oldGard Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 1 Sunt intr un party si plec DE PE spot. intre timp vine unu si incepe preluarea.. eu revin pana termina acesta preluarea si dau pk la membri din party-ul meu . Cum se procedeaza in astfel de cazuri? cine are drep pe spot atunci ? Adica cum o sa imi zica tipu no ks odata ce el nu are preluarea terminata . 2 Am vazut un "smecher" care a facut n posturi http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=404242 < de ex.. Dc nu se verifica ip-ul sa vada cu ce caracter joaca acest tip si sa primeasca un mic ss pt keylogarele astea.. Dupa asa ceva nu cred ca ar mai pune cnv keylogare pe forum! :tiphat:
boomeey Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 atata timp cat are un set de intrebari in care tu nu apari pe spotul respectiv, el are drept la spot. daca te posteaza pentru ks ori pk, iei suspend.
192.168.1.1 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 in momentul in care ai parasit spotul, ai pierdu orice drept asupra lui. daca el are printuri prin care demonstreaza ca el facea preluare , apoi ai aparut tu cu pk-u, teoretic tu iei suspend pentru nesimtire/intrerupre preluare etc. oricum moderatorul are ultimul cuvant
oldGard Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 in momentul in care ai parasit spotul, ai pierdu orice drept asupra lui. daca el are printuri prin care demonstreaza ca el facea preluare , apoi ai aparut tu cu pk-u, teoretic tu iei suspend pentru nesimtire/intrerupre preluare etc. oricum moderatorul are ultimul cuvant Dar daca nu are print cand eu le dau pk acelor persoane?
boomeey Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Dar daca nu are print cand eu le dau pk acelor persoane? ce importanta are pk-ul tau pe membrii din party, atata timp cat el a inceput preluarea si tu nu erai pe spot? nu conteaza ca isi termina sau nu preluarea, atata timp cat are o intrebare/un set de intrebari in care tu nu apari pe spot.
MrMario Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Dar daca nu are print cand eu le dau pk acelor persoane? printurile lui in care incepe preluarea e un fel de "print cu spot" in cazul asta, comprendes ?
HolyBeer Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Sincer, tu esti gogomanul linkamniei,mereu vii cu intrebari idioate,no offense,parerea mea.
oldGard Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Sincer, tu esti gogomanul linkamniei,mereu vii cu intrebari idioate,no offense,parerea mea. cred ca a 2 a intrebare a mea te dearnja ;;) si sti f bine de ce zic asta
acelasi_bandit Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Am vazut un "smecher" care a facut n posturi http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=404242 < de ex.. Dc nu se verifica ip-ul sa vada cu ce caracter joaca acest tip si sa primeasca un mic ss pt keylogarele astea.. Dupa asa ceva nu cred ca ar mai pune cnv keylogare pe forum! :tiphat: nu ti se pare logic ca isi schimba ip-ul inainte? :))..of of
oldGard Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 nu ti se pare logic ca isi schimba ip-ul inainte? :))..of of da dar nu poti schimba la infinit chiar daca ai ip rutabil si e imposibil sa nu se fi logat cineva vreodata pe ip ul cu care a fost lasat post ! si din cate cunosc eu poate ma insel ... sar putea cauta acel ip si cu Ctr+F :D
GhemotoK Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 1 Sunt intr un party si plec DE PE spot. intre timp vine unu si incepe preluarea.. eu revin pana termina acesta preluarea si dau pk la membri din party-ul meu . Cum se procedeaza in astfel de cazuri? cine are drep pe spot atunci ? Adica cum o sa imi zica tipu no ks odata ce el nu are preluarea terminata . 2 Am vazut un "smecher" care a facut n posturi http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=404242 < de ex.. Dc nu se verifica ip-ul sa vada cu ce caracter joaca acest tip si sa primeasca un mic ss pt keylogarele astea.. Dupa asa ceva nu cred ca ar mai pune cnv keylogare pe forum! :tiphat: dupa cum ai vazut replyu dat de boom,schema si altii,atata timp cat ai plecat dp spot ti-ai pierdut orice drept asupra lui chiar daca respectivu a inceput sau nu preluarea(evident sa aibe dovezi ca tu ai parsit spotu') off topic:tin sa mentionez ca sunt multi playeri pe link care sunt peste tine din multe puncte de vedere(ale serverului/jocului,ca doar asta facem aici,nu greva impotriva lui e.boc) -prostia mare e ca,tot tu esti cel cu "gura pana la urechi" sau asa sunteti voi decat sa va tineti gura mai bine spuneti doua prostii?no offence :)
oldGard Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 dupa cum ai vazut replyu dat de boom,schema si altii,atata timp cat ai plecat dp spot ti-ai pierdut orice drept asupra lui chiar daca respectivu a inceput sau nu preluarea(evident sa aibe dovezi ca tu ai parsit spotu') off topic:tin sa mentionez ca sunt multi playeri pe link care sunt peste tine din multe puncte de vedere(ale serverului/jocului,ca doar asta facem aici,nu greva impotriva lui e.boc) -prostia mare e ca,tot tu esti cel cu "gura pana la urechi" sau asa sunteti voi decat sa va tineti gura mai bine spuneti doua prostii?no offence :) deci am gresti ca am intrebat ? nu cred ca mai aveam nevoie de inca nu raspuns dupa ce am primit deja doua.. iar in legatura cu punctul 2.. te supara nu ?:>
GhemotoK Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 deci am gresti ca am intrebat ? nu cred ca mai aveam nevoie de inca nu raspuns dupa ce am primit deja doua.. iar in legatura cu punctul 2.. te supara nu ?:> -nu,nu ai gresit ca ai intrebat :) -am observat,ai primit raspunsuri,dar sa fiu sincer cu tine am postat mai mult pt off topic,dar trebuia sa am si on topic ca sa nu incalc regulamentul acestei sectiuni. -iar in legatura cu punctul 2 nu stiu la ce te referi chiar nu ma simt deloc si nici nu ma supara,crede-ma :)
oldGard Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 -nu,nu ai gresit ca ai intrebat :) -am obs ca ai primit raspuns dar sa fiu sincer cu tine am postat mai mult pt off topic,dar trebuia sa am si on topic ca sa nu incalc regulamentul acestei sectiuni. -iar in legatura cu punctul 2 nu stiu la ce te referi chiar nu ma simt deloc si nici nu ma supara,crede-ma :) :clap: :clap: :clap:
FuLg3r2k Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 pai tu daca pleci de pe spot .. iti pierzi dreptu la el .
bunny Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Sincer, tu esti gogomanul linkamniei,mereu vii cu intrebari idioate,no offense,parerea mea. si closed.