Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest TantumVerde

Intrebari

Recommended Posts

Guest TantumVerde
Posted

1

hai sa citim regulamentul impreuna...

20. Modalitate preluare spot

Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp. Preluarea necesita 4 poze, in minute diferite, printul 1 fiind in minutul 0 si al treilea print in minutul 4, urmat de printul cu F4 ridicat in minutul 5 pentru a incheia preluarea. Preluarea incepe din momentul cand ati adresat prima intrebare dar aceasta nu se va incheia cu o intrebare afisata de caracter in momentul printului F4. Daca totusi dupa printul cu F4, persoana ce urmeaza a fi preluata, raspunde, nu se mai ia in considerare, chiar daca este minutul 5. Minim 1 poza la coord diferite. Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul.

Exemplu:

minutul 00:00: x, afk? +print.

minutul 00:- -: x, afk? +print.

minutul 00:04: x, afk? +print.

minutul 00:05: F4 +print.

Preluarea este incorect facuta daca:

- nu este respectat exemplul de mai sus.

- in timpul ei, cel care preia face ks.

- in timpul ei cel care preia paraseste spotul sau ia disconnect.

- intrebarile tuturor caracterelor afk sunt pe o singura linie.

- toate pozele sunt pe aceleasi coordonate.

- nu se pune pointerul pe fiecare caracter intrebat de afk in momentul printului.

opaaa ce vedem noi aici : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=404920

ia sa ne uitam la inrebarile adersate lu cutZu le vede cnv??

in minutu

00:00

00:02:

00:03 ..

00:05 poza cu f4 mare..

deci de acuma incolo dupa Lancelot si -ija- puteti sa facei preluare in felu urmator

00:00

00:01

00:02

00:05 poza cu f4 mare

corect ???????????????????????????? DA SAU NU astept aprobare de la unu din ei .

2

postul numaru 2 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=405370

Deci gg pentru nefondata.. ok o merita "sa ziceam"

dar inca 3 zile pentru??????????// sa va zic pentru ce " inca 3 zile daca ti-a lasat spotul si tu totusi l-ai postat...incalcand ce-ati stabilit in printuri. " unde se incadreaza asta ??? aaa nu avem regulament ? =)))

deci daca eu am un spot si vine unu sa imi dea pk nu am voie sa il mint ca sa imi recuperez spotu.... il postez si gata =))))))) PENAL

3

oooo ce e aici ?

o reevaluare : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=402195

de cat timp ????

:happybirthday:

de o luna

hai sa vedem si sa analizam cum a luat ss :

Citim iar regulamenul impreuna

Ia arata-ne si noua CLAR cum ai dedus tu ca e in complicitate cu acel Necunoscut..

Ahhh ca ti-a convenit tie sa presupui.. pt ca il "iubesti" prea mult pe s0are!? Eu de exemplu pot sa presupun ca l-a intrebat cineva unde se afla.. convenabil nu?.. tataie una este sa presupui, alta e sa poti dovedii, iar pe langa asta nu este stipulat nicaieri in regulamentul ca se ia SS pt asa ceva..

Ca sa fiu si mai explicit:

25. Cheating

Cei care sunt prinsi folosind aplicatii de tip hack - CONT BLOCAT! pe o perioada nedefinita.

NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului - CONT BLOCAT!

Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA!

Pentru renumitele DUPE, CONT BLOCAT + blocarea celorlalte care au legatura cu contul principal.

Nu va logati cu alt cont decat contul vostru. Daca vi se blocheaza IP-ul nu merge scuza: "doar m-am logat pe contul unui prieten sa vad ce are. NU aveam de unde sa stiu..."

Orice cont care contine in inventar/vault iteme dupate/iteme obtinute prin exploatarea unor bug-uri va fi BLOCAT!

Orice incercare de a folosi hacks duce la blocare cont.

Se recomanda celor care au cluburi de internet/games sa verifice acest lucru si sa opreasca la timp astfel de tentative din partea clientilor.

De unde atata inteligenta pe capul vostru?

Daca detii o informatie inseamna ca esti complice?

Atata timp ca nu a dat el d/c si nu a participat in mod activ la utilizarea acelui program sau ce o fi.. cum poti sa spui ca e complice?

sa continuam cualte topicuri ??? nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

cum se va incheia acest topic ???

Se va inchide fara sa se zica ceva inteligent..... vor raspunde cu o " gluma " prin care nu ne lamureste si pe noi sa stim si noi ci doar " ne ia peste picior "

De ce??? Pentru ca nu exista explicati la chesti de genu LINKMANIA are un REGULAMENT pe care nici admini nu il RESPECTA .. DOVADA ?? posturile de mai sus

Recunosc joc pe acest server numai ca sunt admini perfecti :X

Si app macar sa dea raspunda la topic un ADMIN MODERATOR MU nu un tehnician... ca ala are topicu lui nu se baga el peste tot in forumu asta...

Vdragos nu se mai ocupa..

vRazvan nu are el treaba cu chesti de genu..

Moderatori global ma trimit la odyzzeus

Odyzzues avand prea multa treaba omu cu viata lui pune baza in Lancelot si -ija- .. ce fac acestia?? noi reguli... ggg :cool2:

Guest TantumVerde
Posted

L.O.L numai tu soare esti cel care putea postata , sunt sigur...nu mai imi lua apararea, iti pui admini si mai mult pe cap,credema..stai relax si continua sa faci ce trebuie ,nu mai atrage attentia .

qleft1.gifRelax nene , uite raspunsul care il vei primi la +3 in afara de nefondata (nai ce sa faci este foarte logic)

multumesc pentru topic.

12. Inventarea de reguli

Inventarea de reguli care nu sunt cuprinse in acest regulament si folosirea acestora pentru a obtine un avantaj sau amenintarea cu acestea duce la o pedeapsa minima de 3 zile. Cei care incalca repetat aceasta regula sunt pasibili cu suspend pe perioada nedeterminata.

Edit

vezi aici , imi putea da si 10 zile daca vrea era nefondata, si se putea pune si ca o vanatoare daca reclamatul era mai atent ce posta ,ecc, nvm acum nu mai are importanta .

23. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- prima abatere - suspend de minim 10 zile

- a doua abatere - suspend de minim 30 de zile

- a treia abatere - suspend de minim 60 de zile

- a patra abatere - suspend de minim 98 de zile

nefondata ai primit o corecta !!! nu zic ca nu .. dar inca + 3 ... =))) muhahaha a venit MOs Craciun :X:X:

deci daca imi zice

vino atlans ca sunt acolo.. eu ma duc atlans si nu l gasesc o sa l postez ca m-a mintit =))) mai aveti putin si pt asta da ti ss =)))) :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Guest TantumVerde
Posted

nici chiar asa, una este sa injuri pe stada o persoana normala,si alta este sa injuri un politai pe strada in diviza,deoarece este la munca,asa si el era pe caracterul de admin si a procedat progresiv problemei, adica nu a tinut cu mine nici cu cealanta parte,Deasta iti spune pe toate serverele cand vrei sa fi admin regula de baza .Fi progresiv situatiei ,dar multe persoane nu inteleg acest cuvand ,se gandesc ca progresivfiind nui bun dar nici rau ,ecc

Ma MAXIM putea sa iti dea o nefondata.. insa tu odata ce nu ai mai avut nici macar avertisment nu meritai nici nefondata.. insa punem asta cu nefondata ca e ok.. partea a 2 a e varza!!!

Si cat despre ce zici tu... crede ma ca daca as fi eu admin nu ai vedea o reevaluare sau o plangere la adresa mea!! asta clar !

ORICUM CE VORBESTI TU SI EU SUNT = 0

ASA CA SA LASAM UN ADMIN ..( NU TEHNICIAN) SA DEA SI EL UN RASPUNS LA CE AM ZIS.. ASTA DACA POATE SA ZICA CEVA

Posted

Si app macar sa dea raspunda la topic un ADMIN MODERATOR MU nu un tehnician... ca ala are topicu lui nu se baga el peste tot in forumu asta...

Ho prietene, ce-i cu disperarea asta pe tine? Raspund si postez unde vreau si am chef, ti-ai cumparat forum sau ce? Te vedem in 10 zile.

Topic inutil, usere. Ai in gand o reevaluare, o dezbati la banati, nu transformi sectiunea diverse in poiana lu' iocan. >_<

Posted

Uite ca sa iti satisfac si pofta de ati raspunde un moderator.

Regulamentul e foarte bun, doar ca situatiile nu pot fi prezentate individual cuvant cu cuvant, iar voi de fiecare data incercati sa profitati de acest lucru avand impresia ca noi moderam in interesul vostru si nu in interesul comunitatii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...