btk.dumy Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 sunt trist.. bing bang... printre copaci... bing bang :readthis:
VeninMG Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 La multi ani ! Ionilor pozitivi si negativi :))
Guest Iubaretul2 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 neatza...tocmai ce m-am uitat putin la plangeri...roxi_mg primeste avertisment...si tunin ala posteaza tot pentru limbaj..si tot kite spune ca nu se acorda pentru jignirile alea..dar la mine nici nu s-a discutat...misto admini..se favorizeaza guildele la greu...kite ce caracter are in jos si in ce guilda e? bat la pariu ca e prin hustle sau ally ceva...
Sazdu Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Salut Iubaretul2! Nu prea frecventez eu topicul asta, dar am intrat putin si ti-am vazut reply-ul. Sincer, mai bine nu ai mai scrie nimic legat de subiectul favorizari, admini, ca sunt sigur ca o sa fii luat in vizor :) Nu e Kitte cel mai iubit admin, dar nu avem ce face. Spor!
Guest Iubaretul2 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 sunt Abis...nu ca o sa fiu luat la ochi..poate sa ma ia si in alta parte...dar nu e corect deloc..sa dea aceeasi pedeapsa la toata lumea...nu sa bage fel si fel de motive..si oricum l-a favorizat..asta se stie..
btk.dumy Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 sunt Abis...nu ca o sa fiu luat la ochi..poate sa ma ia si in alta parte...dar nu e corect deloc..sa dea aceeasi pedeapsa la toata lumea...nu sa bage fel si fel de motive..si oricum l-a favorizat..asta se stie.. nu are rost sa iti bati capul....:D...... as spune eu mai multe...dar ma abtin UPPPPPPPPPPPPPPPPP :tiphat:
btk.dumy Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 hai ca ieri am cam somat :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: