misha^ Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Marian Valorosu cumva ma cunosti?am sa vrb cu adminii in legatura cu comportarea ta orcine ai fi tu atata timp cand nu ma cunosti nu am avut glume vreodata ...CUM ITI PERMITI SA POSTEZI MAGARII DE GENU ASTA ACI? cumva iti sant datoare sau baiete de suferi cu capu dute fa un control la doctor apoi intra pe acest joc
Guest MARIAN VALOROSU Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Marian Valorosu cumva ma cunosti?am sa vrb cu adminii in legatura cu comportarea ta orcine ai fi tu atata timp cand nu ma cunosti nu am avut glume vreodata ...CUM ITI PERMITI SA POSTEZI MAGARII DE GENU ASTA ACI? cumva iti sant datoare sau baiete de suferi cu capu dute fa un control la doctor apoi intra pe acest joc waii da ce patisi pissy, dc te-ai enervat :( ce am facut de ma spui la nenea admin, eu vroiam sa ne vedem si noi la un cico si de acolo cine stie .... ce magarii eu vb lucruri serioase , credeam ca esti o fata serioasa care stie ce vrea sau esti maicutza ? :((
Robyn3t Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 waii da ce patisi pissy, dc te-ai enervat :( ce am facut de ma spui la nenea admin, eu vroiam sa ne vedem si noi la un cico si de acolo cine stie .... ce magarii eu vb lucruri serioase , credeam ca esti o fata serioasa care stie ce vrea sau esti maicutza ? :(( =)) =)) =))
get_a_life Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=415724
Drops Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Sal'tare. Domnu' get_a_life, te rog frumos sa-mi explici de ce nu ai respectat sanctiunea acordata de catre mine aici - link? E al doilea cont clona pe care ti-l identific si de pe care postezi, in conditiile in care ai suspend activ (link). Termen - 30 de minute! Ti-am trimis PM cu link catre aceasta postare. Cu stima, Io, Drops L.E. se discuta prin PM, gasim solutia cea mai buna!
Jupiter Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Sal'tare. Domnu' get_a_life, te rog frumos sa-mi explici de ce nu ai respectat sanctiunea acordata de catre mine aici - link? E al doilea cont clona pe care ti-l identific si de pe care postezi, in conditiile in care ai suspend activ (link). Termen - 30 de minute! Ti-am trimis PM cu link catre aceasta postare. Cu stima, Io, Drops ce faci nebunule, vezi ca te paste un plus la zile.... respecta sanctiunea
Drops Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Sal'tare. Am discutat cu maimultintine in privat (de pe contul get_a_life, care sustine ca este al unui prieten) si am hotarat sa-i inlatur sanctiunea acordata. Putem da dovada si de clementa, daca sunteti corecti si evitati sa mai incalcati regulamentele acestui forum. Cu stima, Io, Drops
prada Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 huaaa...parsivilor...am revenit :> Acu sa vad pe care incerc sceptrul cel nou :kar:
Xploude Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 pe mine nu creddddddd :)) te apar eu daca incearca ceva :*
prada Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 pe mine nu creddddddd :)) te apar eu daca incearca ceva :* Nu ai idee cu Sceptru te pui , proaspat facut ! ete am si aparatori s ate vad acu :nanana: hm...stai ca tre sa apara si scandalagii mei:)) hades,kiral.. :) salutareeee :tiphat: sal.....eu ai plecat dintre noi :(
prada Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Eu la somn....nu mai am chef sa patesc ca aseara....Daca e ceva sunati!