Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Xploid

Am o intrebare

Recommended Posts

Posted

daca astept invazia ca ori ce om, si vine "x" "y" si imi da pk inainte de invazie cu 1 minut ce se poate face.. ca daca tot imi iau PK intruna eu nu mai fac niciun set nimica ca "x,y" imi tot da PK... :banghead:

Posted

daca iti da cineva pk inainte de invazie nu ai ce sa faci....se pedepseste doar in timpul invaziei :tiphat:

da asta inseamna ca noi cu putine rr nu mai avem dreptu la invazie ca vine x.y si ne da pk.. ff frumos

Posted

da asta inseamna ca noi cu putine rr nu mai avem dreptu la invazie ca vine x.y si ne da pk.. ff frumos

Cam asa ceva :))

p.s: du-te cu duel la invazie :crazy:

Posted

si cei care va dau voua pk au fost candva mici, cresteti si voi k sa nu va mai luati pk :D

Posted

si cei care va dau voua pk au fost candva mici, cresteti si voi k sa nu va mai luati pk :D

Cand erati voi mici nu prea aveati de la cine sa luati pk.

Posted

incet incet devine un server PvP (cum se si vrea).

oricum la cat de "Random" sunt invaziile, cu sau fara pk, ai toate sansele sa nu prinzi un bok +5 toata ziua.

OT: nu ai ce sa ii faci. ori cresti, ori faci invazii +4 :))

Posted

Nu se pedepseste astfel de PK, atata timp cat nu ai in spate o poza de spot. Intr-adevar, corect ar fi fost ca in timpul unei invazii cand cineva da pk, sa primeasca un suspend...dar parca transformam serverul asta pvp intr-unul prea non-pvp cu atatea reguli. Deci...nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...