cyborgGod Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Nu am stat eu sa urmaresc toate sugestiile....probabil s-a vorbit pe tema asta ...daca s-a vorbit sa-mi ziceti si mie.... Vreau sa stiu de ce,playerii care au 99, inca se pot conecta la joc?? Nu se da filtru ip? sau?.......Nu ar trebui ca acestia sa nu mai aibe ce cauta pe joc?? Pai daca au folosit hack....sau dupat de jwl...sau cesh eu ce kkt mai folosesc ei..........nu poate crea fain mersi alt cont de pe care sa faca la fel? (ma refer dupat de jwl) Sau te pomenesti ca acum sunt toti cinstiti si joaca legal fara sa foloseasca kkturi?....... Daca nu se poate elimina din joc acel player care a calcat pe bec......pt ce mai exista reguli....numai sa fie acolo scrise? le citesc odata...dupez niste jwl...iau 99...revin in cateva momente.....sau cum? Nu de alta ..dar fac aceasta observatie pt ca sunt playeri care au o carutza de jwl si stiu sigur ca din vanzare de iteme sau stat la party nu au avut cum sa stranga atatea........apoi ma mir de unde D-zo a ajuns bok-ul de la 30b+30s la 70b+70s.......in 4 luni....hai sa fim seiosi....
tranced Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 tot bagati in fata dupele...aia a fost acu 2 ani =)) sa nu uitam cate a facut Gunit care are luat nu doar o data 99 ci de mai multe ori...de cateva ori a scapat si totusi inca e pe server
cyborgGod Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 tot bagati in fata dupele...aia a fost acu 2 ani =)) sa nu uitam pe Gunit care are luat nu doar o data 99 ci de mai multe ori...de cateva ori a scapat si totusi inca e pe server Ma eu sunt de acord sa dispara toti......nu zic ca X sau ca Y...... Deci *tat tat tat*=))))) P.S. Tyrexele tu altceva decat sa faci reclama nu stii?.....las-o naibii de treaba ...da-mi un sfat bun ca de asta esti admin...*se potiii sau nu se potiii*??
Biggles Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 motivele pentru care nu se da filtru pe ip sunt mai mult decat evidente. Asa sa procedat la inceput, si pentru un prost care a dupat sau ce draq de hack o mai fii facut, a avut de suferit un oras intreg. Nu tin partea nimanui, dar acum asta e la vanzari cumparari, perioada de glorie a bokului. aduti aminte la inceput, nu gaseai un ancient nici batut, dupa ce sa saturat lumea de ele, a urmat perioada fenrirului, se vindea un poh si cu 50/50 , 60/60 la fel cum se vinde un bok5 acum. acum este timpul bokului. am mai spus aceste lucruri si in alte topicuri. iar intrun final o sa fie si itemele de 380... dupa care va urma (parerea mea bineinteles) un rr db :D:D
cyborgGod Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 motivele pentru care nu se da filtru pe ip sunt mai mult decat evidente. Asa sa procedat la inceput, si pentru un prost care a dupat sau ce draq de hack o mai fii facut, a avut de suferit un oras intreg. Nu tin partea nimanui, dar acum asta e la vanzari cumparari, perioada de glorie a bokului. aduti aminte la inceput, nu gaseai un ancient nici batut, dupa ce sa saturat lumea de ele, a urmat perioada fenrirului, se vindea un poh si cu 50/50 , 60/60 la fel cum se vinde un bok5 acum. acum este timpul bokului. am mai spus aceste lucruri si in alte topicuri. iar intrun final o sa fie si itemele de 380... dupa care va urma (parerea mea bineinteles) un rr db :D:D Pai stai ca la mn e grele......acelasi ip un oras intreg? bai da-o dreq de treaba hai ca am auzit de un sat pe acelasi ip........(ma refer 10-20). Nu-i vorba de asta....e vorba ca s-au facut bisericutze....din acelasi oras....si unu din ei calca pe bec...si hopa toti plang ca nu vor mai avea acces....asta este frate....ghinionul.... Pobabil cativa prieteni au acelasi ip si aoleu.........pai se schimba de companie.......sau pe cel ce a folosit il rup in bataie......dar mama lui D-zo,,,,,vad azi ca ia unu 99 si hopa peste cateva luni deja are cont de cateva r-uri.....e logic? Pai asa mai bine ii spune adminul:* stai domnle ca-ti dau acum 99 si revii peste 3 luni si iti scot ss-ul*.....sau mai bine spus pt ce se mai deranjeaza sa dea 99?...pierdere de vreme... Sau pe serverul asta e vorba de relatii?? Hopa majoritatea din Bucuresti...gata nu se mai da filtru....(Dau un exe. nu am treaba cu nimeni) P.S. NU E VORBA DE UNUL SINGUR....GARANTEZ CA-S MAI MULTI......NUMAI NU IES LA IVEALA...
oldGard Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Pai stai ca la mn e grele......acelasi ip un oras intreg? bai da-o dreq de treaba hai ca am auzit de un sat pe acelasi ip........(ma refer 10-20). Nu-i vorba de asta....e vorba ca s-au facut bisericutze....din acelasi oras....si unu din ei calca pe bec...si hopa toti plang ca nu vor mai avea acces....asta este frate....ghinionul.... Pobabil cativa prieteni au acelasi ip si aoleu.........pai se schimba de companie.......sau pe cel ce a folosit il rup in bataie......dar mama lui D-zo,,,,,vad azi ca ia unu 99 si hopa peste cateva luni deja are cont de cateva r-uri.....e logic? Pai asa mai bine ii spune adminul stai domnle ca-ti dau acum 99 si revii peste 3 luni si iti scot ss-ul.....sau mai bine spus pt ce se mai deranjeaza sa dea 99?...pierdere de vreme... adica sa ma duc la "companie" sa le cer sa imi schimbe ip ul pentru ca un vecin a folosit hack la un joc ? :tiphat: + nu cred ca ar fi cineva atat d eprost incat sa dupeze jwl.......... deci cade... mai bine ar dupa un set +13 si l-ar vinde dupa... pe bok+5 .. dupa dupe bok+5 = miliarde de seturi :)))
cyborgGod Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 adica sa ma duc la "companie" sa le cer sa imi schimbe ip ul pentru ca un vecin a folosit hack la un joc ? :tiphat: + nu cred ca ar fi cineva atat d eprost incat sa dupeze jwl.......... deci cade... mai bine ar dupa un set +13 si l-ar vinde dupa... pe bok+5 .. dupa dupe bok+5 = miliarde de seturi :))) da dar unul care ia 99.....sa zicem pe un caracter de lvl 15.....daca ii da 99 il afecteaza cu ceva?...nashpreashcrede.... Daca eu de acasa intru pe alt cont si fac porcarii....si iau 99 pe acel cont ma afecteaza cu ceva?....
Guest bogdan87 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 tot bagati in fata dupele...aia a fost acu 2 ani =)) sa nu uitam cate a facut Gunit care are luat nu doar o data 99 ci de mai multe ori...de cateva ori a scapat si totusi inca e pe server tyrexelu u in orice topic pomenesti de gunit,eu cred ca iti este dor de el cat despre filtru ip nu se mai da pt nici un hack :naughty: Nu am stat eu sa urmaresc toate sugestiile....probabil s-a vorbit pe tema asta ...daca s-a vorbit sa-mi ziceti si mie.... Vreau sa stiu de ce,playerii care au 99, inca se pot conecta la joc?? Nu se da filtru ip? sau?.......Nu ar trebui ca acestia sa nu mai aibe ce cauta pe joc?? Pai daca au folosit hack....sau dupat de jwl...sau cesh eu ce kkt mai folosesc ei..........nu poate crea fain mersi alt cont de pe care sa faca la fel? (ma refer dupat de jwl) Sau te pomenesti ca acum sunt toti cinstiti si joaca legal fara sa foloseasca kkturi?....... Daca nu se poate elimina din joc acel player care a calcat pe bec......pt ce mai exista reguli....numai sa fie acolo scrise? le citesc odata...dupez niste jwl...iau 99...revin in cateva momente.....sau cum? Nu de alta ..dar fac aceasta observatie pt ca sunt playeri care au o carutza de jwl si stiu sigur ca din vanzare de iteme sau stat la party nu au avut cum sa stranga atatea........apoi ma mir de unde D-zo a ajuns bok-ul de la 30b+30s la 70b+70s.......in 4 luni....hai sa fim seiosi.... eu stiam ca dupele numai merg facute pe linkmania
cyborgGod Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 tyrexelu u in orice topic pomenesti de gunit,eu cred ca iti este dor de el cat despre filtru ip nu se mai da pt nici un hack :naughty: Stiu ca nu se da.....dar nu e putin cam porcarie?? Sau stam cu speranta ca-si face treaba staff-ul?? nu de alta dar au fost cazuri in care au fost injurati adminii de pe caracter mai mic....si la unii s-au verificat loggurile iar la altii nu prea..... Si acum urmeaza Fat-Frumos cu replica......*pai eu daca-mi fac un cont full si iau 99 la fel nu incep sa injur?*
Guest bogdan87 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Stiu ca nu se da.....dar nu e putin cam porcarie?? Sau stam cu speranta ca-si face treaba staff-ul?? Si acum urmeaza Fat-Frumos cu replica......*pai eu daca-mi fac un cont full si iau 99 la fel nu incep sa injur?*
cyborgGod Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 eu stiu ca filtrul se da pe clasa de ip. Nu stiu prea bine ... ca mnoah daca nu lucrez cu asa ceva n-am de unde sa stiu.......dar sa fie ca pe old...filtru si pac pac....
Dumnezeu Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Tu daca faci o greseala in realitate ce se intampla?te omoara statul? asa si aici care face o greseala sau mai multe plateste cu 99ss si joaca mai departe.
-=BUBU=- Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Nu are cum sa mai joace daca a luat 99, apare pe status(dupa ce a expirat ss) dar nu are cum sa mai intre in joc, deoarece are cont blocat.
luk Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 adica sa ma duc la "companie" sa le cer sa imi schimbe ip ul pentru ca un vecin a folosit hack la un joc ? :tiphat: + nu cred ca ar fi cineva atat d eprost incat sa dupeze jwl.......... deci cade... mai bine ar dupa un set +13 si l-ar vinde dupa... pe bok+5 .. dupa dupe bok+5 = miliarde de seturi :))) Majoritatea abonatilor RDS Craiova au ip-ul 79.117.***.*** , nu stiu celelalte orase , dar la mine asa e asa ca nu nu vorbi in necunostinta de cauza :) .
cyborgGod Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Tu daca faci o greseala in realitate ce se intampla?te omoara statul? asa si aici care face o greseala sau mai multe plateste cu 99ss si joaca mai departe. Nu-i vorba de o greseala e vorba ca playerii care dupeaza jwl si iau 99 sunt liberi sa dupeze in continuare ...............Domnle daca tot compari cu realitatea .....cand intri la zdup pt omor nu mai vezi lumina o perioada buna de timp.....numai mnoah ca de obicei comment pe langa subiectul principal.......+1 post Majoritatea abonatilor RDS Craiova au ip-ul 79.117.***.*** , nu stiu celelalte orase , dar la mine asa e asa ca nu nu vorbi in necunostinta de cauza :) . Pai ar trebui sa fie precum la counterstrike (cred eu)...........ban ip-ul 173.89.63.90--------asta nu inseamna ca iau toti cei care incep cu 173.89...........S-au mu-ul e cu totul altceva?
luk Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Nu-i vorba de o greseala e vorba ca playerii care dupeaza jwl si iau 99 sunt liberi sa dupeze in continuare ...............Domnle daca tot compari cu realitatea .....cand intri la zdup pt omor nu mai vezi lumina o perioada buna de timp.....numai mnoah ca de obicei comment pe langa subiectul principal.......+1 post Pai ar trebui sa fie precum la counterstrike (cred eu)...........ban ip-ul 173.89.63.90--------asta nu inseamna ca iau toti cei care incep cu 173.89...........S-au mu-ul e cu totul altceva? majoritatea au ip routabil , se schimba , care mai e rostul sa dai ban la ip fix? ca sa il impiedice pe acel "cineva" sa nu mai joace trebuie sa blocheze o intreaga clasa de ip-uri , ex:79.117.*
cyborgGod Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 majoritatea au ip routabil , se schimba , care mai e rostul sa dai ban la ip fix? ca sa il impiedice pe acel "cineva" sa nu mai joace trebuie sa blocheze o intreaga clasa de ip-uri , ex:79.117.* Atunci liber la hackeri??.......kkt........atunci pt ce au scos folosirea elite-ului?.....uniii mor 1 zi sa stranga jwl altii fac in 2-3 min.....
MurDoc Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Majoritatea conexiunilor fiind PPoE, nu sunt ipuri fixe. Ca sa poti bloca un jucator ce foloseste hackuri trebuie sa blochezi un intreg range, plus ca acum se gasesc foarte usor programele de proxy, deci masura de filtru ip nu mai este viabila. In cazul in care se folosesc hackuri sunt blocate conturile, eventual cele ce au legatura cu contul de pe care s-a folosit hack. Si nu e chiar asa, ai primit ban si te intorci pe alt cont imediat. Primesti ban pe un cont de 30 rr si te intorci non rr. Sau primesti ban pe un char full si te intorci pe un char cu 10 rr. Pedeapsa este suficienta, in situatia in care filtru pe ip nu mai este eficient.
mau Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Majoritatea conexiunilor fiind PPoE, nu sunt ipuri fixe. conexiunile PPoE au fiecare username daca nu ma insel(cel putin eu am), deci nu s`ar putea da filtru la toate IP`urile ce`i apartin acelui username?
luk Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 conexiunile PPoE au fiecare username daca nu ma insel(cel putin eu am), deci nu s`ar putea da filtru la toate IP`urile ce`i apartin acelui username? Fiecare username nu are o anumita lista de ip-uri , la fiecare conectare , ti se atribuie un ip(random) din lista ip-urile atribuite orasului respectiv , se poate si ca 2 usere sa prinda acelasi ip , nu in acelasi timp , desigur .
Lucian Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 da' pe mac nu se poate da? nu multi stiu ca se poate schimba. si mai putini de atat stiu si cum
bunny Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 da' pe mac nu se poate da? nu multi stiu ca se poate schimba. si mai putini de atat stiu si cum astia sunt in stare sa cumpere alta placa de retea ca sa joace din nou.
Dumnezeu Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Nu-i vorba de o greseala e vorba ca playerii care dupeaza jwl si iau 99 sunt liberi sa dupeze in continuare ...............Domnle daca tot compari cu realitatea .....cand intri la zdup pt omor nu mai vezi lumina o perioada buna de timp.....numai mnoah ca de obicei comment pe langa subiectul principal.......+1 post Pai ar trebui sa fie precum la counterstrike (cred eu)...........ban ip-ul 173.89.63.90--------asta nu inseamna ca iau toti cei care incep cu 173.89...........S-au mu-ul e cu totul altceva? ai vro dovada ca dupeaza jwl cineva? nu tiam dat raspuns +1,tiam explicat babeste ca este doar un joc ,daca cineva face ceva de pe contu x/y va lua cont blocat pe x/y , se schimba adresa mac si fara sa schimbi ceva in pc :) @tu ai vrea sa ia cineva anume ss?o arzi aiurea cu sugesti de astea :))
cyborgGod Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Mnoah nush dar e cam nasoala treaba.....deoarece nimeni nu sta sa faca multe rr ca sa dupeze...e de ajuns 15 lvl......cred.....si in plus cu 99 ce are de pierdut?.....10 min pana se logheaza again.....