prada Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 sa nu te mai prind prado ,ca faci spam aici, vrei interdictie aici?
prada Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 lume noua` ;) :lotofsmiles: :lotofsmiles: :lotofsmiles:
Electricu Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 :bananadance2: Salutare Family... am intrat putin sa vad ce mai e pe aici si sa va urez de pe acum Sarbatori Fericite si tin sa multumesc celui ce joaca pe Elec :bananadance2:
prada Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 :bananadance2: Salutare Family... am intrat putin sa vad ce mai e pe aici si sa va urez de pe acum Sarbatori Fericite :bananadance2: Salutare ...Multumim, la fel iti uram si noi:) poate ne spui cand mai dai pe la noi:) prin joc si tin sa multumesc celui ce joaca pe Elec Cu placere:)
Electricu Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 :bananadance2: Salutare Family... am intrat putin sa vad ce mai e pe aici si sa va urez de pe acum Sarbatori Fericite :bananadance2: Salutare ...Multumim, la fel iti uram si noi:) poate ne spui cand mai dai pe la noi:) prin joc si tin sa multumesc celui ce joaca pe Elec Cu placere:) Mai stau in tara pana prin 17 aprilie si cam prin 20 sunt acasa in Spania.. si atunci o sa revin in game :D p.s. Ms :D ca joci :D :bananadance2:
Xploude Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Examen la academia de politie. Seful comisiei un general. Intra primul candidat. Il intreaba generalul: -cat fac 5+2? la care politistul: -4 - esti sigur? - pai, 6, sa traiti. - mai esti sigur? - pai sa fie 8 domnule general. - iesi afara ai picat, zice genralul Intra al doilea candidat. -cat fac 5+2? - 7, sa traiti - esti sigur? - da, 7, sa traiti, - mai esti sigur? - 7 face domnule general. - bine, zice generalul, ai trecut. Dupa care se intoarce catre membrii comisie: e prost dar macar este sigur pe el.