Jump to content
jokero30

19 martie, ziua Z.

46 members have voted

1. 1. Credeti ca Romania va fi afectata de Super Luna?

• Da
      7
    • Nu
      39

Recommended Posts

Posted

Avem o tara plina de superstitiosi.

Crap de nervi, cand vad la televizor invitate, cucuoane experte in pseudostiinta numita astrologie, care isi dau cu parerea si formuleaza teorii cu privinta la pozitia unui corp ceresc si in ce fel ne afecteaza.

Apropo de subiectul in discutie, era invitata una dintre aceste "experte" la RealitateaTV impreuna cu un om de stiinta (lol). Tipa incerca ea sa fie dramatica subliniind ca in seara respectiva luna va emite mai multa "energie" decat emite deobicei (lol) si ca vom fi afectati emotional,psihic etc., samd.. Degeaba incerca celalalt invitat sa-i explice ca luna NU are camp magnetic pentru a produce vreun fel de energie si ca singurul fenomen care va fi inregistrat pe Pamant din cauza acestui eveniment (supermoon), va fi cel de maree crescuta cu ~18%, insa amplitudinea mareelor in lume variaza deci mare diferenta nu va fi.

Trebuie neaparat sa gasim explicatii fantastice pentru tot ceea ce nu intelegem ?

Nu imi pot explica cum de atatia oameni cred ca pozitia intr-un anumit interval al lunii, al unui corp ceresc aflat la sute de mii / milioane de km distanta, ii pot afecta direct comportamentul, psihicul, norocul, libidoul sau mai stiu eu ce.

PS : pe mine ma afecteaza VV Cephei si VY Canis Majoris, insa astept ca cea din urma sa devina supernova de tip 2, poate atunci voi castiga premiul cel mare la loto.

Posted

Avem o tara plina de superstitiosi.

Avem o tara plina de prosti.

Restul de "cerneala" n-am mai citit-o. Am zis sa corectez asta ...

Si da, mare-i prostia in Romania asta; ba, pe langa faptul ca sunt multi prosti, dupa 90 incoace, fraticaaaaa! ... s-a umplut tara de inculti. (Si aici nu ma refer la generatiile 90+ care-s rupte-n gura din toate punctele de vedere, ma refer ca la lume in general, nu mai citeste, nu se mai informeaza, nu se mai ocupa de copii -> si automat nu-si mai reimprospateaza memoria cu diverse ...)

Concluzie: Fiind o tara plina de prosti si de inculti, putem spune, la modul cel mai placut posibil, ca da, avem o tara plina de superstitiosi.

Posted

a aratat frumos luna acu 3 zile , vazuta de aici , de la marginea europei. chiar si ma intrebam de ce se vede asa ciudat , acum am aflat de ce era asa :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...