Avalon. Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 b? dar e?ti prost r?u. Alexandru cel Mare ce a fost? din nou ar??i c? e?ti prost ?i te contrazici ba e nedreptate, ba e dreptate, ba e asuprire, ba e ?mecherie
Komisaru Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 din nou ar??i c? e?ti prost ?i te contrazici ba e nedreptate, ba e dreptate, ba e asuprire, ba e ?mecherie De fapt tu esti singurul oligofren care n-a inteles ce am vrut sa spun, tu si inca 1 prost care a adus vorba de americani desi n-au treaba cu Libia. Am mari dubii ca tu ai putut sa fii cel mai rapid spermatozoid al tatalui tau,cred ca esti rezultatul polenizarii.
Avalon. Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 De fapt tu esti singurul oligofren care n-a inteles ce am vrut sa spun, tu si inca 1 prost care a adus vorba de americani desi n-au treaba cu Libia. Am mari dubii ca tu ai putut sa fii cel mai rapid spermatozoid al tatalui tau,cred ca esti rezultatul polenizarii. ale dreacu 124 de rachete, s-au lansat singure ?tii de ce a s?rit Sarkozyz? ca e rândul francezilor la conducerea NATO ?i c? dpdv formal e de datoria lor s? arunce sau s? ini?ieze ceva dar dac? e?ti prost, ce s? ?tii tu :)
Guest Advanced12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Avalon si komisaru nu ar trebui sa primeasca warn pentru limbaj ? Au facut topic`ul free chat On: Macar am trimis si noi ceva
IceMan Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Avalon. si Komisaru cate 20 de zile vacanta, sa va etalati cunostiintele intr-ale injuriilor in alta parte.
Denzel_Lsd Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Avalon si komisaru nu ar trebui sa primeasca warn pentru limbaj ? Au facut topic`ul free chat On: Macar am trimis si noi ceva Noi si gumele Turbo ...am trimis ceva ca au vrut altii , nu ca am vrut noi ...in fine , tre' sa ne mestece si pe noi carva ...
Bogdan Dany Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Cred ca pe "barcuta aia" de la plecare scria pe ia "Moarte". Azi este o intrunire a emiratelor arabe a tarilor vecine ale Libiei,nu stiu cine din Europa,si consilierii lui gaddafi cu privire la acest razboi,este prima intrunire de la inceputul razboiului.
RaifalM3n Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 sunt tare curios unde se va ajunge :) nu cred ca v-a fi vre-un razboi mondial.