ypwnyou Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Numai dormiti ma ca somnu ingrasa :yum: App: My Page :crazy: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :kar:
Xploude Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Numai dormiti ma ca somnu ingrasa :yum: App: My Page :crazy: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :kar: :))))))
kiral Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 te-ai trezut ursule? :tiphat: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
misha^ Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Si de va fi sa vina Isus Din ceruri inapoi la noi, E semn c-a inviat credinta C-a inviat cei bun in noi Aprinde candele toate Isus coboara printre noi Dati dusmania la o parte Si ajutati`va intre voi Sa fie lumina din lumina, Sa aratam celor din jur, Ca`n suflet sa nascut HRISTOS PASTE FERICIT [ va urez sanatate ,bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii] misha........
prada Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 te-ai trezut ursule? :tiphat: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: fIIck yea` :)) n`am dormit bine ca nu eram in mu :))
Jupiter Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Si de va fi sa vina Isus Din ceruri inapoi la noi, E semn c-a inviat credinta C-a inviat ce:i bun in noi Aprinde candele toate Isus coboara printre noi Dati dusmania la o parte Si ajutati`va intre voi Sa fie lumina din lumina, Sa aratam celor din jur, Ca`n suflet sa nascut HRISTOS PASTE FERICIT [ va urez sanatate ,bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii] misha........ frumoase urari :) mergeti la o cafea si mai munciti si voi ce naiba nu vedeti ca se duce Romania asta la vale :) o sa isi revina, dar sunt sarbatori pentru toti si sunt putini la tehnic se va rezolva ... imi dati voi un beep si mie
prada Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 mergeti la o cafea si mai munciti si voi ce naiba nu vedeti ca se duce Romania asta la vale :) o sa isi revina, dar sunt sarbatori pentru toti si sunt putini la tehnic se va rezolva ... imi dati voi un beep si mie ce vb...parca ce bine e fara mu :)) ii aiurea doar ca nu stim cat e inchis....de am sti...ar fi mai bine:)
MickeyMouse Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 numai la MU ti-e gandu prado, :nanana: :comp2: pai doar nu ai vrea sa se gandeasca la sex :banana2:
prada Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 se face k nu aude :> :> :> :> stau pe terasa cu plinutza langa mine :D :beer:
Cristalu Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Iar faceti spam aici?,nu e frumos Sorin pedepsestei! :bananadance2:
balaMG Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Hai cu bancuuu ca azi nu mi-am facut runda!! :readthis: