Prutus Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Bold + underline = ROTFLMAO Wait for iiiiittttt : 1 vs. 2 Si da, ai mare dreptate in 90% din ce scrii, asta fiind unul din motivele pentru care de tine nu se ia nimeni. Toti suntem oameni, toti trebuie sa fim tratati cu respect initial, pana dam dovada ca nu-l meritam. soldatelul a fost si probabil inca este, om de nota 10 in viata reala, dar in joc, nota aia a inceput sa scada treptat de la al 2-lea db incoa. Omu nu a gresit cu nimic fata de mine, dar a gresit fata de altii. Plus ca ar putea arunca si el un post la HH pe forum sfatuind diferiti oameni de pe acolo sa joace corect, dar nu o face. Also, vezi cazul Rudy cu posturile de craciun. Cea mai importanta calitate care ar trebui sa o aiba un admin, este deasemenea si cea mai rar intalnita pe aici : impartialitatea. de unde stii tu ca nu o face?ce isi mai da lumea cu presupusu si acuza fara sa stie despre ce vorbeste
oldGard Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 usor usor se deviaza de la subiectul intial din cauza anumitor persoane care fac doar spam si nu vor sa lamurim anumite lucruri. apoi parca vad ca ajung la reevaluari cu plangeri "banale" si zic " colo nu ai rezolvat la fel". As avea o mica rugaminte daca se poate mai usor cu spamul sa auzim si pararea lu MurDoc ca pentru el este facut normal acet topic . Sa gasim si noi o solutie la tot ce a fost scris... sa facem in asa fel incat serveru sa numai primeasca reprosuri din cauza jucatorului x sau y. ca la urma urmei daca serveru merge ok si noi mergem la fel de ok......
bunny Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Bold + underline = ROTFLMAO Wait for iiiiittttt : 1 vs. 2 Si da, ai mare dreptate in 90% din ce scrii, asta fiind unul din motivele pentru care de tine nu se ia nimeni. Toti suntem oameni, toti trebuie sa fim tratati cu respect initial, pana dam dovada ca nu-l meritam. soldatelul a fost si probabil inca este, om de nota 10 in viata reala, dar in joc, nota aia a inceput sa scada treptat de la al 2-lea db incoa. Omu nu a gresit cu nimic fata de mine, dar a gresit fata de altii. Plus ca ar putea arunca si el un post la HH pe forum sfatuind diferiti oameni de pe acolo sa joace corect, dar nu o face. Also, vezi cazul Rudy cu posturile de craciun. Cea mai importanta calitate care ar trebui sa o aiba un admin, este deasemenea si cea mai rar intalnita pe aici : impartialitatea. Bine, nu am spus-o ca si cum am fi perfecti si deciziile sunt impecabile, tocmai pentru simplu fapt ca am spus ca suntem oameni rezulta ca a gresi e ceva normal. :P
MurDoc Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Nu stiu ce sa raspund mai departe. Au trecut 2 pagini fiecare a spus ceva, dar per ansamblu nu s-a spus nimic. Sunt doar aceleasi probleme, vechi pe care doar voi le vedeti, dar o sa incerc sa raspund. Vad ca majoritatea ati discutat de impartialitatea moderatorilor, cum ca facem parte din guilde si le favorizam. Vazusem pe cineva mai sus ca zicea ca moderatorii/adminii sa nu joace; ar trebui sa aducem niste moderatori de grafica, poate se descurca ei mai bine :) eventual stilizeaza printul si plangerea nu mai exista :) , sau ar mai fi varianta ca atunci cand esti ales in functie sa nu mai joci, ceea ce se intampla la 90% din adminii MU Linkmania, nu ca ar fi impus undeva, ci asa e pur si simplu. Oricum daca va uitati pe plangeri culmea, nu cei care joaca sunt acuzati de favoritisme, ci exact cei care nu joaca. Daca vii si imi zici ca a jucat candva, atunci iti indic sa te intorci la randul 2-3, pe acolo pe unde scrie ceva de grafica. Mie imi place ca fiecare, dupa parerea lui spune ca favorizez o guilda, de foarte multe ori daca rezolvam o plangere impotriva aliantei HH, aparea replica, "PAI DA CA TU, CA DA, CA TII CU HONEY", daca era o plangere impotriva HONEY, aparea "PAI DA CA TU, CA DA, CA TII CU HH". Eu cand vad ca apare replica cu favoritismul, imi spun in minte singur "clar asta ia suspend", si nu pentru ca m-ar fi acuzat de favoritism si ii dau suspend pentru asta, ci pentru ca e ultima replica dupa ce ti-ai adus tot in apararea ta si nu a mers. E ceva de genu: Jucator - Pai uite aici am print cu spotu Moderator - Nu e bun ca mai e cineva Jucator - Pai uite ca nici a lor nu e bun, ca ... scria unu acolo care nu e in party Moderator - Pai scria da poate e din party-ul de langa, nu apare in print Jucator: - Nuu.. nu conteaza apare scrisul cuiva in print, nu e bun printul Moderator: - Ba e bun, ca nu apare nici un alt jucator in afara de cei din party Jucator: - hm.... tii cu HONEY, claaar tii cu HONEY, da stiu eu PS. Plangerea din primul topic ce e cu ea? Ai primit un raspuns.
oldGard Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Nu stiu ce sa raspund mai departe. Au trecut 2 pagini fiecare a spus ceva, dar per ansamblu nu s-a spus nimic. Sunt doar aceleasi probleme, vechi pe care doar voi le vedeti, dar o sa incerc sa raspund. Vad ca majoritatea ati discutat de impartialitatea moderatorilor, cum ca facem parte din guilde si le favorizam. Vazusem pe cineva mai sus ca zicea ca moderatorii/adminii sa nu joace; ar trebui sa aducem niste moderatori de grafica, poate se descurca ei mai bine :) eventual stilizeaza printul si plangerea nu mai exista :) , sau ar mai fi varianta ca atunci cand esti ales in functie sa nu mai joci, ceea ce se intampla la 90% din adminii MU Linkmania, nu ca ar fi impus undeva, ci asa e pur si simplu. Oricum daca va uitati pe plangeri culmea, nu cei care joaca sunt acuzati de favoritisme, ci exact cei care nu joaca. Daca vii si imi zici ca a jucat candva, atunci iti indic sa te intorci la randul 2-3, pe acolo pe unde scrie ceva de grafica. Mie imi place ca fiecare, dupa parerea lui spune ca favorizez o guilda, de foarte multe ori daca rezolvam o plangere impotriva aliantei HH, aparea replica, "PAI DA CA TU, CA DA, CA TII CU HONEY", daca era o plangere impotriva HONEY, aparea "PAI DA CA TU, CA DA, CA TII CU HH". Eu cand vad ca apare replica cu favoritismul, imi spun in minte singur "clar asta ia suspend", si nu pentru ca m-ar fi acuzat de favoritism si ii dau suspend pentru asta, ci pentru ca e ultima replica dupa ce ti-ai adus tot in apararea ta si nu a mers. E ceva de genu: Jucator - Pai uite aici am print cu spotu Moderator - Nu e bun ca mai e cineva Jucator - Pai uite ca nici a lor nu e bun, ca ... scria unu acolo care nu e in party Moderator - Pai scria da poate e din party-ul de langa, nu apare in print Jucator: - Nuu.. nu conteaza apare scrisul cuiva in print, nu e bun printul Moderator: - Ba e bun, ca nu apare nici un alt jucator in afara de cei din party Jucator: - hm.... tii cu HONEY, claaar tii cu HONEY, da stiu eu PS. Plangerea din primul topic ce e cu ea? Ai primit un raspuns. Hai totusi sa iti dau un exemplu , nu caz "individual" ci un caz identic ca sa vezi despre ce vorbeam Plangerea 1 : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=386956&st=0&p=5438767&hl=smallsm&fromsearch=1&#entry5438767 uitate ce raspuns a dat -ija- Plangerea 2 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=392518 uitate cum a rezolvat aici -ija- E corect fatza de tipu din plangerea 2 ? Daca nu rezolvati toate plangerile la fel e normal sa iasa fel si fel de certuri.. Ar fi o solutie insa nu stiu eu cat de "uniti " si cat de des comunicati voi , ca plangerile "individuale" sa va da ti toti cu pararea nu doar un singur admin. . atunci nu o sa mai iasa nici o vorba sau reevalauare " sa verifice un alt admin decat x ." sau chesti de genu... pararea mea :-/
MurDoc Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Nu in toate topicurile se pot verifica logurile. Dupa cum vezi in primul topic, exista o suspiciune in faptul ca respectivul a fost mutat. In cel de-al doilea a venit cineva si a zis ca vrea sa fie verificate logurile, doar asa pentru ca vrea el. Asa o sa verificam la orice plangere logurile. In unele se verifica, in altele nu, nu o putem face de fiecare data, pana la urma asa cred ca este impacata si capra si varza, in aceasta situatie. Si cei care muta, sunt precauti ca pot fi verificate logurile, si cei care lasa afk trebuie sa inteleaga ca exista riscuri. Sincer... mi se pare in folosul comunitatii aceasta alternare, e punctul meu de vedere.
oldGard Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Nu in toate topicurile se pot verifica logurile. Dupa cum vezi in primul topic, exista o suspiciune in faptul ca respectivul a fost mutat. In cel de-al doilea a venit cineva si a zis ca vrea sa fie verificate logurile, doar asa pentru ca vrea el. Asa o sa verificam la orice plangere logurile. In unele se verifica, in altele nu, nu o putem face de fiecare data, pana la urma asa cred ca este impacata si capra si varza, in aceasta situatie. Si cei care muta, sunt precauti ca pot fi verificate logurile, si cei care lasa afk trebuie sa inteleaga ca exista riscuri. Sincer... mi se pare in folosul comunitatii aceasta alternare, e punctul meu de vedere. eu ti am dat un exemplu pe mare. tu dak vruiai sa imi dai peste nas puteai sa imi mai arati inca o plangere cu es in tark de bk in care sau verifica logurile si ai sa vezi ca nu gasesti. chiar daca sa precizat cine la mutat si au aparut printuri cand acesta a recunoscut. Ceea ce facusi tu acuma e principala "greseala" pe care o faceti. Sa iti explic de ce ,tu iei aparea unui lucru eronat ( daca vrei sa iti dovedesc ca e eront imi dai pm si iti explic ) si EU ca jucator zic asa. : daca adminu x gresi iar adminu y ii da dreptate (chiar daca e greseala) atunci pararea mea este ca se apara intre ei si totul e egal cu 0 . eu numai pot avea incredere in nici un admin ca ar putea face dreptate. Eu iti spun acuma cum vad eu in calitate de jucator . Sper ca m-am expirat destul de ok si ai inteles ideea care vruiam sa o pun in evidentza
cutZu Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Asa da, asa trebuie sa se poarte un dialog intre user si moderator. Nu sunt nici frustrat (asa cum m-ai numit prima oara) nici nervos cum mi-a zis soare, doar ca imi pare rau de sectiunea asta ca a ajuns in stagiul in care a ajuns. Nu imi plac persoanele care generalizeaza cand vine vorba de un eveniment al celui de mai sus. Daca vreun moderator credeti ca a gresit, pai pe-ala sa v-apucati sa-l luati la 3 pazeste. Daca toti adminii vin si va explic ca de fapt respectivul nu a gresit ci ati inteles voi prost, atunci scuza-ma, ce rezulta de-aici? Dreptate cu propriile maini, ignoranta si nu acceptati niciun fel de explicatii decat ceea ce credeti voi. Cand 3 persoane iti spun ca esti beat, te duci la culcare, nu? Asa ar trebui de fapt...multi dintre voi nu faceti asta. (nu generalizez, sunt fapte reale, le puteti vedea chiar aici la diverse) Cat despre vocabular, hai fiti seriosi, de cand v-ati transformat in niste ingerasi? :| Zilnic sunt suspendate zeci de useri numai la sectiunea mu numai pentru insulte, si voi discutati de vocabular.. Ok.. poate am gresit eu putin ca nu am fost foarte explicit referitor la acel topic in care s-a acordat premiul gresit si inca nu s-a rezolvat.. 1.ZumDemon, se vede clar ce raspuns mi-a dat: te caut eu si iti dau premiul 2.Discut cu follyc care ma indruma din nou catre ZbumDemon care nu e de gasit 3.Discut cu oick: nu ma ocup de acest event, sa-ti dea premiul cine s-a ocupat de event 4.Vb cu TheMask, care s-a dovedit interesat de ce spuneam si a incercat sa ma ajute, adica mi-a spus ca v-a lua legatura cu ZbumDeomn ca sa-i confime acel premiu dupa care o sa mi-l acorde PERSONAL(TheMask).. (in acelasi timp imi recomanda sa-i dau pm pe forum lui ZbumDemon, dar luand ss nu am mai jucat si nu i-am mai dat pm) 5.Dupa primele 4 incercari, dau din nou de, TheMask care surpriza.. ma indruma sa-i dau PM lu ZbumDemon pt ca el s-a ocupat de event, dar care dupa insistentele mele totusi a revenit la ideea ca o sa ma ajute el (i-am spus ca prefer sa renunt la acel premiu decat sa mai fiu taraganat dintr-o parte in alta) bny, trage tu concluziile adecvate, sa vezi prin mana cator admini/moderatori am trecut.. si situatia a ramas nerezolvata. Nu vanez pe nimeni, nu postez pe nimeni chiar daca a gresit si recunoaste (dar nu e nesimtit/arogant sau mincinos), joc de placere.(punct) si de la capat. Cum am spus si in topicul anterior, e mai bine si mai simplu sa se inchida acest topic.. s-a denaturat prea mult, s-a facut prea mult spam.. si degeaba.
cutZu Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 hai mai ce dramatizati asa? fiecare are vina lui...sa fim seriosi ce dracu :cool2: poi daca e sa insiram greseli de la unu si de la altu......suntem chit...poate ca bny nu a gresit...dar altii..ehe bny sincer acum te intreb http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=405534 ti se pare ok atitudinea lui lance? ironiii de astea? ce vrea sa demonstreze prin asta? dar nu are rost sa ne complicam...fiecare cu "greselile" lui :nanana: Referit la atitudinea lui lancelot, nu e la prima abatere, ce ar trebui sa spunem despre el.. asa grosso modo? ca e un baiat de nota 10 face treaba ca la carte.. sau.. !?
cutZu Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Eram mai simplu si mai econom pt toata lumea: "1.Se poate creea un topic in care sa treaca fiecare admin G din care face parte/ sau nu, nu se poate creea acel topic. 2.ZbumDemon, din diferite motive a lipsit in ultima vreme si nu a reusit sa iti acorde acel premiu si se va ocupa X de rezolvarea situatie si pana in data de vei primii premiul 3.Vom studia mai cu atentie logo-le/plangerile facute, ca sa dam solutia cea mai buna(reala). 4.Daca in urma plangerilor/posturilor din diverse si alte cele, consideram ca e nevoie de o imbunatatire a regulamentului o vom pune in aplicare." Eu cam la un raspuns de genul acesta m-as fi asteptat.. Game Over.
Rusu.George Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Voi depuneti atata MUNCAAAA si aveti atat de suferitttttttt. Serios, ce munca, ce suferinta? :| Unde dracului va credeti aici ca vi se cuvin lucruri? Stau asa si va privesc cateodata topicurile dandu-mi palme, un tupeu dintr-ala de parca cineva i-ar fi luat dreptul altuia, ce drept? Platesti sa ai impresia ca ti se cuvin anumite aspecte? Suntem platiti ca sa va inghitem voua ineptiile? In loc sa spuneti mersi ca inca mai exista un staff care va aplica regulile cat se poate de bine, voi nu, voi trebuie sa gasiti un rahat de nod in papura pentru fiecare in parte. Ca asa sunteti voi, generatia gramada...sau degeaba, cum era. Voi vreti ca fiecare sa va faca pe plac: "omg, mi-ai dat suspend? MIE?! fmm de admin" Indiferent de adminul respectiv, ai injurat o persoana in primul rand, dar la randul vostru vreti ca acea persoana sa va trateze cu respect. Ce respect ma, ca v-as injura la randul meu pe fiecare in parte la cate injuraturi am primit si noi la randul nostru. Aveti impresia ca noi suntem niste boti de forum care fac erori in dreptul vostru, suntem si noi persoane, dar nu cu zeci de sute de rr-uri in fata calculatorului, suferind si muncind ca voi. Cu alte cuvinte, treziti-va dracului, ca nu e nimeni obligat sa va suporte. Nici din randul staff-ului, nici din randul userilor alora care au mai ramas cu ceva bun simt. Nu va convine, cum va zicea si vdragosh la inceput, drum bun cale batuta. Preferam un server de 50 de oameni si o plangere o data la o saptamana, decat 500 d-alde voi si plangeri zilnice de ordinul zecilor. Nu intelegi? Chiar nu intelegi? Adica tu vii cu un topic batand apropo la asa-zisii "admini", in care ma includ sa zicem, si asta nu vrea sa insemne nimic? Nu ca ii bagi pe toti in aceeasi oala? Nu intelegi de ce? Cand un tampit scrie "fmm de admini ca mi-ati dat ban", ar trebui sa ma simt sau nu? Ar trebui, inca am un banner, si de ce? I-am cauzat eu probleme? Trafic? Ce trafic? Catre cine? Cui ii pasa de trafic? o_O Eu cred ca voi aveti impresia ca noi trebuie sa depasim vreun target anume in legatura cu voi sau activitatea voastra, va inselati amarnic. Inca mai moderam cu speranta ca vor veni si zile mai bune si vom scapa de persoanele lacrimogene (sau se vor maturiza) care fac topicuri zilnice cu cata munca au depus saracutii si cat pot sa sufere pe urma noastra. Ce limbaj? Cred ca m-am adresat destul de politicos fata de voi, nu mai fiti ipocriti. (a se cauta in dex ce reprezinta cuvantul "ipocrit", si a nu se lua drept insulta, asa cum 90% din voi cu siguranta ati face asta doar pentru a spune "frumoasa atitudine pentru un admin", penibil.) Lance e genul de om mai glumet, poate ca nu va place cum va trateaza, dar nici la randul lui nu cred ca-i place cum il tratati. E om ca si voi, nu inteleg de ce credeti ca cineva poate sa va suporte toate insultele, toate acuzatiile false, s.a.m.d. SUNTEM OAMENIIIIIIIIIIII, AVEM SI NOI SENTIMENTEEEEEEEEE!! o_O Tratati-ne in mod egal si veti primi acelasi respect cuvenit. Asa daca vii cu niste dume ieftine de la colt de strada adresate lui Lancelot, crede-ma ca nu va sta omu' sa vada cum te caci efectiv in capul lui, iti va raspunde mai mult sau mai putin in aceeasi maniera, dar intr-o anumita limita. Suntem oameni, repet, tratati-ne ca pe niste oameni cu care colaborati, nu ne mai tratati ca pe niste obiecte care trebuie sa va indeplineasca dorintele de fiecare data cand creati o plangere sau o reevaluare. Exista un sablon, un regulament, care, daca nu l-ai urmat indeajuns de mult incat sa ai dreptatea de partea ta, la ce mama dracului ceri socoteala moderatorului care a rezolvat plangerea care de fapt n-are nicio vina? Si-n plus mai veniti si cu reevaluari de genul: "vreau sa nu-mi corecteze MurDoc", de ce? Putea sa fie oricare alt moderator, tot asa dadea verdictul, ce scriati apoi? Numele acelui moderator? Repet pentru a 3-a oara, suntem persoane dar ne clasificati in functie de verdictele date in plangerile voastre. Ceea ce nu ne place. Spre exemplu, pe mine cine ma "uraste"? Cam nimeni, de ce? Ca nu rezolv plangeri. Corect? Ma poate contrazice cineva? inca un pic si credeam ca esti Chris Crocker =)))))) asculta tot si compara cu ce ai scris =)))) epic =)))))
bunny Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 eh, si mai vreti sa-i pese cuiva de server sau de voi/caracterele voastre. sa ce, sa incerci sa explici ceva cuiva pentru prostia altora. ^ pai daca asa tratati voi situatia, noi de ce dracu sa va tratam altfel? :) oricum, am observat, majoritatea nu sunteti in stare sa legati 2 cuvinte printr-o cratima, nici nu ma mai gandesc sa vrei sa scoti un dialog, ca-ti caracterizeaza reply-ul cu vreun video pe youtube, cum ziceam, generatie de prosti. care se simte e problema lui, faptul ca am mentionat asta, nu inseamna ca nu e adevarat sau ca n-o gandeam chiar daca n-o scriam. e bine totusi sa stiti ca va iubesc in aceeasi masura, si eu si ceilalti. ^_^ as putea totusi sa schimb userul, sa-ti dau suspend, sa-ti sterg reply-ul, dar pentru ce, tu tot acelasi om fara creier ramai. nu te pot schimba, si nici datoria mea nu e, daca n-ai avut parinti care sa te educe, n-am sa te educ eu. ps: ar trebui sa-mi mai citesti din reply-uri, vei realiza ca multe din ce scriu, sunt ironice. pare rau ca mai mult de-atat nu poti intelege. ^_^
Rusu.George Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 atat timp cat stafful o arde in glume si crize de superioritate la ce te astepti? s-a intors lumea cu curul in sus si mai nou jucatorii sunt la cheremul staffului? ce vorbesti... mereu ati bagat chestii in fata gen ca faceti moca, ca sunteti si voi oameni... pai normal ba ca sunteti oameni dar nu mai esti om si esti jigodie in momentul in care nu stii sa recunosti ca esti om, ca ai gresit si te arzi in cur ca e tot ca tine ca si cum jucatorul ar fi prost si alt destept ca tine nu mai face mama asta e problema staffului, egocentrismul le: uite ca si postul meu de mai sus a fost o ironie, o gluma
bunny Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 bine, o accept. :P atat timp cat stafful o arde in glume si crize de superioritate la ce te astepti? s-a intors lumea cu curul in sus si mai nou jucatorii sunt la cheremul staffului? ce vorbesti... Am spus eu asta? Dimpotriva, am spus exact opus, cel putin din punctul meu de vedere. Sau poate a fost o expresie, ma rog. Ai generalizat, la fel, userii la randul lor innebunesc cand sunt pusi in aceeasi oala. Daca citeai si altceva decat ironiile mele cu "suntem si noi oameni o_O", ai fi conceput ca un dialog intre user si moderator ar trebui sa fie unul in mod egal, si niciun fel de superioritate unul fata de celalalt. "Asta e problema staff-ului" Vezi? Am scris 3 pagini degeaba.. Pentru ce vreti ca un moderator sa-si mai raceasca gura de pomana, cand voi oricum nu ascultati nimic din ce spune? Cine se crede cel superior acum? Ma retrag din discutie, si incet incet din comunitate, nu ca i-ar pasa cuiva, dar...ce rost are, pentru ce, pentru cine, si-asa mai departe. Si asa vom face toti la un moment dat, si veti veni peste 2-3 ani zicand...."ba ce bine era pe vremea cand modera x-ulescu".
Rusu.George Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ma bunny, ca sa nu zici ca vorbesc aiurea, explica-mi urmatoarea chestie: de ce lowgman inca mai joaca desi se stie ca el a cauzat buba aia atunci de au avut toti admin? pentru mg-ul lui nu s-a plans ca a luat ban ci doar prostul de knives (desi cred ca tot el era, il durea in cur de mg) ca ii daduse contul explica asta si te pup in fund, pe tine si tot stafful de corecti, mandrii, frumosi si reprezentanti ai elitei forumurilor romanesti
ArchAngelis Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 de apreciat , dar voi incercati sa faceti ordine intr'o comunitate si un joc care isi cer a fi lasati in pace . if they want a jungle , give them one . no rules pentru 1 luna . ( exceptie la hacking & injuraturi adresate adminilor ) in rest ...daca vor sa se manance intre ei . go ahead.
bunny Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 de apreciat , dar voi incercati sa faceti ordine intr'o comunitate si un joc care isi cer a fi lasati in pace . if they want a jungle , give them one . no rules pentru 1 luna . ( exceptie la hacking & injuraturi adresate adminilor ) in rest ...daca vor sa se manance intre ei . go ahead. din partea mea oricand, dar mai cine? :P asa e, asta am observat si eu, playerii sunt ca niste caini tinuti in lesa ce vor sa zburde pe batatura. (fara nicio conotatie de a va insulta, e doar un exemplu), si vorba ta, daca vor jungla, jungla sa aibe. dar cine si cati crezi ca vor aproba asta? eu as fi de acord, pe mine nu ma deranjeaza cu nimic sa va vad injurandu-va doar de dragul de a va injura, dar ma voi uita si voi rade de voi, asa cum rad cand vad 2 tigani in autobuz si se injura intre ei. daca asta ati ajuns sau vreti sa ajungeti, nu va sta nimeni dupa voi sa va reeduce. e doar trist. @rusu, am incetat de mult de a-mi mai pasa de ceva din comunitatea asta, deci nu mai privesc de ceva vreme sectiunea plangeri sau banati, nu stiu despre ce subiect este vorba si sa fiu si sincer, nici nu ma intereseaza. acelasi respect reciproc din partea voastra, deci...trage tu concluzia.
MurDoc Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 @jardywaly, eu am incercat sa iti explic, ok, ai dreptate, asa e cum zici tu (asta ca sa te fac sa te simti mai bine), pentru ca pana la urma la asta va rezumati, sa reusiti sa dati peste nas cuiva, de aceea si doriti astfel de raspunsuri @cutZu Deja se stie din ce guilduri facem parte, cei care facem, si oricum nu are importanta. Cat despre raspunsul tau cu acel premiu, ce ai scris tu acolo este exact cum s-a procedat, doar ca ZbumDemon nu este de gasit deocamdata. Daca stiam de topicul in care ti-a confirmat premiul, ti-l acordam eu cand am fost in joc, o sa o fac cu prima ocazie, si atentie, orice alte premii care trebuia sa le acorde ZbumDemon sunt anulate din momentul acesta. @Rusu.George exemplu de user care apasa butonul de reply, fara sa aiba ceva de zis, si abereaza continuu @ArchAngelis nu se poate si stii de ce? Pentru ca in fiecare zi sunt online constant cel putin 300 de jucatori. Exceptand pe cei care gresesc si se corecteaza dupa primul suspend, sunt 10-20 de usere care apar constant la plangeri, care fac tam-tam pe forum, care sunt nemultumiti. Ceilalti 280 de jucatori vor sa joace corect, vor sa intre intr-un joc sa se destinda dupa o zi de servici/scoala. Desi pe forum pare ca nimic nu este in regula pe server, datorita acestor cativa jucatori, cauta un newbie care nu a apucat sa citeasca forumul si intreaba-l ce parere are despre server. Eu cred ca o sa te surprinda raspunsul.
shootervl Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Lance e genul de om mai glumet, poate ca nu va place cum va trateaza, dar nici la randul lui nu cred ca-i place cum il tratati. E om ca si voi, nu inteleg de ce credeti ca cineva poate sa va suporte toate insultele, toate acuzatiile false, s.a.m.d. SUNTEM OAMENIIIIIIIIIIII, AVEM SI NOI SENTIMENTEEEEEEEEE!! o_O Tratati-ne in mod egal si veti primi acelasi respect cuvenit. Asa daca vii cu niste dume ieftine de la colt de strada adresate lui Lancelot, crede-ma ca nu va sta omu' sa vada cum te caci efectiv in capul lui, iti va raspunde mai mult sau mai putin in aceeasi maniera, dar intr-o anumita limita. Suntem oameni, repet, tratati-ne ca pe niste oameni cu care colaborati, nu ne mai tratati ca pe niste obiecte care trebuie sa va indeplineasca dorintele de fiecare data cand creati o plangere sau o reevaluare. Exista un sablon, un regulament, care, daca nu l-ai urmat indeajuns de mult incat sa ai dreptatea de partea ta, la ce mama dracului ceri socoteala moderatorului care a rezolvat plangerea care de fapt n-are nicio vina? Si-n plus mai veniti si cu reevaluari de genul: "vreau sa nu-mi corecteze MurDoc", de ce? Putea sa fie oricare alt moderator, tot asa dadea verdictul, ce scriati apoi? Numele acelui moderator? Repet pentru a 3-a oara, suntem persoane dar ne clasificati in functie de verdictele date in plangerile voastre. Ceea ce nu ne place. Spre exemplu, pe mine cine ma "uraste"? Cam nimeni, de ce? Ca nu rezolv plangeri. Corect? Ma poate contrazice cineva? hai bny sa fim seriosi.....glumetz?poi nu ii agreeaza nimeni asa zisele glume...si nu sunt percepute ca niste glume ci mai bn zis ca un aer de superioritate al lui fata de noi (cei care jucam) bny daca imi aduc aminte...si u ai rezolvat plangeri candva nu? si totusi nu te injura nimeni si nu se luau de tn la modul cum se ia de lance....sau poate ca da dar nu in nr f mare ;) bny...corect sunteti oameni dar unii abuzeaza de aceasta expresie nu crezi ;) u zici ca nu poti sta numai pe forum..nu ai timp..dar cand e postat unul din honey addicted (aly rivala hh) etc...hop apari pe forum si direct la plangerea mea...(desi pana la plangerea in care eram implicat care era de 5-6h sa zic mai erau altele de 24de h nerezolvate) ce se poate interpreta prin asta? iti zic eu...ca se pot interpreta multe :P asta ar fi un mic ex....si ex sunt multe ;) #prutus sa nu uitam ca am fost in hh si stiu cam ce se intampla pe acolo......si u stii f bn :P
bunny Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 am rezolvat da, pana am renuntat. vreo 2-3 saptamani. xD bine, este parerea ta despre el, dar nu-mi convine sa fiu caracterizat pentru actiunile lui spre exemplu. nici mie, nici altor colegi de-ai mei. daca ai ceva cu el, ia-te doar de el. (vorbind la modul general, nu neaparat la tine :P) scuze ca tot schimb userele, vorbeam pe pm cu cineva, si postez cu care apuc. :))
Lancelot Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 eu zic ca oricum voi sunteti niste abuzati nevinovati si mai ales eu domne vin si-mi permit sa va raspund la tonele de rahat cu care aruncati pe forum :)) Mergeti si plangeti la alta masa :) aici s-a inchis de cand au aparut userele cu injuraturi la adresa parintilor mei. Terminati cu servetelele rupte in pumni si vaietele pentru ca nu tine :) Ps desigur ca voi rezolva si plangerea la care a pus Richer link ul PPS da eu bk special m-am trezit din somn sa vin sa rezolv eu plangerea ta..esti idolul meu :D
Rusu.George Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 @Rusu.George exemplu de user care apasa butonul de reply, fara sa aiba ceva de zis, si abereaza continuu vrei sa incep sa impart carne in frigidere? mai continuati mult cu replicile astea nesimtite? pe ce baza vrei sa te cred ca cineva abereaza? pe cuvant de cercetas? mereu folositi replica asta tampita dar niciodata nu dati o explicatie. cine-i tampit sau prost in situatia de fata? situatia e clara si la obiect: lowgman trebuia banat si punct de la inceputul bazei de date a aratat ca cunoaste detalii tehnice si chiar a incercat sa arate asta dar vad ca voi nu l-ati vazut puteati sa-l luati pe neveu ca tehnician si sigur aveati un plus cu el si-mi spui tu mie ca nu stiu ce vorbesc :) am rezolvat da, pana am renuntat. vreo 2-3 saptamani. xD bine, este parerea ta despre el, dar nu-mi convine sa fiu caracterizat pentru actiunile lui spre exemplu. nici mie, nici altor colegi de-ai mei. daca ai ceva cu el, ia-te doar de el. (vorbind la modul general, nu neaparat la tine :P) scuze ca tot schimb userele, vorbeam pe pm cu cineva, si postez cu care apuc. :)) nu mai activez din era kitte dar incepe sa mi se para parfum perioada lui kitte fata de ce e acum te-a injurat cineva din cauza altui moderator? doar pentru ca cineva spune cuvantul 'moderatori' cand acuza inseamna ca trebuie sa te simti? nu cred ca te-ai retras si te retragi din comunitate doar din cauza jucatorilor :tiphat:
bunny Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 daca mai era kitte aici, topicul asta era inchis din secunda 2 iar tu aveai vreo 50-60 zile de suspend. stii bine asta. eu cred ca aveti in momentul de fata cea mai mare libertate pe sectiunile astea. bine, fara plangeri si banati, ca acolo e ceva de bun simt sa nu te bagi peste treaba altuia, dar unii din voi o faceti...ca simtiti ca faceti dreptate. odata am renuntat din cauza playerilor, odata din cauza unor treburi din staff. acum stau si ma gandesc de ce oare si pentru ce am revenit.. ah, si ultima oara am fost demis din cauza reclamei din dreapta. :D
Rusu.George Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 daca mai era kitte aici, topicul asta era inchis din secunda 2 iar tu aveai vreo 50-60 zile de suspend. stii bine asta. macar la aia stiai ce sa te astepti si era pe fata, nu ca acum cu niste avatare ale corectitudinii
shootervl Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 eu zic ca oricum voi sunteti niste abuzati nevinovati si mai ales eu domne vin si-mi permit sa va raspund la tonele de rahat cu care aruncati pe forum :)) Mergeti si plangeti la alta masa :) aici s-a inchis de cand au aparut userele cu injuraturi la adresa parintilor mei. Terminati cu servetelele rupte in pumni si vaietele pentru ca nu tine :) Ps desigur ca voi rezolva si plangerea la care a pus Richer link ul PPS da eu bk special m-am trezit din somn sa vin sa rezolv eu plangerea ta..esti idolul meu :D pana sa se ajunga la alea mai bn ne amintim ce ai facut ca sa se ajunga pana acolo...ca de injurat nu te injura nimeni din cer ;)