Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

OareCare?

BB exc sell

Recommended Posts

Posted

iak merge comanda /make :))))

eat your words tyre

am zis ca nu cred..se pare ca m-am inselat

insa toti fabricantii vor primi 99 pentru exploit :))

Posted

am zis ca nu cred..se pare ca m-am inselat

insa toti fabricantii vor primi 99 pentru exploit :))

cred ca glumesti

cum sa primesti 99 pentru ceva care s-a facut atunci cand serverul a fost stricat si toata lumea avea admin, putea toti da trace / disconect / move... /make etc etc ???

Posted

avand in vedere evenimentele de azi dim ... pt ce anume se da ss mai exact ?

1. creat iteme

2. disconnect player

3. injurat pe global

rog un admin sa completeze

trebuie sa stim la ce sa ne asteptam, nu sa dam sw si sa ne trezim cu 99

macar acordati'ne timpul necesar pt a muta cv iteme

nu spun de mine, ci de restul :)

Posted

cu ce sa glumesc? a zis ija in joc ca se vor verifica loguri si cine a injurat / dat disconnect / creat iteme va suporta consecintele

intr-adevar toti aveau admin dar numai datorita unui bug probabil , cum naiba sa fie toti admini asa deodata? voi ganditi?

si NU toti au abuzat de chestia asta

Posted

cu ce sa glumesc? a zis ija in joc ca se vor verifica loguri si cine a injurat / dat disconnect / creat iteme va suporta consecintele

inseamna ca 80% de server va primii 99

e trist cand vezi asa ceva.

in loc sa se gaseasca motivul pentru care a facut iar buba jocul si sa se faca ceva ca sa se rezolve problema intrucat sa nu mai apara pe viitor, se arunca cu 99 in stanga si in dreapta.

Bravo frate tinetio tot asa. =))

Posted

deci pentru scris pe global si pt folosirea functiei /skin nu se da 99 ?

poti sa faci diferenta intre /skin si /drop sau e grele? sunt doua comenzi foarte diferite , ce naiba :violent:

pt ce 99 doar ca arati ca un mob/npc , doar asa de ciuda ca ati calcat voi pe bec :nanana:

Posted

poti sa faci diferenta intre /skin si /drop sau e grele? sunt doua comenzi foarte diferite , ce naiba :violent:

pt ce 99 doar ca arati ca un mob/npc , doar asa de ciuda ca ati calcat voi pe bec :nanana:

/skin = exploatoare nu? pt ca tu ca player nu ai cum sa arati ca altceva (in afara de inelele pe care le poti folosi.)

in fine:

chiar astept sa vad cate 99 se vor da

Posted

/skin = exploatoare nu? pt ca tu ca player nu ai cum sa arati ca altceva (in afara de inelele pe care le poti folosi.)

in fine:

chiar astept sa vad cate 99 se vor da

la fel si eu,dar sunt f multi cei care au folosit functiile de GM,detinute o data cu probl tehnica....aiurea :error:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...