Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

hopp3ru

cel mai bun caracter in momentul de fata

Recommended Posts

Posted

In acest topic vreau sa stiu si sunt sigur ca multi vor care este cel mai bun caracter de pe server la PvP / castel siege . La alegerea cuiva veniti cu argumente

Posted

In acest topic vreau sa stiu si sunt sigur ca multi vor care este cel mai bun caracter de pe server la PvP / castel siege . La alegerea cuiva veniti cu argumente

bk... defense si dmg cel mai mare

Guest TovarasuCeausescu
Posted

liquidlove se stie =)))

Guest ATYYLA
Posted

parerea mea nu este chestie care sunt mai buni ,90 la suta pot spune, este doar organizatie,si 10 la suta tactica luata imediat la momentul de fata,desi cum sunt doar 2 3 alliante la cs nu cred ca intervin mereu surprize la tactica,ci daor organizarea jucatorilor cu parti perfect, cei care au rabdare vor castiga mereu ,nam fost nici o data la un cs pe link mania,dar cred ca inferioritatea numerica conteaza foarte mult,+ majoritatea din ei au experienta si sunt si Full stat, + netul daca sunt multi , poate interveni lagul(dar aici poti folosi programul anti lag) conteaza experienta sa sti cand sa inregistrezi ,in rest micile trucuri de cs sunt foarte sigur ca le folosesc toate taberele.

A fost doar o opinie personala.

Ps:am o intrebare ,la cs cand cineva inregistreaza si in camera este DL din alta allianta.Si daca acel DL da summ cand pe monitor spune guilda honey inregistreaza ,din momentul din care spune ca inregistreaza astepti secundele pt a confirma ,si du dai summ la playeri din partiul tau ,pe dl si restul din camera teleporteaza in afara camerei (din motiv ca a inregistrat cineva),dar acele persoane care au fost sumonate inaite sa se confirme pe monitor ca sa inregistrat la coroana ,raman in camera si iau sw repede,de preferat faceam asa pe alte servere de mu stateam in apropierea sw,si cand cineva inregistra ,socoteam timpul si dadeam sum la cei din partiul meu si luam sw imediat la loc,(ma refer este o chestie de 2 secude)

aici merge aceasta tactica?

Da cine crezi ca te lasa sa stai tu langa sw:)

Posted

astea cu 99 au fost cei mai buni de pe servar

cand zici de sadi?:)) ma apuca rasu

cu blader nu am facut duel

dar sadi e slab (fara programe)

din atatea dueluri mike4ever si Marian^ au fost ceva mai buni

nu stiu ce sa zici oricine is are nasu

conteaza net-ul pc-ul si cum apesi qwe

akuma ce sa zic si eu mi-am luat bataie la duel si alti la randu lor si-au luat

deci concluzia nu exista un smeu al linkmaniei (toti smei au luat 99)deduceti din asta ce vreti :)

Posted

astea cu 99 au fost cei mai buni de pe servar

cand zici de sadi?:)) ma apuca rasu

cu blader nu am facut duel

dar sadi e slab (fara programe)

din atatea dueluri mike4ever si Marian^ au fost ceva mai buni

nu stiu ce sa zici oricine is are nasu

conteaza net-ul pc-ul si cum apesi qwe

akuma ce sa zic si eu mi-am luat bataie la duel si alti la randu lor si-au luat

deci concluzia nu exista un smeu al linkmaniei (toti smei au luat 99)deduceti din asta ce vreti :)

Da ca Marian^ si Mike nu au cod:)))

cat de prostanac poti sa fi ,, ati dau ex: pe mike , ai ziceam ca Gunit foloseste programe .el nu domne . batman batman, asa si tu :)))))

Guest Carotella
Posted

si ce programe am folosit eu ?

Posted

ce-ai mah fara sa jicnesti nu poti?sau esti suparat ca ti-am jicnit gm-ul? :crybaby:

vrei sa te fac naiv?:))))

asta era cuvantu , dar cine stie ce intelegi tu din el =)))

cioaba nu mai pune botu la ce zic alti mah :))

Guest DoYouWannaTry?
Posted

eu nu stiu dc ai facut acest topic e clar ca s0are007 e :D

P.S: numai tu puteai sa faci un asemenea topic ;)

Posted

eu ma refeream la care e cel mai tare dintre ei sadi ,blader, tribix ( doar exemple ) ?

trebuia sa intrebi care e cel mai bun player nu caracter, si ca sa`ti raspund la intrebare, pe LM cel mai bun player e cel care numai joaca

Posted

dea liquidlove a fost cel mai bun => 99 ,iar boom nu l-am mai vazut in joc de mult si oricum boom

nu stie ce e ala duel(cand il faceam la duel zicea ca are lag) :crybaby: :tiphat:

cand vreodata ai facut tu cu mine duel si m-ai facut ma? :)) de refuzat pe motiv de lag, da. te-am refuzat. da nu am facut duel si m-ai batut niciodata. de cand sunt in italia am probleme cu netul lucru care n-ai sa-l intelegi din motive explicate prin alte threaduri. gunit poate sa confirme ca o dadeam parte in parte cu el, cu mult inainte sa ai tu full. so, te-as ruga sa te abtii de la afirmatii gratuite la adresa mea

@OT, nu, nu ma consider un bk bun. mediu mai bine zis. cat despre cel mai bun bk, nu cred ca exista. sunt prea multe chestii care impiedica pe cineva sa-si arate adevarata valoare - pc bun, banda de net mare, cheats, speed, etc.

Posted

cand vreodata ai facut tu cu mine duel si m-ai facut ma? :)) de refuzat pe motiv de lag, da. te-am refuzat. da nu am facut duel si m-ai batut niciodata. de cand sunt in italia am probleme cu netul lucru care n-ai sa-l intelegi din motive explicate prin alte threaduri. gunit poate sa confirme ca o dadeam parte in parte cu el, cu mult inainte sa ai tu full. so, te-as ruga sa te abtii de la afirmatii gratuite la adresa mea

@OT, nu, nu ma consider un bk bun. mediu mai bine zis. cat despre cel mai bun bk, nu cred ca exista. sunt prea multe chestii care impiedica pe cineva sa-si arate adevarata valoare - pc bun, banda de net mare, cheats, speed, etc.

corect boom ,dar tot esti praf :tiphat:

corect boom ,dar tot esti praf :tiphat:

ce imi place ca te ataci ca un copil de 12 ani

PS: sti vorba aia omul de adevar se supara ?! :dance:

Posted

P?reri despre un juc?tor / admin / moderator / GM

* În cadrul sec?iunii Mu -Linkmania sunt interzise topicurile prin care se exprim? / se cer p?reri despre un juc?tor / admin / moderator / GM.

* Nu se accept? scuze de genul: "Ceream p?rerea despre mine", "Dar exprimam o p?rere pozitiv?" etc.

* Deschiderea unui astfel de topic va fi sanc?ionat? cu 3 zile pauz? pe forum.

* Înc?lcarea repetat? a acestei reguli poate duce la cont suspendat pe perioad? nederminat?.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...