Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

catalin83

Guilda *cdcd

Recommended Posts

Posted

Marian Valorosu cumva ma cunosti?am sa vrb cu adminii in legatura cu comportarea ta orcine ai fi tu atata timp cand nu ma cunosti nu am avut glume vreodata ...CUM ITI PERMITI SA POSTEZI MAGARII DE GENU ASTA ACI? cumva iti sant datoare sau baiete de suferi cu capu dute fa un control la doctor apoi intra pe acest joc

Guest MARIAN VALOROSU
Posted

Marian Valorosu cumva ma cunosti?am sa vrb cu adminii in legatura cu comportarea ta orcine ai fi tu atata timp cand nu ma cunosti nu am avut glume vreodata ...CUM ITI PERMITI SA POSTEZI MAGARII DE GENU ASTA ACI? cumva iti sant datoare sau baiete de suferi cu capu dute fa un control la doctor apoi intra pe acest joc

waii da ce patisi pissy, dc te-ai enervat :( ce am facut de ma spui la nenea admin, eu vroiam sa ne vedem si noi la un cico si de acolo cine stie .... ce magarii eu vb lucruri serioase , credeam ca esti o fata serioasa care stie ce vrea sau esti maicutza ? :((

Posted

waii da ce patisi pissy, dc te-ai enervat :( ce am facut de ma spui la nenea admin, eu vroiam sa ne vedem si noi la un cico si de acolo cine stie .... ce magarii eu vb lucruri serioase , credeam ca esti o fata serioasa care stie ce vrea sau esti maicutza ? :((

=)) =)) =))

Posted

Sal'tare.

Domnu' get_a_life, te rog frumos sa-mi explici de ce nu ai respectat sanctiunea acordata de catre mine aici - link?

E al doilea cont clona pe care ti-l identific si de pe care postezi, in conditiile in care ai suspend activ (link).

Termen - 30 de minute!

Ti-am trimis PM cu link catre aceasta postare.

Cu stima,

Io, Drops

L.E. se discuta prin PM, gasim solutia cea mai buna!

Posted

Sal'tare.

Domnu' get_a_life, te rog frumos sa-mi explici de ce nu ai respectat sanctiunea acordata de catre mine aici - link?

E al doilea cont clona pe care ti-l identific si de pe care postezi, in conditiile in care ai suspend activ (link).

Termen - 30 de minute!

Ti-am trimis PM cu link catre aceasta postare.

Cu stima,

Io, Drops

ce faci nebunule, vezi ca te paste un plus la zile.... respecta sanctiunea

Posted

Sal'tare.

Am discutat cu maimultintine in privat (de pe contul get_a_life, care sustine ca este al unui prieten) si am hotarat sa-i inlatur sanctiunea acordata.

Putem da dovada si de clementa, daca sunteti corecti si evitati sa mai incalcati regulamentele acestui forum.

Cu stima,

Io, Drops

Posted

pe mine nu creddddddd :))

te apar eu daca incearca ceva :*

Nu ai idee cu Sceptru te pui , proaspat facut !

ete am si aparatori s ate vad acu :nanana:

hm...stai ca tre sa apara si scandalagii mei:)) hades,kiral.. :)

salutareeee :tiphat:

sal.....eu ai plecat dintre noi :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...