la un comun de acord. Nu cred ca a venit vreunul sa explice atat de civilizat, atat de coerent si de concret niste lucruri si a fost chiar atat de convigator si cu atatea dovezi ca ar fi nevinovat, iar moderatorii au trecut cu vederea si l-au mai si suspendat apoi. Dar daca esti suspendat, esti vinovat si mai vii si cu un tupeu dintr-ala superior, cu siguranta nu te baga nimeni in seama.
Rusu.George Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Numeste-le si explica motivul pentru care crezi ca un moderator a dat prost verdictul. Ca sa nu faceti pe avocati la plangeri sau banati, faceti-o aici, e mult mai bine. Mai bine sa discutam problemele astea aici si poate ajungem majoritatea la un comun de acord. Nu cred ca a venit vreunul sa explice atat de civilizat, atat de coerent si de concret niste lucruri si a fost chiar atat de convigator si cu atatea dovezi ca ar fi nevinovat, iar moderatorii au trecut cu vederea si l-au mai si suspendat apoi. Dar daca esti suspendat, esti vinovat si mai vii si cu un tupeu dintr-ala superior, cu siguranta nu te baga nimeni in seama. nu m-am bagat niciodata la plangeri sau banati, am fost un simplu spectator si nici nu am luat vreun suspend sa dau pe acolo pentru ca n-am jucat db-ul asta (doar cateva dati pe ale altora) o sa revin dupa Divertis cu niste topicuri pe care le-am vazut 'bulangerite'
bunny Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ok, cel mai bine asa. nu va mai simtiti legati la gura sa spuneti ce va doare. spuneti fratilor ca nu va convine cutare lucru pentru ca asa si invers. nu cred ca v-a pus nimeni pumnu-n gura de ceva timp, atata timp cat o faceti intr-o anumita limita. puneti: link, motiv, si de ce verdictul e prost. nu neg ca nu s-au luat si decizii gresite, normal ca s-au luat, dar tind sa cred ca la atatia oameni din staff, s-ar fi gasit vreunul sa modifice in cum era corect. (la fel ca si tine, n-am mai dat pe la plangeri sau banati de ceva vreme)
Rusu.George Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 1. unde e nesimtirea? cum demonstreaza ca s2k33r a iesit din tarc atat timp cat el are toate print-urile in tarc? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=404269 uite o parere despre cum a fost situatia asta: MarioBK a asteptat sa vada ce face. el stia ca elfa era deasupra, dedesubt la sm si a vazut ca nu a vazut-o. l-a lasat in pace cu gandul sa-si bata joc de el. cine a fost nesimtit? 2. stie regulamentul? Lancelot sau [Creator]? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=404030 3. va laudati unii ca atat timp cat e un lucru evident de ce sa nu-l observi de ce nu a luat Horia pentru nesimtire? la o preluare desi n-a fost facuta corect intocmai regulamentar observati evidentul dar la o astfel de situatie faceti pe chiorii http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=406013 si asa faceti abstractie de unele reguli folosind regula cu moderatorul nu stiu ce ultimul cuvant, de ce n-ati facut si la asta? 4. aici decide mod cat si cum. la pct 3 nu s-a sinchisit sa o faca http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=405561 5. desi regulamentar nu avea de ce sa ia ss eradicutz ati observat evidentul si l-ati banat. corect pana aici. intreb iar de ce nu s-a observat pentru pct 3? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=402097 6. ce e jignitor in a intreba daca petrut vrea ca iepurila sa ii faca o felatie pentru fenrir? prin primele luni de db vazusem niste posturi la niste admini ca se comporta unii ca niste maicute =))) a jignit pe petrut? i-a zis cumva ca iepurila vrea ca petrut sa ii faca o felatie? dimpotriva, a fost invers. va pierdeti in rostul cuvintelor si nu observati esentialul: bachus n-avea nici o treaba cu ce a zis iepurila si ceea ce a zis iepurila nu a fost jignire, injuratura si nici limbaj vulgar. muie = felatie, scrie si in dex sa fiu mai exact, din dex luat: a practica felatia - a lua muie http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=395219&st=0&p=5568535&fromsearch=1&#entry5568535 7. gunit. are atatea ss-uri luate pentru exploit. inca mai joaca... nu e neaparat sa dati filtru pe ip / clasa ip dar puteti sa ii suspendati toate conturile pe care intra sau a intrat 8. sa nu se supere dan sau bogdan pe mine pe mine dar ii dau doar ca exemplu: Pentru renumitele DUPE, CONT BLOCAT + blocarea celorlalte care au legatura cu contul principal. cu ei ce s-a intamplat? si astea-s doar pe primele 2 pagini sunt si exemple corecte dar sunt nule daca exemplele rele sunt proportionale :tiphat:
neinteresantul Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 7. gunit. are atatea ss-uri luate pentru exploit. inca mai joaca... nu e neaparat sa dati filtru pe ip / clasa ip dar puteti sa ii suspendati toate conturile pe care intra sau a intrat http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=396980 sa nu uitam de conturile alea golite de Gunit prin ianuarie , de fapt doar noi jucatorii mai stim ca adminii au uitat de mult sau au zis ca e prea putin importanta chestia asta se face imediat aprilie si de aproape 3 luni inca nu au luat nici o masura desi se stie clar ca Gunit a fost , cumuland cu celelalte abateri pe care le are de ce inca mai joaca pe server???? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=397547 topicul asta de cand e deschis si se asteapta un raspuns? VA BATETI JOC DE PLAYERI CU INDIFERENTA ASTA!
MurDoc Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Topicul a ajuns la final, raspunsurile le-ati primit, chiar daca voua vi se par neconcludente. Au inceput sa apara posturi inutile, fara a avea un punct de vedere. @neinteresantul, cam cate posturi ai citit din topicul asta? eu cred ca nici unul. Closed