Guest WIILOW Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 salutare.nu stiu daca ma mai tine minte cineva,dar asta conteaza mai putin.doresc si eu o informatie.astept sa se valideze contul si doresc sa stiu cum mai sunt personajele sa stiu ce creez.multumesc anticipat
prada Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 salutare.nu stiu daca ma mai tine minte cineva,dar asta conteaza mai putin.doresc si eu o informatie.astept sa se valideze contul si doresc sa stiu cum mai sunt personajele sa stiu ce creez.multumesc anticipat willow sm`ul?
Guest WIILOW Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 salutare.nu stiu daca ma mai tine minte cineva,dar asta conteaza mai putin.doresc si eu o informatie.astept sa se valideze contul si doresc sa stiu cum mai sunt personajele sa stiu ce creez.multumesc anticipat willow sm`ul? da Sm am jucat...Sunt Catalin,jucam 2 pe cont
prada Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 salutare.nu stiu daca ma mai tine minte cineva,dar asta conteaza mai putin.doresc si eu o informatie.astept sa se valideze contul si doresc sa stiu cum mai sunt personajele sa stiu ce creez.multumesc anticipat willow sm`ul? da Sm am jucat...Sunt Catalin,jucam 2 pe cont k, Depinde ce doresti...caracterele sunt la fel:bk,dl,sm,elf/mg! Vrei holder...fa un sm:),daca nu... bk :) si daca vrei doar pt afk.. elf :)) :tiphat:
kiral Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
catalin83 Posted April 6, 2012 Author Posted April 6, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/534/screen040501240002.jpg/ Part Perfect :))
misha^ Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 buna catalin am primit mess sa stii da am fost plecata ..pare bine ca revii acu depinde ce iti place da as zice sm&bk