uzzy2p3w Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 am patit-o de o gramada ori...in alte conditii as fi vorbit calm si cu un vocabular decent, insa mori de draci cand te duci sa te caci...bineinteles nu te caci in 2 min cand vine admin sa te intrebe daca esti afk si sa iti dea d.c si din cauza aceasta iti da de ales...ori te caci pe tine ori iei contoar... voi ce alegeti? ma gandeam sa dati d.c dupa intrebarile de afk si daca omul intra in 5 minute dp d.c si anunta admin sa se anuleze pozele cu contoar...daca nu se poate face nimic in legatura cu asta puteti sa va cacati in el de server sa nu va mai duceti la wc si sa nu luati nici contoar...sau mai exista posibilitatea sa va mutati wc in camera ;)
hopp3ru Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 mda.. nu e corect jocul asta ne obliga sa stam tot timpul la pc fara sa mananci mergi afara te ... ca vine adminu si iti da d/c
oick Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ori te caci pe tine ori iei contoar Daca pe tine atat te duce mintea sa faci, in caz ca nu vrei contor asta e nu ai de ales, te caci pe tine si dupa o sa mirosi urat. Dar daca ai in cap mai mult decat wc si mu si o sa stai sa te gandesti si la alte variante, ele o sa iti vina usor usor, una simpla ar fi ca in alea 15-20 minute cat esti pe tron sa opresti cliker-ul si sa scapi de belele.
uzzy2p3w Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 bv'o oick, ai un os :clap: asta ca sa nu fie deloc ca playerul..sa fie doar ca adminul nu?nu se tine cont de parerea clientului se tine cont de parerea vanzatorului...adica e romania e de inteles...pe srv asta daca ai admin esti smecher si ii iei la misto pe fraierii de playeri nu ii ajuti cu probleme...ai admin esti zeu...suferiti de prea multa putere pe server baieti, mai lasati-o balta!multi nu s-au lasat din cauza serverului...s-au lasat din cauza voastra...deschide-ti ochii cu adevarat ;)...sunt sigur ca s-ar putea face o exceptie cum am dat exemplu mai sus la regula pentru ca esti cu cei mici pe spot oick si esti holder si iti mor daca nu dai din maini :) alea 5 10 20 de min ;) si sunt sigur ca multi ar fi de acord cu mn dp srv...dar ramane la mila dumneavoastra domnilor admini...spor :tiphat:
Guest Rudy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Stai putin uzzy sa ne intelegem. Cand ti-ai facut cont pe linkmania, si aici nu ma refer numai la tine, a-ti fost de acord cu regulamentul serverului, a-ti dat efectiv cu parafa la contractul nostru, iar acum dupa "n" luni v-ati trezit ca nu va convine? Cum vine asta? Si ciudat cum o arunci la fundul stafului de admini, ca Doamne vezi noi suntem de vina si din cauza noastra pleaca jucatorii. Eu in locul tau si majoritatii de persoane ce joaca pe serverul asta, as incerca sa nu mai arunc in gradina altora buruienile. Stiu ca ai o varsta, nu ar mai trebui sa-ti spun eu lucrurile astea. Data viitoare ar trebui sa gandesti ca esti responsabil de propriile decizii si sa incerci sa nu le mai repeti. Metode pentru a nu lua contor, nu contoar cand te duci la wc, butic sau mai stiu eu alte probleme, exista. Una din ele a spus-o si oick.
Ang3lik Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 al dreq,cum de nu am luat decat 2 contoare afk in aproape 2ani de db?of of citeste bine ce spune oick si Rudy :)
uzzy2p3w Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 ma intelegeti gresit..ar fii primul ss pentru "contor"...dar ma oftic pentru faptul ca nu lipsesc mult de la pc...ma duc sa imi fac nevoile...ideea e alta...iau contor cand nu sunt la pc 2 min si nu iau cand sunt plecat cu orele de acasa...in alte situatii ma resemnam dar dp cum am spus eram la wc...si asta ma oftica cel mai tare ca a fost razie in tark la mine exact cand eram eu la wc...in fine, chiar nu stiu ce m a apucat de ma agit asa...stiu ca nu inseamna nimic pentru admini si mai stiu ca dp reply asta iar or sa ma ia la misto cum fac ei de obicei asa ca o las balta ;) spor P.S. nu cred ca v ar durea mana sa mai adugati la regula de contor "Pozele cu razia se anuleaza daca playerul respectiv intra si da pm gm ului cu respectiv in maxim 5 minute de la d.c"
Ang3lik Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ma intelegeti gresit..ar fii primul ss pentru "contor"...dar ma oftic pentru faptul ca nu lipsesc mult de la pc...ma duc sa imi fac nevoile...ideea e alta...iau contor cand nu sunt la pc 2 min si nu iau cand sunt plecat cu orele de acasa...in alte situatii ma resemnam dar dp cum am spus eram la wc...si asta ma oftica cel mai tare ca a fost razie in tark la mine exact cand eram eu la wc...in fine, chiar nu stiu ce m a apucat de ma agit asa...stiu ca nu inseamna nimic pentru admini si mai stiu ca dp reply asta iar or sa ma ia la misto cum fac ei de obicei asa ca o las balta ;) spor P.S. nu cred ca v ar durea mana sa mai adugati la regula de contor "Pozele cu razia se anuleaza daca playerul respectiv intra si da pm gm ului cu respectiv in maxim 5 minute de la d.c" doare adevaru?esti prea prost ca sa fi prost!asta dupa reply date si dupa limbaju dp ally.
uzzy2p3w Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 jet ma ratatule...vorbesc cum vreau cand vreau prostule ;) e o tara libera...am dreptul la replica
Ang3lik Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 jet ma ratatule...vorbesc cum vreau cand vreau prostule ;) e o tara libera...am dreptul la replica te bati in propriile cuvinte,adica eu n-am voie sa dau reply la topic...ca-mi vb cum imi vb pe ally dc am dat reply...iar tu vb cum vrei ca e o tara libera...ma baiatule trage aer in piept sa ti se oxigeneze creieru ala. ai impresia ca modu/adminu x,y,z castica !@#$%^ euro?au si ei familii,munca alea alea...vreti sa fiti intelesi ma dar voi n-ati intelege(e o realitate pe care putini o vad)...ca doh e o tara libera #-o
uzzy2p3w Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Gura ma pupincuristule...lingi in cur adminii...poti sa mai comentezi ce vrei ...si se poate inchide topicul..oricum nu ma mai uit pe aici ca la cata prostie vad imi vine sa iau campii...spor :tiphat:
Ang3lik Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Gura ma pupincuristule...lingi in cur adminii...poti sa mai comentezi ce vrei ...si se poate inchide topicul..oricum nu ma mai uit pe aici ca la cata prostie vad imi vine sa iau campii...spor :tiphat: eram sigur ca vi cu reply de genul :) dar ai aratat singur de cate esti capabil :) http://img12.imageshack.us/i/screen030316350000.jpg/ esti tare-n gura,atat! @ o sa vedem care pe care invata regulamentul :D
uzzy2p3w Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 sa imi spuneti si mie daca mai e valabila poza pentru ca au trecut cele 7 zile de atunci...sa vedem dak la admini se face exceptie ;)...bft..oriqm mi se rupe de joc, spor :tiphat:
Ang3lik Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 sa imi spuneti si mie daca mai e valabila poza pentru ca au trecut cele 7 zile de atunci...sa vedem dak la admini se face exceptie ;)...bft..oriqm mi se rupe de joc, spor :tiphat: stiu ca e de peste 7zile poza :) dar vroiam sa vada lumea ca esti un mascarici cu gura pana la urechi :nanana:
Deathlove Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 sa imi spuneti si mie daca mai e valabila poza pentru ca au trecut cele 7 zile de atunci...sa vedem dak la admini se face exceptie ;)...bft..oriqm mi se rupe de joc, spor :tiphat: parerea mea e sa'ti cumperi o olita si sa o tzi langa pc :) knd e de ceva , te servesti , prost ejti amice :)
Parazitu' Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 oarecum nu am fost de acord cu aceasta regula din mai multe motive..am avut si un topic pe la diverse si a fost inchis.. :) ramane la latitudinea staffului care se ocupa de server sa decida ce e bine si ce nu.parerea mea.noi playerii nu avem un cuvant prea greu de spus oricum :) nu se ia in considerare.
Avalon. Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 stiu ca e de peste 7zile poza :) dar vroiam sa vada lumea ca esti un mascarici cu gura pana la urechi :nanana: virgile, acu te arzi în cur? pân? nu de mult declarai moarte adminilor ?i de când e follyc gm te-ai întors?
Ang3lik Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 virgile, acu te arzi în cur? pân? nu de mult declarai moarte adminilor ?i de când e follyc gm te-ai întors? nu am declarat moarte,dar e normal sa am si eu nemultumiri la adresa lor...am si spus asta in alte topicuri....a fost si anti gm etc etc... era culmea sa-i dau dreptate astuia care a facut topicul :)) (la cum vb,si la cum a vb cu mine de multe ori) ne-a dat follyc d/c la toti ca doar deasta e GM(si nu doar el,toti GM) dar n-am ajuns sa fac,ca trenu de la un simplu contor) nu stiu cine esti,ai putea sa-mi spui cu cine am onoarea...vad ca sti cum ma cheama.
lenesh Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Sincer eu nu inteleg pentru ce este aceasta regula, pe 97d stiu ca era serverul full si a-ti introdus raziile acestea pentru a face loc altora, dar in cazul de fata cand abea daca atingem pragul de 450 jucatori online nu ii inteleg rostul... Adminii ar trebui sa se ocupe de eventuri si sa raspunda la pm-urile jucatorilor in caz de nevoie, aici se intampla tocmai invers, intrati ca sa dati afara jucatorii (cateodata ii banati) si in restul timpului va ascundeti pe caracterul secundar. Ar trebui sa bagati o regula ca toti adminii sa intre minim 1 ora zilnic pentru "relatii cu publicul". Singura razie care trebuie facuta este in tarc-ul de bk, stie toata lumea sa faca o preluare si cred ca majoritatea care stau pe un spot la permanent sunt zapaciti de cate intrebari de afk primesc zilnic.
acelasi_bandit Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 am patit-o de o gramada ori...in alte conditii as fi vorbit calm si cu un vocabular decent, insa mori de draci cand te duci sa te caci...bineinteles nu te caci in 2 min cand vine admin sa te intrebe daca esti afk si sa iti dea d.c si din cauza aceasta iti da de ales...ori te caci pe tine ori iei contoar... voi ce alegeti? ma gandeam sa dati d.c dupa intrebarile de afk si daca omul intra in 5 minute dp d.c si anunta admin sa se anuleze pozele cu contoar...daca nu se poate face nimic in legatura cu asta puteti sa va cacati in el de server sa nu va mai duceti la wc si sa nu luati nici contoar...sau mai exista posibilitatea sa va mutati wc in camera ;) Ba sa nu imi spui tu mie ca de cand joci tu mu ai lasat afk doar cand ai fost la W.C. Acum depinde si de admin,daca te iarta,daca nu asta e,inghiti in sec ca e in regulament. Sugestie inutila.
KooX Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Chiar nu puteti avea o discutie normala , fara JIGNIRI ? OT : Este foarte simplu : pentru a nu primii contor , nu mai lasati caracterul pe ``attack``. ( lasati`l sa respire cat timp stati voi pe tronul Imparatului )
bunny Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Din regulamentul subsectiunii extrag urmatoarele. Bine ar fi sa nu mai veniti aici cu gandul sa modificati regula pentru care ati luat suspend cu cateva ore inainte. O regula nu se modifica doar pentru ca ati luat voi suspend Si inchidem si topicul cu ocazia asta.