Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

SEVER PROBLEMS!

Recommended Posts

Posted

deoarece am postat ce am crezut ,da 100% sunt convins,acum sa ma scuzati dar cel care face gratis in zilele noaste azi e un mare papa-lapte ,terghe-berghea,si cu siguranta e sponsorizat si site-ul si serverul

nu te'ai gandit ca poate este angajat la RDS si poate pe langa salariu' mai primeste ceva:-??.......

si chiar daca ar fi asa.. chiar daca nu ar fi asa... nu prea trebuie sa ne intereseze pe noi.. ce primesc cat primesc daca primesc... ptr ca nu prea e frumos.... :beer: :hello:

Posted

' date='13 March 2011 - 09:19' timestamp='1300000786' post='5680940']

Eh o sa cam dureze pana la 2-3 crek ii gata :P

stiti ce am observat pe server ,nu e uneala si pune niste reguli numai de ADMINI pot fi incalcate in concluzie nu suntem uniti,ori sa desfinteze de tot ori sa se puna cu burta pe munca si sa creeze ceva mijto.;)

si nu cred ca azi va da drumu,poate maine

Posted

stai sa vezi cand a salvat ultima data fisierele din DB ca sa se dea roll back, se poate da roll back poate cu 3-4 luni in urma sau 1 sapt-2,as prefera rr la server decat roll back cu juma de an in urma :dontknow:

Posted

Cei care au avut admin dimineata ... inca i-l au si acum, cautati-va la status, ca nu va gasiti.

Azi e o zi compromisa, faceti-va alte planuri, cum zicea nu-s cine..duminica, soare, cald, adaug:gratar, fete,bautura :D

Posted

' date='13 March 2011 - 09:19' timestamp='1300000786' post='5680940']

Eh o sa cam dureze pana la 2-3 crek ii gata :P

stiti ce am observat pe server ,nu e uneala si pune niste reguli numai de ADMINI pot fi incalcate in concluzie nu suntem uniti,ori sa desfinteze de tot ori sa se puna cu burta pe munca si sa creeze ceva mijto.;)

si nu cred ca azi va da drumu,poate maine

ai dreptate si tu dar cum am mai zis nimeni nu iti face pe gratis in Romania de azi,nuj dar poate tu ai intalnit persoane care au facut lucruri/au muncit pe gratis, mie mi se pare un loc de munca luat al 2,nu e frumos s-a ne bagam dar cand vezi ca e nedreptate atunci cum este ?

stai sa vezi cand a salvat ultima data fisierele din DB ca sa se dea roll back, se poate da roll back poate cu 3-4 luni in urma sau 1 sapt-2,as prefera rr la server decat roll back cu juma de an in urma :dontknow:

eu nuj cum e sa dea db la server sau altceva dar imi inchipui cum va fii,nu am prins niciodata un DB

Posted

ai dreptate si tu dar cum am mai zis nimeni nu iti face pe gratis in Romania de azi,nuj dar poate tu ai intalnit persoane care au facut lucruri/au muncit pe gratis, mie mi se pare un loc de munca luat al 2,nu e frumos s-a ne bagam dar cand vezi ca e nedreptate atunci cum este ?

eu nuj cum e sa dea db la server sau altceva dar imi inchipui cum va fii,nu am prins niciodata un DB

dar nedreptatea asta intr'un fel tot de playeri este creeata.. cu vanatul intre ei... mai ales in ultimile zile./.. 5 plangeri pe putin am vazut cu //gt..... si multe altele... se plang 2000 de persoane ca li s'a spart acountul si tot asa.... vina adminilor este doar ca nu ii pedepseste pe cei care au spart.... si vina playerilor este ca ...au dat accountul... sau nu au securitate buna la mail...

daca se da rr DB ... se va lua totul de la capat.. cont nou... de la lvl 1 etc:)

Posted

:banghead: :banghead: :banghead:

db = data base = BAZA DE DATE!!! Cum sa se dea db la server? :violent:

@Ce-a fi, a fi :)

Posted

dar nedreptatea asta intr'un fel tot de playeri este creeata.. cu vanatul intre ei... mai ales in ultimile zile./.. 5 plangeri pe putin am vazut cu //gt..... si multe altele... se plang 2000 de persoane ca li s'a spart acountul si tot asa.... vina adminilor este doar ca nu ii pedepseste pe cei care au spart.... si vina playerilor este ca ...au dat accountul... sau nu au securitate buna la mail...

daca se da rr DB ... se va lua totul de la capat.. cont nou... de la lvl 1 etc:)

da man dar majoritatea vinovatiei o poarta adminii si o mica parte oamenii dearece ei (adminii) stiau ca va fi folosit de playeri (oameni) si trebuia sa isi evolueze serverul dk au vazut ca s-a spart conturi,si playeri au o parte de vina nu spun nu, si nu am spus ca nu au ,dar Adminii ar fi trebuit sa ia masuri mai drastice cu cei care realizeaza aceste nelegiuiri si sa buna nijte "pedepse" mult mai drastice

Guest GamerX
Posted

cand revine?

daca revine o luam toti de la 0?

Posted

:banghead: :banghead: :banghead:

db = data base = BAZA DE DATE!!! Cum sa se dea db la server? :violent:

@Ce-a fi, a fi :)

ms de informatie AM STIUT CE INSEAMNA DB dar sa iau un DB nu ,eu l-a asta m-am referit succes in continuare tiphat.gif

aaacccsf si catalin83 nu vreti sa schimbati id intre voi? (sau dati-va pm)

aici oricum debitati doar tampeni

nu te supara dar eu sunt de parere ca fiecare are pareri diferite , suntem liberi sa credem/zicem ce gandim/vrem tiphat.gif

Posted

da man dar majoritatea vinovatiei o poarta adminii si o mica parte oamenii dearece ei (adminii) stiau ca va fi folosit de playeri (oameni) si trebuia sa isi evolueze serverul dk au vazut ca s-a spart conturi,si playeri au o parte de vina nu spun nu, si nu am spus ca nu au ,dar Adminii ar fi trebuit sa ia masuri mai drastice cu cei care realizeaza aceste nelegiuiri si sa buna nijte "pedepse" mult mai drastice

decat sa de'a pedepse mai mari mai bine sa "evolueze" securitatea serverului... parerea mea... :tiphat:

Guest BursucJr
Posted

Cei care au avut admin dimineata ... inca i-l au si acum, cautati-va la status, ca nu va gasiti.

Azi e o zi compromisa, faceti-va alte planuri, cum zicea nu-s cine..duminica, soare, cald, adaug:gratar, fete,bautura :D

Neatza Allz :D :nanana: Un server si mie la id:george_moxu_2007 ?ms :D

Posted

man fiecare are opinii diferite si nu cred ca sunt tampenii cea ce zic .Totusi suntem o tara libera. si cu asta am zis multe. Sa ai o zi buna!tiphat.gif

decat sa de'a pedepse mai mari mai bine sa "evolueze" securitatea serverului... parerea mea... :tiphat:

da man corect jos palaria tiphat.gif

Posted

da ia zi tu a totstiutorule care sunt problemele????

ia lumineaza-ne mintile

Guest [SirDrago]
Posted

Sunt de aceeasi parere cu el mai bn Reset data base cu totii asteptam asta de ceva timp cei 30 de bk sau facut de mult full akm era normal sa se dea rr db :P zic si eu

Posted

doamne ajuta sa fie rr db :D

tot sm fac :)))

Guest crazzy9100
Posted

da nici un admin nu intra aici sa ne informeze?:-w

thoamneee :))

ce se stie de srvv?

Posted

' date='13 March 2011 - 09:58' timestamp='1300003082' post='5680996']

Sunt de aceeasi parere cu el mai bn Reset data base cu totii asteptam asta de ceva timp cei 30 de bk sau facut de mult full akm era normal sa se dea rr db :P zic si eu

parerea va apartine in totalitatea ,sa faca ce e cel mai corect ptr server si pentru playeri ,vad ca parerile sun impartitewink.gif

Posted

' date='13 March 2011 - 09:58' timestamp='1300003082' post='5680996']

vom vedea drago,desi ma indoiesc de un rr db,pareri sunt multe,eronate sau adevarate,o sa vedem realitatea

Posted

nu mai faci nimica tu :nanana:

Dyldo here

hmmmmmmmmm

fack bk sati rup capu

Posted

vom vedea drago,desi ma indoiesc de un rr db,pareri sunt multe,eronate sau adevarate,o sa vedem realitatea

asta vom vedea in cateva ore/zii,nimeni nu stie cat va dura poate nici admini

Va doresc la toti o Zi Frumoasa.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...