Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

SEVER PROBLEMS!

Recommended Posts

Posted

Fuck Off Cunts ce se intampla e foarte bine Linkmania era campul vostru de lupta frustrari viata dubla ce o aveti

stiti doar sa va jigniti sa va certati intre voi si sa ajungeti niste disperati de UN JOC faceti dracu ceva in viata ca se duce pe apa sambetei tara asta si voi stati si munciti in fiecare zi pt 6 milioane pe luna si jucati mu si sunteti happy.Cati dintre voi pana la urma urmei ati inteles care e mesajul acestui joc? Va doresc spor la dat cu capulBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gif24.gifcoffeespitsk2.gifhat36.gifhat36.gifhat36.gifhat36.gifflag_romania.gif

Va doresec o zi cat mai interesanta:)

:crazy: mai bine taceai..

Posted

Cel mai corect ar fi sa se dea un rr db si cu asta s'ar rezolva si problemele ( bugurile) existente aici ma refer in special la FS si care mai sunt iar pe langa asta s'ar putea spori securitatea.

Salut !

Bulangi si cacanari care isi sug pula singuri si joaca mu non stop in fata pc-ului sa taca :)fi sigur ca bug-ul tau sa tras de la ceva cacat de program ce il aveai activat prostule

Guest [SirDrago]
Posted

Ce ziceti voi daca facem o tabela de votare care sunt pro si care sunt contra :) ptr rr db

ce ziceti ar fi o idee buna?

Guest NebunSM
Posted

Ce trb are daca nu te gaesesti la status cu adminul?

Posted

Azi vine Castle Siege si vanatorii de bostane trebuie sa ia castelul cumva, ca fara programele si alte prostii nu se poate. Acum apare seful de trib sa imi (ne) sara la gat ca am indraznit sa deschidem gura (iar).

La lupta vitejii mei!

ot: http://www.linkmania.ro/s2/status/index.php?ord=2&selectpagina=1&strCauta=%5Bshobo%5D&x=0&y=0

eu inca apar la status, se pare ca n-am fost ales ca admin :crybaby:

Bai spaniolule, adevaru ca va e frica tare de HH, las ca e bun asa :))

Cum se intampla ceva...gata, ei sunt, dar poate chiar tu esti ala care face toate astea, ca sa nu va luam castelu :))

Posted

Prietene vezi cum vorbesti , daca te intereseaza pe Db'ul actual am jucat doar 2 luni si nici atunci frecvent :) asa ca vezi'ti de viata aia a ta de pisica !

PS:Nu am utilizat niciodata vreun "helper" in MuOnline si citez :

"fi sigur ca bug-ul tau sa tras de la ceva cacat de program ce il aveai activat prostule"

asta demonstreaza cat de "priceput" esti tu in Mu.

Te salut !

Posted

Bai spaniolule, adevaru ca va e frica tare de HH, las ca e bun asa :))

Cum se intampla ceva...gata, ei sunt, dar poate chiar tu esti ala care face toate astea, ca sa nu va luam castelu :))

Exact mane, cum draci ti-ai dat seama ca am fost eu? T_T ma shphionezi? :despair:

P.S.: "spaniolu'" nu mai joaca mu de mai bine de 1 an, daca tot ti-ai facut temele inainte sa te iei de codita mea, fa-le cum trebuie.

Guest puffylikess
Posted

Nu stie nimeni nimic cand revine serveru ?

Posted

Un RR DB ar fi corect ,cel mai corect...Cel care a facut treaba asta acum fiti siguri ca a avut admin de mult si s-a folosit de mult de asta....Bok ,Item`s s.a...Un roll back nu rezolva nimic nu credeti?

Un rr db nu ar fi corect deloc.Doamne,de fiecare data cand se da rr la server,''se da rr db'' .Aloo,e un singur bug care se va rezolva prin roll back.

Posted

e duminica, lumea se trezeste la 12, cel putin eu. si eu aflu de la voi despre treaba asta. :))

well, deocamdata nu e nimic de aflat.

Guest bogdan87
Posted

Azi vine Castle Siege si vanatorii de bostane trebuie sa ia castelul cumva, ca fara programele si alte prostii nu se poate. Acum apare seful de trib sa imi (ne) sara la gat ca am indraznit sa deschidem gura (iar).

La lupta vitejii mei!

ot: http://www.linkmania.ro/s2/status/index.php?ord=2&selectpagina=1&strCauta=%5Bshobo%5D&x=0&y=0

eu inca apar la status, se pare ca n-am fost ales ca admin :crybaby:

ce cs mah esti nebun ca nu e nimeni inscris la cs :comp2:

Guest *Fresh*Mg*
Posted

De ce sa nu se dea rr db?Nu crezi si tu ca "hakerul" care a facut asta face asta de mult?numai ca acum a aratat tuturor,poate de plictiseala......Numai gandestete cate ar fi putut sa obtina ....SI cu siguranta a obtinut.....Nu va pasa sa fie un joc corect ,va pasa doar sa nu pierdeti char full.....

Posted

Deci revenind la tema topicului :

"Ne da si noua un admin adevart un raspuns?"

:tiphat:

Ce raspuns sa iti dau, m-am trezit acum 20 min. Asteptati si voi putin sa vedem care-i treaba.

Guest bogdan87
Posted

De ce sa nu se dea rr db?Nu crezi si tu ca "hakerul" care a facut asta face asta de mult?numai ca acum a aratat tuturor,poate de plictiseala......Numai gandestete cate ar fi putut sa obtina ....SI cu siguranta a obtinut.....Nu va pasa sa fie un joc corect ,va pasa doar sa nu pierdeti char full.....

si ce te face sa crezi ca daca se da rr db "hakerul" acela nu va ataca din nou servarul? :whistle:

Posted

No news.

An official announcement of the management would be necessary. So much spam

#-o

daca vrei poti sa-ti spun ce-am visat, ca de server nu stim nimic. xD

Posted

Ca de obicei noobii serverului.........toti cu idei de genul: **sper ca adminii sa rezolve...sper ca adminii sa vada....sa faca ........rau ii ca adminii nu au avut grija.....server slab intretinut...slabi admini...** Nu nimik.....RR la DB si mai incolo vad ei...

Bai frate dar treziti-va odata......serverul de mult a inceput sa se piarda...cu toate kkturile de bug-uri si de programe folosite de unii....care acum ca-s full ,se cred D-zo...

Pai a ajuns jocul gt-ului si al dinobug-ului....

Trebuia filtru IP la primii smecheri care au facut manevre.Asa mai reduceau din probleme (dupat de jwl,sau bug exploit)......Dar mnoah cum faceau parte din staff-ul Honey-ului.....cunoastem toti:))

Posted

Ce raspuns sa iti dau, m-am trezit acum 20 min. Asteptati si voi putin sa vedem care-i treaba.

ZI MA ADMINULE CE-I CU SERVERU!! ESTI ADMIN TREBUIE SA STII!

Guest bogdan87
Posted

Ca de obicei noobii serverului.........toti cu idei de genul: **sper ca adminii sa rezolve...sper ca adminii sa vada....sa faca ........rau ii ca adminii nu au avut grija.....server slab intretinut...slabi admini...** Nu nimik.....RR la DB si mai incolo vad ei...

Bai frate dar treziti-va odata......serverul de mult a inceput sa se piarda...cu toate kkturile de bug-uri si de programe folosite de unii....care acum ca-s full ,se cred D-zo...

Pai a ajuns jocul gt-ului si al dinobug-ului....

Trebuia filtru IP la primii smecheri care au facut manevre.Asa mai reduceau din probleme (dupat de jwl,sau bug exploit)......Dar mnoah cum faceau parte din staff-ul Honey-ului.....cunoastem toti:))

vezi ca iei warn nubule

nu te mai agita ca nu ai ce sa le faci :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...