prada Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [ neata all, si ,,je,, aici:D:D:D respect cdcd, un bulgare de omat din moskova:D:D:D Vezi ca nu prea e permis spam`ul pe aici! Si ce jucarie are el la avatar :))))
_Mistique_ Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=437187
catalin83 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Vine Bula la scoala cu o buza umflata. Profesoara: - Ce-ai patit Bula? - Am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza. - Vai saracul de tine. Si te-a intepat ? - Nu, a omorit-o tata cu vasla.
Jupiter Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Examen la academia de politie. Seful comisiei un general. Intra primul candidat. Il intreaba generalul: -cat fac 5+2? la care politistul: -4 - esti sigur? - pai, 6, sa traiti. - mai esti sigur? - pai sa fie 8 domnule general. - iesi afara ai picat, zice genralul Intra al doilea candidat. -cat fac 5+2? - 7, sa traiti - esti sigur? - da, 7, sa traiti, - mai esti sigur? - 7 face domnule general. - bine, zice generalul, ai trecut. Dupa care se intoarce catre membrii comisie: e prost dar macar este sigur pe el. =))
Esc@pe' Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Vine Bula la scoala cu o buza umflata. Profesoara: - Ce-ai patit Bula? - Am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza. - Vai saracul de tine. Si te-a intepat ? - Nu, a omorit-o tata cu vasla. =)) b-( :kar: Mersi prada,pt rr :beer: B-)
misha^ Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 si mieee? :nanana: cata iti trecura supararea????????
prada Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 mda...serveru vietii.....Deja`mi potrivesc ceasu dupa lagu de 8,,,lagu de 2...lagu de 4...
btk.dumy Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 sal.....eu ai plecat dintre noi :( am observat ca este o pierdere de timp...si de curent..dar curentul nu era o problema... singurul lucru care ramasese frumos din joc..erau cativa membrii din guild.. si cativa care au iesit.. sau s-au lasat... daca am ajuns sa iau suspend pentru "plm...." e clar ca administratorii si in viata de zi cu zi..cenzureaza fiecare cuvant.. nu am jignit pe nimeni, nu am injurat pe nimeni... dar am luat suspend ptr o "expresie" romaneasca...ce sa inteleg din asta? ca le e rusine ca sunt romani?.. anw. SPAM :bananadance2: :bananadance2:
prada Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 anw. SPAM :bananadance2: :bananadance2: Credeam ca sti ca`i interzis spam`ul aici
catalin83 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 si mieee? :nanana: cata iti trecura supararea???????? stiti foarte bine ca nu pot sta suparat pe voi