Xploude Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 nou este ca mie imi pica f f f f des netul si ma dispera...asa ca o sa intru doar la invazii...pana rezolv problema NEATZA !!! :D eu am ss:( si am si pojar in acelasi timp.. sti ce aiurea E?:)).. joc cs..si ma uit la seriale..asa cu mu..era alta treaba mai faceam cateva rr frumoase..da am suspend fix cat stau in casa... norocos esty:))) asa am si eu cu netu prblme pana luni cand vin sa remedieze situatia, tot des pica si la mn
btk.dumy Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 nou este ca mie imi pica f f f f des netul si ma dispera...asa ca o sa intru doar la invazii...pana rezolv problema NEATZA !!! :D eu am ss:( si am si pojar in acelasi timp.. sti ce aiurea E?:)).. joc cs..si ma uit la seriale..asa cu mu..era alta treaba mai faceam cateva rr frumoase..da am suspend fix cat stau in casa... norocos esty:))) asa am si eu cu netu prblme pana luni cand vin sa remedieze situatia, tot des pica si la mn cel mai norocos
Xploude Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 nou este ca mie imi pica f f f f des netul si ma dispera...asa ca o sa intru doar la invazii...pana rezolv problema NEATZA !!! :D eu am ss:( si am si pojar in acelasi timp.. sti ce aiurea E?:)).. joc cs..si ma uit la seriale..asa cu mu..era alta treaba mai faceam cateva rr frumoase..da am suspend fix cat stau in casa... norocos esty:))) asa am si eu cu netu prblme pana luni cand vin sa remedieze situatia, tot des pica si la mn cel mai norocos lasa ca rezolvam noi miha u ce mai zici??:*:*:*:*
btk.dumy Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 miha are grija de voi (noi) nu are timp de forum ^_^
btk.dumy Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 ntzzzzz :nanana: :*:*:*::*:*:** PUPYKY MULTZYYY:X
misha^ Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 ee ninge ai baut prea mult de vezi asa :nanana:
btk.dumy Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 ee ninge ai baut prea mult de vezi asa :nanana: nuuuu. fulguieste asa care mai e treaba prin g???:*
Electricu Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Va salut si eu din Romania... ,mie dor de game dar nu am ce face de aici nu am de unde sa joc.. sper sa faceti lvl si sa va faceti mari si tari... :D :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: