bunica_sm Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ce activi sunteti de la ultimu post de aseara... se pare ca prindeti viata si aici.. da presimt ca e ca ploaia de la noapte de meteoriti... moment unic in viata :D e ploaie de meteoritii?:))) la ce ora?
Electricu Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ce activi sunteti de la ultimu post de aseara... se pare ca prindeti viata si aici.. da presimt ca e ca ploaia de la noapte de meteoriti... moment unic in viata :D e ploaie de meteoritii?:))) la ce ora? la noapte.. detali pe stirileprotv.ro .. cica din romania se vad cel mai bine... daca nu e innorat :D
bunica_sm Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ce activi sunteti de la ultimu post de aseara... se pare ca prindeti viata si aici.. da presimt ca e ca ploaia de la noapte de meteoriti... moment unic in viata :D e ploaie de meteoritii?:))) la ce ora? la noapte.. detali pe stirileprotv.ro .. cica din romania se vad cel mai bine... daca nu e innorat :D :)) o sa ma uit sa vad:D si asa diseara clubbing! ies sa vad si stelele:)) mc de informatie :bananadance2:
prada Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ce activi sunteti de la ultimu post de aseara... se pare ca prindeti viata si aici.. da presimt ca e ca ploaia de la noapte de meteoriti... moment unic in viata :D :))
misha^ Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 auuuu..bunica ..bunicu unde e?????? auuu ce am rassssssssssssssssss :nanana:
Electricu Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Deci pe semne incepe la 23:00 ora Romaniei.. deci 22:00 europa de la unguri la spanioli :D si app.. cica in Romania e innorat :-j :-j :-j :-j fac eu video si va trimit si voua :bananadance2:
Cristalu Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Salutare,nu revin miha,momentan. La tine cum merge joaca?
misha^ Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 buna flavius sa zicem bine acu sant altii sefi eu plecata ptr cateva saptamani
Electricu Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Cum nu dau putin pe aici liniste iar... gata se aprinde becul.. poftiti la discutie.. cine nu discuta va fi cerentat la 380 :D :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Jupiter Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 cerentat sa fii tu Elec mie imi place curentat :D sex sex sex :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
prada Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 buna flavius sa zicem bine acu sant altii sefi eu plecata ptr cateva saptamani pe cat revii?
misha^ Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 dupa cum vad va`ti pitit toti....oare de ce? mdaaa ce pot crede ...decat ca santeti acu la abecedar si nu stiti a scrie :crazy2:
btk.dumy Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 :bananadance2: hai cu spamuu :beer: Neata :tiphat:
misha^ Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 dupa cum se vede inca nu va`ti trezit :nanana: ...cred ca am sa viu sa va hai sa incerc alceva cu voi....de va amintiti cand v`am intalnit,poate cei vechi din cdcd de iti amintesti cand te`am intalnit,ce frumos imi zambeai si mai pacalit nu stiam ca tu imi ascunzi ceva,mi`ai rupt sufletu cu minciuna ta doar atat mi`a ramas acu...iubirea ta facuta scrum si`o lacrima si`o lacrima ce o port in inima......... stiu ca nu fac bine ca te sun mereu nu ma pot abtine,mor de dorul tau da`mi macar un semn de tine....nu fugi de mine aceeasi MIHA ..... e randu vostru sa dati replica :))
Jupiter Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 LA MULTI ANI MIHA !!! Sa ne traiesti cu numele !!!
misha^ Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 as vrea sa am, daca se poate o zi de vis numai a mea, sa fiu ducesa mintii tale sa te inclini in fata mea sa`ti pot sopti cuvinte tandre si pline de iubire fara a ma teme ca doare, tuuu....ce crezi despre mine.... msss mult ptr urare va :whistle:
Xploude Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 as vrea sa am, daca se poate o zi de vis numai a mea, sa fiu ducesa mintii tale sa te inclini in fata mea sa`ti pot sopti cuvinte tandre si pline de iubire fara a ma teme ca doare, tuuu....ce crezi despre mine.... msss mult ptr urare va :whistle: vecina de langa casa niciodata nu te lasa si de miha mie`mi pasa ca e mica si isteata
c1ocan Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 miha, am iesit din guild, am niste probleme si nu pot juca mu 1 luna, nu vreau sa ocup loc si am iesit, iti dau pm cand ma reapuc }{
btk.dumy Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 auuuu..bunica ..bunicu unde e?????? auuu ce am rassssssssssssssssss :nanana: aci sunt:))) eu sunt bunica_sm :))) cu contu...de cand incepusem si eu sa devin un link maniac:D:D:D:D:D (eram un fan:D:D) hai cu spamuuuul :tiphat: :tiphat: :tiphat:
btk.dumy Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 :banana2: :banana2: :banana2: :banana2: :banana2: :banana2: :banana2: :banana2: :banana2: