Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest MNLX

Gluma e Gluma

Vreti Rdbd???  

34 members have voted

1. 1. Vreti Rdbd???

Recommended Posts

Posted

Un RdBd ar prinde bine servarului deoarece multi playeri au luat ban pe macro bot si sau lasat si poate acestia vor sa se reapuce sa joce corect...u zic ca servaru e dat pesete cap si iar prinde bine un restart pentru aduce alti playeri si a se reapuca alti de pe playeri buni.. dejea e multa mitocanie pe seravar si aceta ar fi un pas pentru a schimba acest lucru.

In fine nu cred ca o sa ma bagati in seama dar ar fi bine poate sunt alti care au argumete mai bune ca ale mele si poate pe ei ii asculti si veti ajuge la concluzia ca servaru are nevoie de un rdbd in fine...

Posted

Eu din ce-am vazut pe aici pe forum si prin joc nimeni din staff n-a promovat niciodata ideea de RR DB, voi ati dedus singuri ca urmeaza sa se dea, s-a speculat mult pe tema asta dar numai zvonuri au ramas. De altfel, asa s-a intamplat pe toate bazele de date...

So... nu te astepta la un RR DB curand.

Posted

Eu din ce-am vazut pe aici pe forum si prin joc nimeni din staff n-a promovat niciodata ideea de RR DB, voi ati dedus singuri ca urmeaza sa se dea, s-a speculat mult pe tema asta dar numai zvonuri au ramas. De altfel, asa s-a intamplat pe toate bazele de date...

So... nu te astepta la un RR DB curand.

Da frate dar sau lasat multi playeri... un rdbd iar aduce iar si iar aduce si pe alti majoritatea se prostesc acum pe zohan si muconstanta asteptand sa se dea rdbd la link..

Posted

sustin :-"

asa :)) noi doi suntem baza:))

Posted

Da frate dar sau lasat multi playeri... un rdbd iar aduce iar si iar aduce si pe alti majoritatea se prostesc acum pe zohan si muconstanta asteptand sa se dea rdbd la link..

Pai atunci ai pus problema prost de la inceput, iti zic eu ca n-o sa se uite nimeni la chestionaru asta, au fost multe si vor mai fi.

Daca faci un topic cu o sugestie clara urmata de argumente valide care sa-ti sustina modu de gandire, poate citeste cineva, poate influenteaza ceva, dar am o impresie ca-ti cer prea mult

Posted

sincer eu nu vreau sa se dea rr db.

in cazul in care se da rr db ce se rezolva? revin playerii aia "de baza" fac iar 10-15-20 de rr, apoi isi dau seama ca dincolo e mai usor si ajungem in aceeasi situatie. oricum mai sunt 1000 de topicuri pe aceeasi tema, iar acesta va sfarsi ca celelalte :tiphat:

Posted

80% vor rr la db.....numai ca putini activeaza pe forum.....

cei care nu vor rr la db sunt persoane care sunt pe la 30 + de rr pana pe la 55..

dar ganditi-va oricum CLAR DB-ul nu are cum sa mai tina 1 an + ca si asa e aberant de acuma.... deci practic unu nu are rost sa se apuce acuma..

si din aceasta cauza este si numarul acesta mare de playeri online... jucam doar astia care suntem.. a poate ne mai facem un caracter secundar si mai crestem cu ala :P nimic nou..

o sa primesti un CLOSED fara sa te lamuresti. cand se da.. asa e defiecare data :-j :D

Guest bogdan87
Posted

80% vor rr la db.....numai ca putini activeaza pe forum.....

cei care nu vor rr la db sunt persoane care sunt pe la 30 + de rr pana pe la 55..

dar ganditi-va oricum CLAR DB-ul nu are cum sa mai tina 1 an + ca si asa e aberant de acuma.... deci practic unu nu are rost sa se apuce acuma..

si din aceasta cauza este si numarul acesta mare de playeri online... jucam doar astia care suntem.. a poate ne mai facem un caracter secundar si mai crestem cu ala :P nimic nou..

o sa primesti un CLOSED fara sa te lamuresti. cand se da.. asa e defiecare data :-j :D

mai soare de ce sa se dea rr db?

pt ca nu aveti caracterele ful?

ca alti au luat 99? :crazy:

Posted

toti cei care vreti rr db il vreti pt ca ori nu aveti full, ori sunteti intr-o alianta care nu ataca la cs.

in loc sa puneti mana si sa faceti full, va plangeti ca e aiurea acum. eu fac parte dintr-o alianta care a fost mereu la cs si nu vreau si nici nu o sa vreau sa se dea rr db (eventual implementarea unui sezon nou peste db actual). reveniti-va ! nu mai e 97d sa faci full si gata. sincer de abea astept sa mai creasca 2 -3 aliante si sa atace castelul. sa nu uitam ca multi nu ati vazut un item 380 decat in printuri.

faceti full sa vedeti ce frumos e jocul atunci.

mi se pare absurd (chiar o idiotenie) sa vrei rr db, sa treaca 2 ani, dupa care sa incepi iar sa te plangi ca nu ai sanse la cs, invazii etc.

acum sunt online ~300 de playeri. 500 erau la inceput de db. playeri noi, mai mult de 10-20 nu o sa mai vina. ba chiar mai mult, cred ca dupa rr db se vor lasa din ce in ce mai multi. o sa fie la inceput, primele 2-3 luni putin mai multa activitate, apoi se reintra in stilul normal de joc (afk toata lumea). cel putin acum, cei full stau on sa prinda invaziile, sa faca un duel,balgass etc.

repet : nu am facut un caracter full degeaba. nu am consumat curent (cum zic toti) degeaba, nu am pierdut nopti (cum zic toti) degeaba.

in concluzie : SNAP OUT OF IT !

Posted

toti cei care vreti rr db il vreti pt ca ori nu aveti full, ori sunteti intr-o alianta care nu ataca la cs.

in loc sa puneti mana si sa faceti full, va plangeti ca e aiurea acum. eu fac parte dintr-o alianta care a fost mereu la cs si nu vreau si nici nu o sa vreau sa se dea rr db (eventual implementarea unui sezon nou peste db actual). reveniti-va ! nu mai e 97d sa faci full si gata. sincer de abea astept sa mai creasca 2 -3 aliante si sa atace castelul. sa nu uitam ca multi nu ati vazut un item 380 decat in printuri.

faceti full sa vedeti ce frumos e jocul atunci.

mi se pare absurd (chiar o idiotenie) sa vrei rr db, sa treaca 2 ani, dupa care sa incepi iar sa te plangi ca nu ai sanse la cs, invazii etc.

acum sunt online ~300 de playeri. 500 erau la inceput de db. playeri noi, mai mult de 10-20 nu o sa mai vina. ba chiar mai mult, cred ca dupa rr db se vor lasa din ce in ce mai multi. o sa fie la inceput, primele 2-3 luni putin mai multa activitate, apoi se reintra in stilul normal de joc (afk toata lumea). cel putin acum, cei full stau on sa prinda invaziile, sa faca un duel,balgass etc.

repet : nu am facut un caracter full degeaba. nu am consumat curent (cum zic toti) degeaba, nu am pierdut nopti (cum zic toti) degeaba.

in concluzie : SNAP OUT OF IT !

Corect,asta vroiam si io sa zic.Cel mai misto e cand esti full,atunci incepe jocul adevarat ,nu la 0 rr.Fiecare cum stie.

Posted

Votat Da , desi nu prea vreau :(

si atunci dc ai mai votat?

#contra, nu am facut full degeaba, doar cei care nu`s in stare sa faca full cer rr DB

Posted

nu(nu acum),ce de topicuri cu rr db s-au facut in ultimul timp :) eu zic sa fie lasat un topic deschis cu pareri despre asa cva,altfel azi unu maine doua...ca ciupercile dupa ploaie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...