Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

catalin83

Guilda *cdcd

Recommended Posts

Guest EasyLow
Posted

:beer:

stie careva de ce`l doare capu p cata?

:0pidu:

Guest afk dnd
Posted

neatza afk\istii

Salut cdcd!

Nu aveam nimic special de pus, vroiam doar sa va salut, sa va felicit ca tineti guilda in continuare si s-o salut pe miha, daca e cea care o stiu eu

balaMG.

Guest EasyLow
Posted

neatza afk\istii

Salut cdcd!

Nu aveam nimic special de pus, vroiam doar sa va salut, sa va felicit ca tineti guilda in continuare si s-o salut pe miha, daca e cea care o stiu eu

balaMG.

ooo Salut bala!

Multumim!

da ea e mycha care o sti!

u cmf? auzim de tine pe next db?

Guest EasyLow
Posted

neatza afk\istii

Salut cdcd!

balaMG.

T roaga mycha sa intri in joc daca poti...sau sa lasi un numar de tel sa luati legatura! ea a sunat p un numar,dar probabil nu`l mai ai p acela!

Guest afk dnd
Posted

neatza afk\istii

Salut cdcd!

balaMG.

T roaga mycha sa intri in joc daca poti...sau sa lasi un numar de tel sa luati legatura! ea a sunat p un numar,dar probabil nu`l mai ai p acela!

Sunt in joc..in forta chiar:))

De auzit veti auzi, momentan este un char., un sm "balabusta" si urmeaza si balaMG cat de curand. numar de contact 0727780846 (portat Cosmote ^^).

Din Iulie probabil, dupa ce ajung pe la C-ta, o sa revina si Cristi (coplayer balaMG).

Pana atunci bafta si ne auzim in joc.

Guest EasyLow
Posted

neatza afk\istii

Salut cdcd!

balaMG.

Sunt in joc..in forta chiar:))

De auzit veti auzi, momentan este un char., un sm "balabusta" si urmeaza si balaMG cat de curand. numar de contact 0727780846 (portat Cosmote ^^).

Din Iulie probabil, dupa ce ajung pe la C-ta, o sa revina si Cristi (coplayer balaMG).

Pana atunci bafta si ne auzim in joc.

Perfect! va asteptam! Ar fi frumos sa incepa si un s3 pana atunci...sau p atunci!

Guest EasyLow
Posted

Bine`ai venit balabusta ;)) }{ :0pidu:

Guest EasyLow
Posted

hai noapte buna! :hair:

Guest EasyLow
Posted

Neatza *cdcd o ally/guilda in care se face pk si preluari! :down: :down: :down: :down: :down: :down:

Guest EasyLow
Posted

Buna seara *cdcd !

Duminica facem si noi ceva galagie la cs?

Sper sa fim cati mai multi pana`n ora 20:00!

Guest EasyLow
Posted

Neata daca nu faceti spam aici duel cu toti :)) :box:

iesi la interval :duel: :help: :help: :gun:

:help: :help: :help: :help:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...