wine Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Nici eu nu am avut probleme cu RDS-ul si nici nu se compara co ROMtelecom
TenshiTNQ Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Totusi sa nu uitam k exista si Astral... kit k nu exista inka in BM decat cu net prin modem radio... dar in curand va fi si telkeviziune :D... Cei mai buni internet provideri din Romania>>> RDS SI ASTRAL :D... parerea mea :D
gimy100 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 reclama proasta,pot sa zic ca sunt abonat la rds de vro 3 ani si nu am avut probleme majore ,iar treaba cu factura asa e vine tarziu dar nu sa intamplat niciodata sa imi taie netu si doamne iarta platesc destul de tarziu . Asa ca rulz rds concurenta ii macina pe unii ciocu mic
netics Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 reclama proasta,pot sa zic ca sunt abonat la rds de vro 3 ani si nu am avut probleme majore ,iar treaba cu factura asa e vine tarziu dar nu sa intamplat niciodata sa imi taie netu si doamne iarta platesc destul de tarziu .Asa ca rulz rds concurenta ii macina pe unii ciocu mic Ca nu ti-sa intamplat tie asta nu inseamna ca nu i-sa intamplat la nimeni, RDS isi doreste monopol asupra clientilor(cel putin asa reiese dupa ce am citit articolul ala), nu mi-se pare deloc normal ca ei daca iti cer o suma de bani tu sa o achiti a doua zi fara sa comentezi nimic. Sunt curios ce a decis OPC dupa ce a facut plangere anumiti membri ai presei
HellsAngel Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Hm...aici in Iasi cam asa sta treaba >>> Viteza internetului pe timpul zilei e cam de 114 Kb/s-130 KB/s (conexiunile P2P merg ffff bine insa, am tot timpul viteza maxima indiferent de ora). Seara/noaptea viteza tinde spre cea maxima impusa de abonament. Factura o primesc cam la 6 luni o data insa daca ma intereseaza ma uit pe mailul de la RDS (unul din cele doua) in care gasesc factura si toate detaliile despre convorbirile la telefon. Asa k factura se trimite fara intarziere pe email cel putin... Daca nu iti trimit factura poate recunosc acest lucru tacit si nu iti baga taxe/penalitati. O alta kestie interesanta e faptul k daca depasesc traficul alocat nu mi s-a restrictionat nici o data viteza. Am avut si 12 GB trafic la abonamentul meu cu 4 GB max si tot cu 32 KB/s (acum mai nou 64 KB/s) imi merge . La 290 k lei pe luna RDS e cea mai buna alternativa pt internet din romania. Conexiunea e permaneta (nu cred k a picat vreodata...poate doar in vara cand am fost anuntat prin email iar din timp si a fost pt cateva ore doar) si e unul dintre motivele pt care am ales RDS . O retea de cartier sigur imi facea figuri la fiecare cateva ore...
frankie Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Pe mine la RDS ma deranjeaza ca desi viteza maxima ar fi de 256kb/s la abo. meu nici pe aproape nu ajunge...orice ash face...si imi mai cade netu, da rar..cam atat..cu facturile nu prea am probleme , pt ca nu ma intereseaza...
cosmin86 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 http://repnet.homeunix.org/~eaglex/reclama_erdeesh.mp3
netics Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 http://repnet.homeunix.org/~eaglex/reclama_erdeesh.mp3 http://bynetics.net/sounds/reclama_rds_v2.mp3 Versiunea 2.1
Ayana Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Totusi sa nu uitam k exista si Astral... kit k nu exista inka in BM decat cu net prin modem radio... dar in curand va fi si telkeviziune :D... Cei mai buni internet provideri din Romania>>> RDS SI ASTRAL :D... parerea mea :D In locul tau nu m`as bucura prea tare pt Astral... in BM e abia un punct de lucru... si acela se ocupa numai de persoane juridice... asa ca nu te agita ca vei avea prea curand net de la Astral... mai nou UPC
silversky Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Pai Sere draga( ), Astral = UPC. Pt ca in urma cu ceva timp UPC a cumparat pachetul majoritar de la Astral,deci e doar o chestiune de timp pana cand firmele vor functiona sub aceeasi denumire (desi acum au totusi oferte diferite pentru clienti).
Soul-Thief Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 sincer eu tot ce pot spune de RDS ... cam tz avand in vedere cand a fost deschis postul: factura nu stiu cum arata (dar sincer oricum nu ma intereseaza platesc la sediu si cu si fara factura tot al drac e), intr-adevar primesc factura detaliata pe mail ... insa nu e a mea , iar viteza practic la net nu pot zice nimik ... acum vreo 6-7 luni am avut probleme nasol, era de la ei, si au recunoscut am facut o plangere scrisa la ei in 2 ore a venit echipa au remediat chestia si de atunci sub 64Kb/s upload si 64Kb/s download nu a scazut desi cei din cartier au la jumate probabil e un fel de mita insa sincer nu ma deranjeaza ... telefonia RDS e total o alta discutie cel mai bine e sa nu folosesti telefonu si atunci esti multumit