Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

Diverse despre unu despre altu.. despre cum ne permitem noi

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=404448

bny cu modul in care ai incheiat acest topic..

Adica eu primesc o jignire de la tine "indirecta " pentru ca am intrebat ??? De unde si pana unde ne permitem.. ne cunostem ???

De aceea este topicul diverse ca lumea sa intrebe diferite informati.!

Tu daca vruiai sa faci ceva bine pt acest server verificai ce am scris eu in al doilea topic. ca daca am scris asta inseamna ca stiu eu ce stiu ;) numai ca eu nu am cum demostra .

Acuma daca nu se mai ocupa lumea de voi gata va faceti de cap ? mai vazui azi un topic " ziaru mu " in care unu in loc sa zica subiecte de mu incepu sa critice EL persoanele din mu si sa ia la ... pe toti ..

Ce e cu debandada asta ?

Putin respect.. daca vreti respect oferiti respect .!

o seara buna

Posted

Ai facut un topic ca sa-mi relatezi faptul ca mi-am permis sa dau quote la un reply de genul "pui intrebari idioate"? Scuza-ma, dar asta e parerea mea. Chiar pui intrebari idioate. Mereu faci topicuri cu intrebari de genul "daca un bk isi flutura aripa stanga mai repede decat cea dreapta, este bug sau hack?" :|

Nu cred ca mi-am permis sa te jignesc, unde am facut asta? Ca mi-ai lasat o imagine proasta despre tine, asta tine numai de tine si cum vad eu lucrurile. Daca am de gand sa te jignesc, am s-o fac cu motiv, nu ca mi se scoala mie. Trimite-mi pm data viitoare daca e vorba de un dialog. Dupa cum vezi ai mai facut inca un topic...si asta la fel de inutil.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...