Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

catalin83

Guilda *cdcd

Recommended Posts

Guest Magnnum
Posted

dormiti mai pe voi scularea trezirea

Posted

Frumoasa intitiativa cu topicul, sa aveti grija de voi si tineti-o tot asa :-* :bananadance2:

p.s. cata spammer mic ce esti :D

ms Torica ehh fac si eu ce pot

sper sa imi iasa ceva:*

Guest misha*
Posted

hehehe ...baieti mei vad ca nu dorm totusi ..... FELICITARI catalin meriti un =(( de la mine iar pentru cei care nu s aimplicat cata propun sa ii :angelbath: poate so trezi :oops:

ce pot spune decat mii de multumiri celor ce sau alaturat si sant pentru aceasta guilda si celor care vor mai veni

,,atunci cand crezi ca totul e pustiu, inchide ochii.....asculta bataile vantului ce`mi poarta vorbele dulci"

misha

Posted

hehehe ...baieti mei vad ca nu dorm totusi ..... FELICITARI catalin meriti un =(( de la mine iar pentru cei care nu s aimplicat cata propun sa ii :angelbath: poate so trezi :oops:

ce pot spune decat mii de multumiri celor ce sau alaturat si sant pentru aceasta guilda si celor care vor mai veni

,,atunci cand crezi ca totul e pustiu, inchide ochii.....asculta bataile vantului ce`mi poarta vorbele dulci"

misha

:kiss: :respekt:

wa!! ti-am zis sa lasi amfetaminele!!! :P

:nanana:

doar natural! :greutati:

:closed:

Posted

http://img705.imageshack.us/i/screen032500020000.jpg/

p langa faza cu mistyc...inca un adevar ptr care am primit x

p.s-tarziu...dar a recunoscut! :clap:

Posted

http://img705.imageshack.us/i/screen032500020000.jpg/

p langa faza cu mistyc...inca un adevar ptr care am primit x

p.s-tarziu...dar a recunoscut! :clap:

Dute ma la dracu sa te duca de gretos stai ca pun pozele sa vada lumea cum vorbesti Neformatatule te dai nevinovat da bei ca si un aurolac drogat si intri pe mu si faci pe erou.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...