Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

SEVER PROBLEMS!

Recommended Posts

Guest crazzy9100
Posted

chear nimic nu se stie ma de srv?:|

Guest Light003
Posted

si eu acum ma trezesc...

si vad ca am avut admin :))

si vad ca incepem iar de la 0 :(( =(((

Guest *Fresh*Mg*
Posted

Mie nu imi arata caracterele cand dau sa vad ce level am facut:)))

Guest crazzy9100
Posted

voua va intra in jok?

mie imi da d/c nici id si pw nu pot sa scriu

Guest *Fresh*Mg*
Posted

Dar degeaba se va da restart...Cine a facut asta o va face din nou..Daca se da restart macar sa faca ceva sa nu se mai poata intampla asta:)))

Guest crazzy9100
Posted

serios ma acm va merge srv?:)

Guest *Fresh*Mg*
Posted

Nu merge srv....Serios daca citesti de la inceput ce sa scris in topicul asta vedeai ca au reusit baietii sa dea admin la toata lumea:)))

Posted

serios ma acm va merge srv?:)

Daca teai uita de la inceput la toate posturile sau topicu de la Plangeri , tiai da si tu seama ce sa intamplat..

Posted

Fuck Off Cunts ce se intampla e foarte bine Linkmania era campul vostru de lupta frustrari viata dubla ce o aveti

stiti doar sa va jigniti sa va certati intre voi si sa ajungeti niste disperati de UN JOC faceti dracu ceva in viata ca se duce pe apa sambetei tara asta si voi stati si munciti in fiecare zi pt 6 milioane pe luna si jucati mu si sunteti happy.Cati dintre voi pana la urma urmei ati inteles care e mesajul acestui joc? Va doresc spor la dat cu capulBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gif24.gifcoffeespitsk2.gifhat36.gifhat36.gifhat36.gifhat36.gifflag_romania.gif

Va doresec o zi cat mai interesanta:)

Posted

Fuck Off Cunts ce se intampla e foarte bine Linkmania era campul vostru de lupta frustrari viata dubla ce o aveti

stiti doar sa va jigniti sa va certati intre voi si sa ajungeti niste disperati de UN JOC faceti dracu ceva in viata ca se duce pe apa sambetei tara asta si voi stati si munciti in fiecare zi pt 6 milioane pe luna si jucati mu si sunteti happy.Cati dintre voi pana la urma urmei ati inteles care e mesajul acestui joc? Va doresc spor la dat cu capulBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gif24.gifcoffeespitsk2.gifhat36.gifhat36.gifhat36.gifhat36.gifflag_romania.gif

Va doresec o zi cat mai interesanta:)

Vorbeste prostul care m`a prins cu hack in atlans ca stateam pe fernir ::))))))))))))

si el ne vbeste prostul satului despre concepte de viata :))) ``la biserica`` :))))))

Posted

Daca teai uita de la inceput la toate posturile sau topicu de la Plangeri , tiai da si tu seama ce sa intamplat..

einstein hai pe sidi sidi :D

Guest *Fresh*Mg*
Posted

Dati`mi ma si mie un server de mu sa ma joc pe care jucati mai multi......Dati un PM cu site:)

Guest [SirDrago]
Posted

Vorbeste prostul care m`a prins cu hack in atlans ca stateam pe fernir ::))))))))))))

si el ne vbeste prostul satului despre concepte de viata :))) ``la biserica`` :))))))

brineee manyy :)) astai nubu? ;))) ORICE BUG POATE FI CONSIDERAT CA DREPT HACK :)) uhuu hai cu bugurileeeee.

Posted

Nici eu nu ma gasesc ... aiurea , oare ce se intampla?

pai na esti ''admin'' si deasta nu apari la status

toti care au intrat pe caracter nu apar la status(s-a activat adminul)

Guest *Fresh*Mg*
Posted

Un RR DB ar fi corect ,cel mai corect...Cel care a facut treaba asta acum fiti siguri ca a avut admin de mult si s-a folosit de mult de asta....Bok ,Item`s s.a...Un roll back nu rezolva nimic nu credeti?

Posted

Cel mai corect ar fi sa se dea un rr db si cu asta s'ar rezolva si problemele ( bugurile) existente aici ma refer in special la FS si care mai sunt iar pe langa asta s'ar putea spori securitatea.

Salut !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...