Sazdu Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Salut! Asta e ultimul meu post (cel putin asa sper). Motivele mele pentru care am decis sa renunt la acest joc sunt STRICT legate de legaturile mele create cu jucatorii. Am intrat sa va multumesc ca m-ati primit si ca m-ati suportat, m-am simtit minunat in guilda, un colectiv foarte reusit. Multumesc celor care m-au ajutat si le urez succes in continuare. Respect misha -DvD- Anonymous Tzarul Abis bala-SM sici fedor atentat adakiss Catalin83 RastaMan (sa te pun si pe tine sa nu plangi:))) cat si jucatorilor din alte guilde/aliante care m-au ajutat pe parcursul acestor luni (David Alxx Lord x-ul si lista continua..) Daca am sarit pe cineva, nu, nu este o greseala. A fost frumos cat a durat :P. V-am lasat! Spor la lvl!
btk.dumy Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Salut! Asta e ultimul meu post (cel putin asa sper). Motivele mele pentru care am decis sa renunt la acest joc sunt STRICT legate de legaturile mele create cu jucatorii. Am intrat sa va multumesc ca m-ati primit si ca m-ati suportat, m-am simtit minunat in guilda, un colectiv foarte reusit. Multumesc celor care m-au ajutat si le urez succes in continuare. Respect misha -DvD- Anonymous Tzarul Abis bala-SM sici fedor atentat adakiss Catalin83 RastaMan (sa te pun si pe tine sa nu plangi:))) cat si jucatorilor din alte guilde/aliante care m-au ajutat pe parcursul acestor luni (David Alxx Lord x-ul si lista continua..) Daca am sarit pe cineva, nu, nu este o greseala. A fost frumos cat a durat :P. V-am lasat! Spor la lvl! nu plangeam ca nu m-ai trecut pe lista aia:)) ...dar daca ar fi ceva mai real, si gen nu te-as vedea zilnic si asa.. as plange ca ... ar pleca o parte din "hf" ala din joc... pnm:-?? noi sa fim sanatosi..faci ce vrei:D cum crezi... sa speram ca te intorci mai incolo.... pnm VB maine sau poimaine la poker :tiphat:
btk.dumy Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ai stricat momentul... =((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( fine?
prada Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Salut! Asta e ultimul meu post (cel putin asa sper). Motivele mele pentru care am decis sa renunt la acest joc sunt STRICT legate de legaturile mele create cu jucatorii. Am intrat sa va multumesc ca m-ati primit si ca m-ati suportat, m-am simtit minunat in guilda, un colectiv foarte reusit. Multumesc celor care m-au ajutat si le urez succes in continuare. Respect misha -DvD- Anonymous Tzarul Abis bala-SM sici fedor atentat adakiss Catalin83 RastaMan (sa te pun si pe tine sa nu plangi:))) cat si jucatorilor din alte guilde/aliante care m-au ajutat pe parcursul acestor luni (David Alxx Lord x-ul si lista continua..) Daca am sarit pe cineva, nu, nu este o greseala. A fost frumos cat a durat :P. V-am lasat! Spor la lvl! Sa mor daca te inteleg :(
MickeyMouse Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 -tix- ule data viitoare sa fii si tu mai atent sa faci mai multe poze cu ala ca e afara de pe coordonate diferite acuma ai 2 si ar trebui sa fie de ajuns sa arate ca nu ai visual bug