Cristalu Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :
Lancelot Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 de plans doar....ca ma cert cu aia la plangeri ca nu o duce capul de loc si mai inventeaza si reguli noi :D poate ii pun si regula cu inventatul in fata sa se linisteasca dar e prea proasta asa ca ma abtin :D fara astfel de apelative pe aici . Merci
MickeyMouse Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 de plans doar....ca ma cert cu aia la plangeri ca nu o duce capul de loc si mai inventeaza si reguli noi :D poate ii pun si regula cu inventatul in fata sa se linisteasca dar e prea proasta asa ca ma abtin :D fara astfel de apelative pe aici . Merci ? de unde vine asta? nu am voie sa spun asa ceva? pai pot sa injur guvernul Lance? sa ii zic ca e prost? sau sa zic ca aia chiar e proasta? fac referire la cineva anume???? eu inteleg, dar nici chiar asa!!! nu as vrea sa dau prea multe linkuri cu alte lucruri spuse de altii prin topicurile de la Guilde!!! cine se simte se simte! e darul lui de la D-zeu. te rog, nu exagera merci si eu
misha^ Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 mai da pe aci nu mai intra nimeni ?......pffff
MickeyMouse Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 :beer: sa vezi dupa ce beau ceva ce voce suava am :P
Cristalu Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 :beer: sa vezi dupa ce beau ceva ce voce suava am :P tot la vioara? :beer: