btk.dumy Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 dada :bananadance2: mai taie din ele da-le dracuunb
Cristalu Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 up tu ce cauti aici ma?faci spam aiurea? :bananadance2:
the_first Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 up tu ce cauti aici ma?faci spam aiurea? :bananadance2: ce-i latzica iar ai uitat ca spirtu se filtreaza cel mai bine cu paine?
Cristalu Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 up tu ce cauti aici ma?faci spam aiurea? :bananadance2: ce-i latzica iar ai uitat ca spirtu se filtreaza cel mai bine cu paine? prin paine , nu cu paine,pavele ti-am zis sa nu mai umbli cu sora lui buruiana ca o iei razna
the_first Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 up tu ce cauti aici ma?faci spam aiurea? :bananadance2: ce-i latzica iar ai uitat ca spirtu se filtreaza cel mai bine cu paine? prin paine , nu cu paine,pavele ti-am zis sa nu mai umbli cu sora lui buruiana ca o iei razna :-@ atat de tanar si totusi irecuperabil.... trist :(
Cristalu Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 up tu ce cauti aici ma?faci spam aiurea? :bananadance2: ce-i latzica iar ai uitat ca spirtu se filtreaza cel mai bine cu paine? prin paine , nu cu paine,pavele ti-am zis sa nu mai umbli cu sora lui buruiana ca o iei razna :-@ atat de tanar si totusi irecuperabil.... trist :( bine drule,ne auzim maine pe mess daca esti,
the_first Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 up tu ce cauti aici ma?faci spam aiurea? :bananadance2: ce-i latzica iar ai uitat ca spirtu se filtreaza cel mai bine cu paine? prin paine , nu cu paine,pavele ti-am zis sa nu mai umbli cu sora lui buruiana ca o iei razna :-@ atat de tanar si totusi irecuperabil.... trist :( bine drule,ne auzim maine pe mess daca esti, bine ... pana intru canta puiul militar
Cristalu Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ok,eu cant din voce,si tu canti la cimpoi cu bile. noapte buna
the_first Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ok,eu cant din voce,si tu canti la cimpoi cu bile. noapte buna ai vrut sa spui porta-voce :* mai tzucat pe bilete