cutZu Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=400519 Uita-te si tu din ce data este acest topic care nu s-a solutionat pana in momentul de fata!!! ..si apoi poti sa afirmi ceea ce ai spus in topicul creeat de TantumVerde. Pot sa sugerez ceva: creeeati un topic in care sa specifice fiecare admin daca face parte din vre-un Guild si daca da, care este acela. Iar legat de, citez: "Regulamentul e foarte bun, doar ca situatiile nu pot fi prezentate individual cuvant cu cuvant" cand ve-ti trata situatiile similare in mod egal, atunci voi putea sa iti dau dreptate.
MurDoc Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Situatii similare nu exista. Si ca sa te fac sa intelegi ce vroiam sa zic, o sa ofer o explicatie mai pe larg. Eu incerc sa moderez in binele comunitatii si nu al jucatorului. Ce inseamna asta? Tu (aici nu ma refer la tine direct) vii si incerci sa profiti de o regula, pe care daca o iau cuvant cu cuvant ai si tu o parte de dreptate, dar de aceea suntem persoane ca sa gandim. Pe mine nu ma intereseaza ca tu incerci sa profiti de o regula, ma intereseaza ca atunci cand faci pasi gresiti sa te pedepsesc si sa incerc sa te indrept. Tu azi esti pe linkmania, dar maine nu mai esti. Insa jucatorul de maine trebuie sa intre pe linkmania stiind ca nu da peste unu ce foloseste buguri, hackuri, se foloseste de diverse metode de a eschiva regulamentul. Jucatorul de maine trebuie sa intre pe linkmania stiind ca va gasi un server pe care poate sa se joace linistit (asta in cazul in care isi doreste asta). Serverul asta nu e unul platit, totul aici se face din dorinta unora de a mentine aceasta comunitate, si 90% din cei ce aleg sa joace aici este exact pentru simplu fapt ca nu ti se intampla sa primesti ban asa pentr ca are chef adminul, desi unii asa au impresia pentru ca incearca sa profite de regulament. As putea sa dau exemple de jucatori ce au ramas pe linkmania pentru acest fapt dar lista ar fi prea lunga. Desi unii aveti impresia ca noi moderatorii/administratorii ne batem joc de playeri si nu ne intereseaza de ei, aceasta comunitate exista de prin 2004, si risc sa afirm ca e una dintre cele mai vechi comunitati de MU din romania, daca nu cea mai veche. Daca citesc cateva pareri de pe aici, as putea rezuma astfel: versiunea cea mai proasta, administratori cei mai prosti, moderatori cei mai prosti, toata lumea foloseste hackuri, deci cel mai prost server intalnit vreodata, si totusi rezista de atatia ani, deci nu cred ca e chiar asa. Ai sa vii sa zici ca nu mi se datoreaza mie ca nu sunt aici din 2004, si ai sa ai dreptate, dar sunt aici din 2007 si comunitatea MU a ramas una din cele mai importante de pe Linkmania cu ajutorul meu si a colegilor mei, mai mult sau mai putin, fiecare cu cat a putut. Daca ti-e lene sa citesti tot ce am scris aici iti fac un rezumat scurt si la obiect: pe mine nu ma intereseaza ca exista unu MurDoc care face tot felul de prostii si incearca sa scape, ma intereseaza ca maine cand cineva apasa "Inregistreaza-te" sa nu il gaseasca pe acel MurDoc. Pot sa sugerez ceva: creeeati un topic in care sa specifice fiecare admin daca face parte din vre-un Guild si daca da, care este acela. In topicurile in care va convine scrieti ca nu jucam si nu stim ce se intampla pe server. In topicurile in care va convine cealalta situatie scrieti ca apartinem unor guilde. :crazy:
cutZu Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Daca spui ca situatii similare nu exista, atunci exista un REGULAMENT, care e unul si acelasi pt TOTI, aplicati-l.. nu tra sa imi faci nici un rezumat, stiu sa citesc si nu mi-e lenes, chiar daca nu ai fost obiectiv, mi-ai raspuns la ce ti-a convenit tie si atat. Iar legat de nu stiu care murdoc zici tu, nu ma intereseaza, era vb de un topic GENERAL, in care voi MODERATORII si ADMINII sa va treceti fiecare G-ul din care faceti parte, pt ca unii din voi daca nu chiar toti faceti parte din cate un G si sa nu-mi spune-ti voi mie ca sunteti NEUTRII din moment ce faceti parte din acel G.. si cam despre asta vorbeam, iar eu cand vb in numele meu sunt UNUL singur, nu mai fa referire la VOI, ca nu sunt mai multi. La fel cum eu daca unul din voi greseste nu va bag pe toti in aceeasi oala. Iar referitor la raspunsul pe care nu l-am primit legat de premiul respectiv.. pot sa mai astept mult si bine.. si tu sa tot incerci sa ma convingi ca "cineva" isi face face treaba cum trebuie.. come on.
cutZu Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Daca spui ca situatii similare nu exista, atunci exista un REGULAMENT, care e unul si acelasi pt TOTI, aplicati-l.. nu tra sa imi faci nici un rezumat, stiu sa citesc si nu mi-e lenes, chiar daca nu ai fost obiectiv, mi-ai raspuns la ce ti-a convenit tie si atat. Iar legat de nu stiu care murdoc zici tu, nu ma intereseaza, era vb de un topic GENERAL, in care voi MODERATORII si ADMINII sa va treceti fiecare G-ul din care faceti parte, pt ca unii din voi daca nu chiar toti faceti parte din cate un G si sa nu-mi spune-ti voi mie ca sunteti NEUTRII din moment ce faceti parte din acel G.. si cam despre asta vorbeam, iar eu cand vb in numele meu sunt UNUL singur, nu mai fa referire la VOI, ca nu sunt mai multi. La fel cum eu daca unul din voi greseste nu va bag pe toti in aceeasi oala. Iar referitor la raspunsul pe care nu l-am primit legat de premiul respectiv.. pot sa mai astept mult si bine.. si tu sa tot incerci sa ma convingi ca "cineva" isi face face treaba cum trebuie.. come on. Pe mine nu ma intereseaza sa "scot ochii" cuiva, vreau sa gasim solutii si iti dau un exemplu concret daca tot spui ca esti din 2007 pe acest server, http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=400262&st=0&p=5636226&hl=cutzu&fromsearch=1&#entry5636226 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=400276&st=0&p=5636288&hl=cutzu&fromsearch=1&#entry5636288 Asta e atitudine de moderator/admin? Dupa ce ca ai gresit mai iei si omul la misto? daca faceam eu asta aveam un BONUS cateva zile de ss cu siguranta, daca astfel de banalitati nu le stiati.. ce sa mai zici de lucruri ample.. despre asta este vorba domnule moderator/admin. De asta suntem aici, sa gasim solutii, nu sa aratam cu degetul pe X sau Y, asa nu se rezolva nimic. Dar ca sa gasim solutii VOI ar trebui sa luati in seama tot ce se discuta si se cere si cel mai important.. sa explica-ti de ce asa si nu invers, nu doar sa sariti cu ss fara nici un avertisment. Asta nu inseama ca daca viseaza unu ceva noaptea si face un topic tra sa se intample a 2-a zi, dar cand sunt "n" topicuri in care se cere/discuta acelasi subiect, eu zic ca ar trebui sa tineti cont si sa faceti ceva.. in cazul in care vreti acest lucru..
Parazitu' Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 sincer nici eu nu am fost de acord cu unii jucatori care sunt si admini cat si cu unii admini care au prieteni gm de guilde sau alti jucatori pe server.. se vad clar 2-3 guilde care cam fac ce vor cu hackuri " pile " si alte porcarii. nu cred ca e cazul sa acuz pentru ca nu am nici o dovada..si nici de-as avea nu as fi bagat in seama..insa am mai spuso si raman la parerea " ORI JUCATOR ORI ADMIN" asa trebuia procedat insa asta e jocu si asta Romania. Sa traim bine , pentru ca ne cunoastem. PS: totusi merita incurajati cei care se ocupa de server...raman la parerea ca fac cam 95% o treaba buna si curata. :) restu nu mai comentez sa nu fac valuri. stim noi mai bn.
bunny Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Voi chiar credeti ca ar fi in stare vreunul din cei din staff sa musamalizeze vreo plangere sau sa favorizeze pe cineva? Pai cine il lasa? Credeti ca daca adminul X favorizeaza userul A, crezi ca si adminul Y il favorizeaza? Sau nu stiu, voi nu prea observati ca suntem cam vreo 20 de oameni in staff? Cand se decide unu sa faca ceva, noi toti il urmam? Chiar asa minti scurte aveti? Ma serios, sectiunea asta chiar nu mai are nicio speranta? Colaboram cu oameni (adica voi) care nu sunt in stare sa lege 2 cuvinte si sa priceapa niste lucruri simple, cateodata nu-mi vine nici sa mai postez aici, n-ai cu cine sa te intelegi. Parca vorbim ca niste mori stricate.
oldGard Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Am urmarit foarte atent acest topic, nu vreau sa dau exemple din problemele mele persoanele ci ma refer in general la ce a zis MurDoc. Nu zic eu ca cineva tine cu x sau cu y . insa daca un admin prinde "boala" pe tine cand ajungi la mana lui te arde,( si acolo intervine " ultimu cuvant il are moderatorul ") . Despre " "Regulamentul e foarte bun, doar ca situatiile nu pot fi prezentate individual cuvant cu cuvant" " este ok cum zici tu insa exista si plangeri identice care sunt rezolvate diferit ( iti pot da exemple foarte clare ) , sunt sigur ca acolo cel care o "pateste" si apare cu fel si fel de topicuri de nemultumire la care primeste raspuns o gluma sau un simplu closed fara ca omului sa ii fie explicat sau in cel mai bun caz indreptatit. Eu apreciez si faptul ca tineti serveru "moca" si nu aveti nici o obligatie fata de acest server insa daca vrei sa faci un hobby din asta fa o calumea deoarce multe persoane au de suferit din cauza micilor greseli pentru care voi sunt egal cu zero. Referitor la ce ai zis MurDoc ca esti din 2007 si serverul este inca ok nu e prea bine cum gandesti (sper sa nu o iei ca pe o jignire ) daca in 2007 serveru era la o nota de 8 si acuma in 2011 e tot la o nota de 8 nu ar trebui sa te multumesti asta daca vrei cu adevarat sa progresezi (si nu vrei doar sa il menti ) . CRED .. pararea mea , daca nu existau atatea probleme de genu : ala a luat ss si ala nu , un admin e in guilda x sigur au facut el ceva (chiar daca poate sunt doar aberati ) , ala a luat 3 zile si ala a luat 5 , guilda lu x unde e admin nu are nici un contor si etc lista continua. poate serveru ajungea la o nota de 10 ... si era mult mai ok . Sfat de la nu novice : La rezolvarea unei plangeri daca colegu meu Ion a rezolvat aceea plangere x intr un anumit fel atunci o rezolv si eu la fel pentru a nu creea certuri . Apreciez faptul ca nu a dat closed si a dat si o explicatie . No warn ( o mica parare care o puteti citi sau nu )
bunny Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Eu apreciez si faptul ca tineti serveru "moca" si nu aveti nici o obligatie fata de acest server insa daca vrei sa faci un hobby din asta fa o calumea deoarce multe persoane au de suferit din cauza micilor greseli pentru care voi sunt egal cu zero. Voi depuneti atata MUNCAAAA si aveti atat de suferitttttttt. Serios, ce munca, ce suferinta? :| Unde dracului va credeti aici ca vi se cuvin lucruri? Stau asa si va privesc cateodata topicurile dandu-mi palme, un tupeu dintr-ala de parca cineva i-ar fi luat dreptul altuia, ce drept? Platesti sa ai impresia ca ti se cuvin anumite aspecte? Suntem platiti ca sa va inghitem voua ineptiile? In loc sa spuneti mersi ca inca mai exista un staff care va aplica regulile cat se poate de bine, voi nu, voi trebuie sa gasiti un rahat de nod in papura pentru fiecare in parte. Ca asa sunteti voi, generatia gramada...sau degeaba, cum era. Voi vreti ca fiecare sa va faca pe plac: "omg, mi-ai dat suspend? MIE?! fmm de admin" Indiferent de adminul respectiv, ai injurat o persoana in primul rand, dar la randul vostru vreti ca acea persoana sa va trateze cu respect. Ce respect ma, ca v-as injura la randul meu pe fiecare in parte la cate injuraturi am primit si noi la randul nostru. Aveti impresia ca noi suntem niste boti de forum care fac erori in dreptul vostru, suntem si noi persoane, dar nu cu zeci de sute de rr-uri in fata calculatorului, suferind si muncind ca voi. Cu alte cuvinte, treziti-va dracului, ca nu e nimeni obligat sa va suporte. Nici din randul staff-ului, nici din randul userilor alora care au mai ramas cu ceva bun simt. Nu va convine, cum va zicea si vdragosh la inceput, drum bun cale batuta. Preferam un server de 50 de oameni si o plangere o data la o saptamana, decat 500 d-alde voi si plangeri zilnice de ordinul zecilor.
cutZu Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Voi depuneti atata MUNCAAAA si aveti atat de suferitttttttt. Serios, ce munca, ce suferinta? :| Unde dracului va credeti aici ca vi se cuvin lucruri? Stau asa si va privesc cateodata topicurile dandu-mi palme, un tupeu dintr-ala de parca cineva i-ar fi luat dreptul altuia, ce drept? Platesti sa ai impresia ca ti se cuvin anumite aspecte? Suntem platiti ca sa va inghitem voua ineptiile? In loc sa spuneti mersi ca inca mai exista un staff care va aplica regulile cat se poate de bine, voi nu, voi trebuie sa gasiti un rahat de nod in papura pentru fiecare in parte. Ca asa sunteti voi, generatia gramada...sau degeaba, cum era. Voi vreti ca fiecare sa va faca pe plac: "omg, mi-ai dat suspend? MIE?! fmm de admin" Indiferent de adminul respectiv, ai injurat o persoana in primul rand, dar la randul vostru vreti ca acea persoana sa va trateze cu respect. Ce respect ma, ca v-as injura la randul meu pe fiecare in parte la cate injuraturi am primit si noi la randul nostru. Aveti impresia ca noi suntem niste boti de forum care fac erori in dreptul vostru, suntem si noi persoane, dar nu cu zeci de sute de rr-uri in fata calculatorului, suferind si muncind ca voi. Cu alte cuvinte, treziti-va dracului, ca nu e nimeni obligat sa va suporte. Nici din randul staff-ului, nici din randul userilor alora care au mai ramas cu ceva bun simt. Nu va convine, cum va zicea si vdragosh la inceput, drum bun cale batuta. Preferam un server de 50 de oameni si o plangere o data la o saptamana, decat 500 d-alde voi si plangeri zilnice de ordinul zecilor. Asta da atitutide.. keep it coming ;) nu pot sa deduc decat ca esti un pic mai frustrat decat playeri Nu inteleg de ce tot ii bagi pe toti in aceeasi oala.. cum nu inteleg de ce ii jignesti pe toti, dar probabil ca iti permiti, iar referitor la ce ai spus cu 50 de persoana pe server.. as vrea sa o vad pe asta cu atat mai mult cu cat spui ca ai vrea sa aveti o reclamatie pe saptamana decat una in fiecare zi.. asta ar insemna ca acei 50 de playeri fie sa se intalneasca pe serv din an in pasti fie si traficul sa fie =0
Guest sshitler Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Preferam un server de 50 de oameni si o plangere o data la o saptamana, decat 500 d-alde voi si plangeri zilnice de ordinul zecilor. Cu asa mentalitate din partea staff-ul numai aveti mult pana vi se indeplineste dorinta, cu alte cuvinte voua adica cei din staff ,NU va convine sa fie multi oameni on si dati ban sa scapati de ei ca va e lene sa rezolvati plangerile. vaisamar !!!
oldGard Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Voi depuneti atata MUNCAAAA si aveti atat de suferitttttttt. Serios, ce munca, ce suferinta? :| Unde dracului va credeti aici ca vi se cuvin lucruri? Stau asa si va privesc cateodata topicurile dandu-mi palme, un tupeu dintr-ala de parca cineva i-ar fi luat dreptul altuia, ce drept? Platesti sa ai impresia ca ti se cuvin anumite aspecte? Suntem platiti ca sa va inghitem voua ineptiile? In loc sa spuneti mersi ca inca mai exista un staff care va aplica regulile cat se poate de bine, voi nu, voi trebuie sa gasiti un rahat de nod in papura pentru fiecare in parte. Ca asa sunteti voi, generatia gramada...sau degeaba, cum era. Voi vreti ca fiecare sa va faca pe plac: "omg, mi-ai dat suspend? MIE?! fmm de admin" Indiferent de adminul respectiv, ai injurat o persoana in primul rand, dar la randul vostru vreti ca acea persoana sa va trateze cu respect. Ce respect ma, ca v-as injura la randul meu pe fiecare in parte la cate injuraturi am primit si noi la randul nostru. Aveti impresia ca noi suntem niste boti de forum care fac erori in dreptul vostru, suntem si noi persoane, dar nu cu zeci de sute de rr-uri in fata calculatorului, suferind si muncind ca voi. Cu alte cuvinte, treziti-va dracului, ca nu e nimeni obligat sa va suporte. Nici din randul staff-ului, nici din randul userilor alora care au mai ramas cu ceva bun simt. Nu va convine, cum va zicea si vdragosh la inceput, drum bun cale batuta. Preferam un server de 50 de oameni si o plangere o data la o saptamana, decat 500 d-alde voi si plangeri zilnice de ordinul zecilor. Nu as dori sa transforum acesat topic intr o rubrica de spam sau ceva de genu dar chiar nu pot sa nu iti raspund la asta...... Iti dau un exemplu : Odata ce eu pierd un anumit timp pentru un joc si apoi sa mi se anuleze un cont din neatentie si acesta greseala nu se repara ce rezulta. ? Eu inteleg ca nu esti platit pentru asta insa daca nu vrei sa te ocupi serios PA . lasai pe alti care sunt dornici sa faca lucru acesta .Despre ce zici tu acolo cu 50 de oameni... poate asta vrei tu .. dar " sefi " acestui stie nu vor asta crede-ma . Cat despre limbaj folosit de tine... no coment ! Chiar un model .! Cu asta inchei orice discutie pentru acest topic daca o sa mai raspund o sa va raspund pe pm.
Zaicooo Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Voi depuneti atata MUNCAAAA si aveti atat de suferitttttttt. Serios, ce munca, ce suferinta? :| Unde dracului va credeti aici ca vi se cuvin lucruri? Stau asa si va privesc cateodata topicurile dandu-mi palme, un tupeu dintr-ala de parca cineva i-ar fi luat dreptul altuia, ce drept? Platesti sa ai impresia ca ti se cuvin anumite aspecte? Suntem platiti ca sa va inghitem voua ineptiile? In loc sa spuneti mersi ca inca mai exista un staff care va aplica regulile cat se poate de bine, voi nu, voi trebuie sa gasiti un rahat de nod in papura pentru fiecare in parte. Ca asa sunteti voi, generatia gramada...sau degeaba, cum era. Voi vreti ca fiecare sa va faca pe plac: "omg, mi-ai dat suspend? MIE?! fmm de admin" Indiferent de adminul respectiv, ai injurat o persoana in primul rand, dar la randul vostru vreti ca acea persoana sa va trateze cu respect. Ce respect ma, ca v-as injura la randul meu pe fiecare in parte la cate injuraturi am primit si noi la randul nostru. Aveti impresia ca noi suntem niste boti de forum care fac erori in dreptul vostru, suntem si noi persoane, dar nu cu zeci de sute de rr-uri in fata calculatorului, suferind si muncind ca voi. Cu alte cuvinte, treziti-va dracului, ca nu e nimeni obligat sa va suporte. Nici din randul staff-ului, nici din randul userilor alora care au mai ramas cu ceva bun simt. Nu va convine, cum va zicea si vdragosh la inceput, drum bun cale batuta. Preferam un server de 50 de oameni si o plangere o data la o saptamana, decat 500 d-alde voi si plangeri zilnice de ordinul zecilor. TOUCHE, gg bunny !
Brotherhod Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=400519 Uita-te si tu din ce data este acest topic care nu s-a solutionat pana in momentul de fata!!! ..si apoi poti sa afirmi ceea ce ai spus in topicul creeat de TantumVerde. Pot sa sugerez ceva: creeeati un topic in care sa specifice fiecare admin daca face parte din vre-un Guild si daca da, care este acela. Iar legat de, citez: "Regulamentul e foarte bun, doar ca situatiile nu pot fi prezentate individual cuvant cu cuvant" cand ve-ti trata situatiile similare in mod egal, atunci voi putea sa iti dau dreptate. Daca vrei, iti arat un topic deschis de mine in intervalul 2007- 2009 nu mai tin minte exact si nu a fost solutionat ...si totusi sunt din 2005 pe acest servar. Am luat ss-uri pe db-ul asta si pe old db de la Moderatori care erau atunci ( o parte din ei sunt si acuma) si totusi inca mai sunt pe servar, de ce ? Pentru ca-mi face placere . Nu iti place cum se modereaza? Te rog fane sa ne fie dor de tine. (pentru vorba asta ai sa intri si ai sa ma injuri, si stii ceva ? Nu o sa-mi pese. ) :tiphat: Edit: O plangere facuta aiurea http://img691.imageshack.us/i/limbajrepetatmrmarius1.jpg/ bou de soare http://img88.imageshack.us/i/limbajrepetatmrmarius2.jpg/ soare prostu servarului gunoiule Sincer in loc sa-l postezi mai bine il ignorai, esti o persoana slaba, chiar te simti boul servarului, chiar esti un gunoi? ....nu cred.
bunny Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Asta da atitutide.. keep it coming ;) nu pot sa deduc decat ca esti un pic mai frustrat decat playeri Nu inteleg de ce tot ii bagi pe toti in aceeasi oala.. cum nu inteleg de ce ii jignesti pe toti, dar probabil ca iti permiti, iar referitor la ce ai spus cu 50 de persoana pe server.. as vrea sa o vad pe asta cu atat mai mult cu cat spui ca ai vrea sa aveti o reclamatie pe saptamana decat una in fiecare zi.. asta ar insemna ca acei 50 de playeri fie sa se intalneasca pe serv din an in pasti fie si traficul sa fie =0 Nu intelegi? Chiar nu intelegi? Adica tu vii cu un topic batand apropo la asa-zisii "admini", in care ma includ sa zicem, si asta nu vrea sa insemne nimic? Nu ca ii bagi pe toti in aceeasi oala? Nu intelegi de ce? Cand un tampit scrie "fmm de admini ca mi-ati dat ban", ar trebui sa ma simt sau nu? Ar trebui, inca am un banner, si de ce? I-am cauzat eu probleme? Trafic? Ce trafic? Catre cine? Cui ii pasa de trafic? o_O Eu cred ca voi aveti impresia ca noi trebuie sa depasim vreun target anume in legatura cu voi sau activitatea voastra, va inselati amarnic. Inca mai moderam cu speranta ca vor veni si zile mai bune si vom scapa de persoanele lacrimogene (sau se vor maturiza) care fac topicuri zilnice cu cata munca au depus saracutii si cat pot sa sufere pe urma noastra. Ce limbaj? Cred ca m-am adresat destul de politicos fata de voi, nu mai fiti ipocriti. (a se cauta in dex ce reprezinta cuvantul "ipocrit", si a nu se lua drept insulta, asa cum 90% din voi cu siguranta ati face asta doar pentru a spune "frumoasa atitudine pentru un admin", penibil.)
bunny Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Cu asa mentalitate din partea staff-ul numai aveti mult pana vi se indeplineste dorinta, cu alte cuvinte voua adica cei din staff ,NU va convine sa fie multi oameni on si dati ban sa scapati de ei ca va e lene sa rezolvati plangerile. vaisamar !!! Cum ziceam: Indiferent de adminul respectiv, ai injurat o persoana in primul rand, dar la randul vostru vreti ca acea persoana sa va trateze cu respect.
sunt cu o clasa peste Honey Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 nu tin partea la nimeni,poate si moderatori/admini mai gresesc dar voi faceti niste topicuri de toata frumusetea :violent:
shootervl Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 hai mai ce dramatizati asa? fiecare are vina lui...sa fim seriosi ce dracu :cool2: poi daca e sa insiram greseli de la unu si de la altu......suntem chit...poate ca bny nu a gresit...dar altii..ehe bny sincer acum te intreb http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=405534 ti se pare ok atitudinea lui lance? ironiii de astea? ce vrea sa demonstreze prin asta? dar nu are rost sa ne complicam...fiecare cu "greselile" lui :nanana:
oldGard Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Stop ... Eu nu vad ce e cu atat spam aici bny aici e vorba de alceva se pare ca nu ai inteles. si asteptam niste intrebari de la moderatori de mu tu din cate am vazut nu mi ai verifcat nici o plangere. nici mie nici la restul . asa ca nu se plange nimeni de tine . nu te mai agita aici ca nu rezolvi nimic. Daca ai fi citit cu atentie acest topic porneste de la un premiu care inca nu sa dat inca , si de rezolvarea unor plangeri "individuale " asa cum a zis MurDoc . Nu prinde pica pe mine ci lasa sa raspunda o persoana care rezolva plangerile ale acestui joc . Daca tu raspunzi cu "o cearta" altu moderator tot la fel .pana la urma se termina cu un closed si cu inca o renumita gluma . si nimeni nu rezolva nimic si nimeni nu intelege nimic .. Daca nu va plac topicurile de genu postati un raspuns . De exemplu eu daca eram admin si vedem ca omu posteaza de 3 ori un lucru legat ca trebuie sa primeasca un premiu pai intram in joc il cautam si ii dadeam premiul. Daca omu zicea " aici e asa si aici nu e asa " reparam acolo unde era incorect . Poate ca esti tu suparat azi sau nervos asta nu inseamna ca trebuie sa folosesti un asemenea vocabular. Daca am vorbi toti ca tine ce ar iesi. ? Si cat despre "trafic" pai tu crezi ca oameni astia tin serveru ca sa ai tu sau eu ce sa faca ziua ? nu intru in amanunte ca sper ca sti si tu despre ce e vorba. si incheiem subiectul asta inutil.
cutZu Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Am deschis un topic ca sa se discute ceva.. si am ajuns la telenovele si tot cu situatiile nerezolvate. Oricum mare lucru n-am inteles din ce ai vrut sa spui bny sau unde ai vrut sa ajungi.. si asta chiar daca am mentionat ca nu este vorba de a, ARATA pe cineva cu DEGETUL sau a face pe CINEVA VINOVAT, am spus-o si o mai repet, HAIDETI SA GASIM SOLUTII. Legat de ce spuneai tu cu DEX-ul, nu cred ca este vre-un player pe acest server care sa nu stie da un SEARCH pe GOOGLE sa caute in DEX orice semnificatie a cuvintelor folosite in acest topic. ..De cele mai multe ori, nu conteaza CE SPUI, ci FELUL IN CARE O SPUI.
cutZu Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Nu intelegi? Chiar nu intelegi? Adica tu vii cu un topic batand apropo la asa-zisii "admini", in care ma includ sa zicem, si asta nu vrea sa insemne nimic? Nu ca ii bagi pe toti in aceeasi oala? Nu intelegi de ce? Cand un tampit scrie "fmm de admini ca mi-ati dat ban", ar trebui sa ma simt sau nu? Ar trebui, inca am un banner, si de ce? I-am cauzat eu probleme? Trafic? Ce trafic? Catre cine? Cui ii pasa de trafic? o_O Eu cred ca voi aveti impresia ca noi trebuie sa depasim vreun target anume in legatura cu voi sau activitatea voastra, va inselati amarnic. Inca mai moderam cu speranta ca vor veni si zile mai bune si vom scapa de persoanele lacrimogene (sau se vor maturiza) care fac topicuri zilnice cu cata munca au depus saracutii si cat pot sa sufere pe urma noastra. Ce limbaj? Cred ca m-am adresat destul de politicos fata de voi, nu mai fiti ipocriti. (a se cauta in dex ce reprezinta cuvantul "ipocrit", si a nu se lua drept insulta, asa cum 90% din voi cu siguranta ati face asta doar pentru a spune "frumoasa atitudine pentru un admin", penibil.) Vreau doar sa mai adaug ceva: Daca voi preferati 50 de player-i (care nu stiu de ce ai tu impresia ca vor face reclamatii mai putine), care sa stea drepti in fata voastra (pt ca altfel nu vad cum ar fi reclamatii mai putine) si nu preferati niste player-i care gandesc, vin cu idei, propuneri etc.. si mai specific inca odata, NU ABERATII, atunci nu pot sa spun decat BAFTA.. ca server-ul sa ajunga la acei 50de player-i. Sa inteleg ca prin EXEMPLELE CLARE pe care le-am dat, eu "am batut un apropo" okay.. Inchide topicul e mai simplu si mai bine. Poti sa denaturezi lucrurile cat si cum vrei, din pctul meu de vedere nu ai rezolvat nimic din ce "apropouri am batut" eu.
bunny Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Asa da, asa trebuie sa se poarte un dialog intre user si moderator. Nu sunt nici frustrat (asa cum m-ai numit prima oara) nici nervos cum mi-a zis soare, doar ca imi pare rau de sectiunea asta ca a ajuns in stagiul in care a ajuns. Nu imi plac persoanele care generalizeaza cand vine vorba de un eveniment al celui de mai sus. Daca vreun moderator credeti ca a gresit, pai pe-ala sa v-apucati sa-l luati la 3 pazeste. Daca toti adminii vin si va explic ca de fapt respectivul nu a gresit ci ati inteles voi prost, atunci scuza-ma, ce rezulta de-aici? Dreptate cu propriile maini, ignoranta si nu acceptati niciun fel de explicatii decat ceea ce credeti voi. Cand 3 persoane iti spun ca esti beat, te duci la culcare, nu? Asa ar trebui de fapt...multi dintre voi nu faceti asta. (nu generalizez, sunt fapte reale, le puteti vedea chiar aici la diverse) Cat despre vocabular, hai fiti seriosi, de cand v-ati transformat in niste ingerasi? :| Zilnic sunt suspendate zeci de useri numai la sectiunea mu numai pentru insulte, si voi discutati de vocabular..
bunny Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 hai mai ce dramatizati asa? fiecare are vina lui...sa fim seriosi ce dracu :cool2: poi daca e sa insiram greseli de la unu si de la altu......suntem chit...poate ca bny nu a gresit...dar altii..ehe bny sincer acum te intreb http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=405534 ti se pare ok atitudinea lui lance? ironiii de astea? ce vrea sa demonstreze prin asta? dar nu are rost sa ne complicam...fiecare cu "greselile" lui :nanana: Lance e genul de om mai glumet, poate ca nu va place cum va trateaza, dar nici la randul lui nu cred ca-i place cum il tratati. E om ca si voi, nu inteleg de ce credeti ca cineva poate sa va suporte toate insultele, toate acuzatiile false, s.a.m.d. SUNTEM OAMENIIIIIIIIIIII, AVEM SI NOI SENTIMENTEEEEEEEEE!! o_O Tratati-ne in mod egal si veti primi acelasi respect cuvenit. Asa daca vii cu niste dume ieftine de la colt de strada adresate lui Lancelot, crede-ma ca nu va sta omu' sa vada cum te caci efectiv in capul lui, iti va raspunde mai mult sau mai putin in aceeasi maniera, dar intr-o anumita limita. Suntem oameni, repet, tratati-ne ca pe niste oameni cu care colaborati, nu ne mai tratati ca pe niste obiecte care trebuie sa va indeplineasca dorintele de fiecare data cand creati o plangere sau o reevaluare. Exista un sablon, un regulament, care, daca nu l-ai urmat indeajuns de mult incat sa ai dreptatea de partea ta, la ce mama dracului ceri socoteala moderatorului care a rezolvat plangerea care de fapt n-are nicio vina? Si-n plus mai veniti si cu reevaluari de genul: "vreau sa nu-mi corecteze MurDoc", de ce? Putea sa fie oricare alt moderator, tot asa dadea verdictul, ce scriati apoi? Numele acelui moderator? Repet pentru a 3-a oara, suntem persoane dar ne clasificati in functie de verdictele date in plangerile voastre. Ceea ce nu ne place. Spre exemplu, pe mine cine ma "uraste"? Cam nimeni, de ce? Ca nu rezolv plangeri. Corect? Ma poate contrazice cineva?
Richer44 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Lance e genul de om mai glumet, poate ca nu va place cum va trateaza, dar nici la randul lui nu cred ca-i place cum il tratati. E om ca si voi, nu inteleg de ce credeti ca cineva poate sa va suporte toate insultele, toate acuzatiile false, s.a.m.d. SUNTEM OAMENIIIIIIIIIIII, AVEM SI NOI SENTIMENTEEEEEEEEE!! o_O Tratati-ne in mod egal si veti primi acelasi respect cuvenit. Asa daca vii cu niste dume ieftine de la colt de strada adresate lui Lancelot, crede-ma ca nu va sta omu' sa vada cum te caci efectiv in capul lui, iti va raspunde mai mult sau mai putin in aceeasi maniera, dar intr-o anumita limita. Suntem oameni, repet, tratati-ne ca pe niste oameni cu care colaborati, nu ne mai tratati ca pe niste obiecte care trebuie sa va indeplineasca dorintele de fiecare data cand creati o plangere sau o reevaluare. Exista un sablon, un regulament, care, daca nu l-ai urmat indeajuns de mult incat sa ai dreptatea de partea ta, la ce mama dracului ceri socoteala moderatorului care a rezolvat plangerea care de fapt n-are nicio vina? Si-n plus mai veniti si cu reevaluari de genul: "vreau sa nu-mi corecteze MurDoc", de ce? Putea sa fie oricare alt moderator, tot asa dadea verdictul, ce scriati apoi? Numele acelui moderator? Repet pentru a 3-a oara, suntem persoane dar ne clasificati in functie de verdictele date in plangerile voastre. Ceea ce nu ne place. Spre exemplu, pe mine cine ma "uraste"? Cam nimeni, de ce? Ca nu rezolv plangeri. Corect? Ma poate contrazice cineva? Bold + underline = ROTFLMAO Wait for iiiiittttt : 1 vs. 2 Si da, ai mare dreptate in 90% din ce scrii, asta fiind unul din motivele pentru care de tine nu se ia nimeni. Toti suntem oameni, toti trebuie sa fim tratati cu respect initial, pana dam dovada ca nu-l meritam. soldatelul a fost si probabil inca este, om de nota 10 in viata reala, dar in joc, nota aia a inceput sa scada treptat de la al 2-lea db incoa. Omu nu a gresit cu nimic fata de mine, dar a gresit fata de altii. Plus ca ar putea arunca si el un post la HH pe forum sfatuind diferiti oameni de pe acolo sa joace corect, dar nu o face. Also, vezi cazul Rudy cu posturile de craciun. Cea mai importanta calitate care ar trebui sa o aiba un admin, este deasemenea si cea mai rar intalnita pe aici : impartialitatea.