Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest tekmanstar

problema cu pc

Recommended Posts

Guest tekmanstar
Posted

Ieri ziua mi-am reformatat pc-ul , toate bune si frumoase...mi'am skos programe [ mess , skype , antivirus si mu-ul ] , pe la ora 23 mi s'a inchis pc dintr'o data , iar de atunci knd il aprind , nu pot da un refresh sau sa deskid mu etc. k dupa 1 minut mi se inchide direct. ma poate ajuta cineva? astept raspuns...

Posted

vezi temperaturile la procesor , placa video etc. (poti sa folosesti everest in cazul in care nu ai programle de monitorizare de la producator)

poate sa fie si sursa de vina (pe moarte).

iti apare ceva gen blue screen, eroare? sau face poc si gata ?

Guest tekmanstar
Posted

vezi temperaturile la procesor , placa video etc. (poti sa folosesti everest in cazul in care nu ai programle de monitorizare de la producator)

poate sa fie si sursa de vina (pe moarte).

iti apare ceva gen blue screen, eroare? sau face poc si gata ?

inainte sa il reformatez imi dadea blue screen in counter strike...dar knd l'am reformatat s'a uitat un vecin el si zicea k n'are treaba k raceste bine...

nu inteleg dc am putut skoate / instala programe , sa ma joc mu si apoi dintr'o data sa se inchida dupa un interval de 1 minut

Posted

1. Ruleaza un memory test pentru a verifica integritatea memoriei. Trebuie sa pui niste fisere pe un cd care se booteaza inainte de Windows si verifica memoria RAM (dai un google, nu stiu exact).

2. Incearca o defragmentare la toate partitiile cu Defraggler si o curatare cu CCleaner.

3. Scoate placutele RAM si placa video si curatale bine de praf, mai ales pe contacte + curatenie generala in carcasa.

Bafta! :tiphat:

Guest tekmanstar
Posted

1. Ruleaza un memory test pentru a verifica integritatea memoriei. Trebuie sa pui niste fisere pe un cd care se booteaza inainte de Windows si verifica memoria RAM (dai un google, nu stiu exact).

2. Incearca o defragmentare la toate partitiile cu Defraggler si o curatare cu CCleaner.

3. Scoate placutele RAM si placa video si curatale bine de praf, mai ales pe contacte + curatenie generala in carcasa.

Bafta! :tiphat:

am skos aq ramii si am faqt curat peste tot ! sa vedem ... eu zik k e degeaba..

Posted

pai ce sa fac?schimb cablu?

:)) sursa trebuie schimbata. (cutia aia din care iese cablu pe il bagi in priza) daca nu te pricepi te sfatuiesc sa il duci la un service. teoretic daca e sursa de vina si se apuca imediat de el in 15-20 de min ar trebui sa fie gata.

Guest tekmanstar
Posted

my computer is KAPUT !

topic closed

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...