Cristalu Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Macar iati zis ca astept sa intru.. sau... :banghead: :banghead: imi pierd rabdarile sa tot incerc si tot conectata! i-am zis,dar zicea ca nu poate iesi
MickeyMouse Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 eu nu sunt pe cont am sa te rog Elec de itemele de elf care le-am pe char sa mi le dai cand intri, pentru ca imi fac eu un nou char - elf merci
Guest Iubaretul2 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 calmate :)) ce cauta miha pe charme? a revenit?
kiral Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Xploude Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Un tanar la farmacie: - Dati-mi si mie un prezervativ, ca merg la prietena mea si o comit in seara asta, ca e buna rau! - De fapt, dati-mi doua, ca are o mama auuuu si pe aia o ard! - Stiti ceva? Dati-mi 3, ca are si o sora buna! Ii da farmacistul prezervativele, merge el acasa la prietena lui, se aseaza toti la masa. Vine si tatal, se aseaza in capul mesei si isi apleaca toti capetele sa faca rug...aciunea inainte de masa. Dupa jumatate de ora, tipul inca isi facea rugaciunea, iar prietena lui ii sopteste: - Vai, dragule, dar nu stiam ca esti asa de credincios! - Nici eu nu stiam ca taica-tu e farmacist sa va inveseliti:))))) TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
btk.dumy Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 :bananadance2: Un tanar la farmacie: - Dati-mi si mie un prezervativ, ca merg la prietena mea si o comit in seara asta, ca e buna rau! - De fapt, dati-mi doua, ca are o mama auuuu si pe aia o ard! - Stiti ceva? Dati-mi 3, ca are si o sora buna! Ii da farmacistul prezervativele, merge el acasa la prietena lui, se aseaza toti la masa. Vine si tatal, se aseaza in capul mesei si isi apleaca toti capetele sa faca rug...aciunea inainte de masa. Dupa jumatate de ora, tipul inca isi facea rugaciunea, iar prietena lui ii sopteste: - Vai, dragule, dar nu stiam ca esti asa de credincios! - Nici eu nu stiam ca taica-tu e farmacist sa va inveseliti:))))) TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA =)))))))))))))))))))))))))))))))