prada Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 hm..new page.. Ca sa nu mai fie probleme cu numerele de telefon,propun sa fie asta pagina cu numerele noastre de telefon! Sa ne`o amintim si usor cand vrem sa cautam...80 :) prada : 0755 527 626 :tiphat:
btk.dumy Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 numarul meu il au majoritatea din guild:D nu doresc sa aibe oricine numarul meu^_^
btk.dumy Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 :)) nu.. dar poate se imbata unu intr'o seara, si ii suna pe toti cu numar ascuns.. :)) sau face glume aiurea.. dc sa ma enervez eu pentru orice prost???:D.. asa dau la guild.. macar stiu pe cine injur:))
prada Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ce porcarie! DE asta nu sunteti sunati ma! Auzi.."sa`l aibe toti" Cine dracu va suna din afara ma? Importanti mai sunteti si cautati al dracului! Exact aici la pagina 80 te cauta dusmanii :|| Interlopii #-o #-o #-o #-o
btk.dumy Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ce porcarie! DE asta nu sunteti sunati ma! Auzi.."sa`l aibe toti" Cine dracu va suna din afara ma? Importanti mai sunteti si cautati al dracului! Exact aici la pagina 80 te cauta dusmanii :|| Interlopii #-o #-o #-o #-o cunoscut sunt oricum, fi fara grija^_^. daca vor sa dea de mine sa strige pe post:), daca nu..Asta e.. nu am plans niciodata ca nu am fost sunat:)
btk.dumy Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Guest Iubaretul2 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ce porcarie! DE asta nu sunteti sunati ma! Auzi.."sa`l aibe toti" Cine dracu va suna din afara ma? Importanti mai sunteti si cautati al dracului! Exact aici la pagina 80 te cauta dusmanii :|| Interlopii #-o #-o #-o #-o Interlop Abis la vorbitor :))