btk.dumy Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 buna all( ma bag la somn. vb mai incolo:*)
kiral Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 hai prada cu rr :bananadance2: :bananadance2:
Xploude Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 happy v-day Ti-am dat tot ce ai vrut, Ti-am dat ce am avut, Ti-am dat sufletul, inima mea. Mi-ai dat nopti de amor, Mi-ai dat nopti de dor, Mi-ai dat tot tot ce o femeie poate da. Te simt si astazi langa mine, Gandul imi e la tine, Desi de mult eu te-am pierdut. Calvar mi-e viata fara tine, Blestem in nopti senine. In tine am crezut. Te-ai dus, ai plecat, Sfarsit m-ai lasat. Ma intreb daca vina e a ta. De ce te-am crezut? De ce ti-am cerut, Tot ce femeia nu mai poate da
Guest Iubaretul2 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ce face lumea? eu am iest la o intalnire cu o fata...dar are probleme grave...ii trebuie capul schimbat...
btk.dumy Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ce face lumea? eu am iest la o intalnire cu o fata...dar are probleme grave...ii trebuie capul schimbat... capul? mentalitatea? sau capul forma.. fata???? eu ma bag la somn. tu raspunde .nb!!!
Guest Iubaretul2 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Mentalitatea...nu a vrut sa stiu unde sta..am oprit la 50 de m de casa iei..sa dat jos din masina si a asteptat sa plec eu..apoi sa deplasat spre casa...unde dracu le tot gasesc nush..neatza !!!A mai iesit careva?va mai gasesc vineri?