Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

SEVER PROBLEMS!

Recommended Posts

Posted

' date='13 March 2011 - 08:46' timestamp='1299998815' post='5680888']

Dap e oprit de cam 10 min :) pana la proba contrarie ce ne ramane in fond sa asteptam ..... speram ca isi vor face admini treaba si de data asta :P :)

da ai dreptate dar cum adminii nu prea vad sa isi faca treaba asta inseamna ca va durea ceva timp mai mult biggrin.giftongue.gifsad.gif

pai mi se pare normal .. vdragos cine stie pe ce parte doarme la ora asta ... nici el nu stie

si nu numai cred ca toti ADMINII,isi ia banii si lasa prostii sa se descurcewink.gif

Guest crazzy9100
Posted

pe mne ma ia careva in pt?:D

imi fac mg :>:))

Posted

A inceput cu , cutremuru din japonia

Aqm a cazut sv

dupa 1 cutremur si in romania ..

si pa :))

Nu e nevoie de cutremur... Toti playeri de link sa iasa in strada. REVOLUTIEEE. Faceti-va pancarde cu mesajul "VREM MU-MU" :rofl2:

Edit: Sa nu uitati de furci si topoare!! :hello:

Guest [SirDrago]
Posted

Acum iti dai seama ca nu incerc sai scuz pe admini sau pe vdragosh dar pnm tu duminica la 7-8 ce ai face rupt de beat din club numa de mu nuti mai arde cand stomacu tot vrea sa arunce mancarea :)) Si zic eu daca lumea ar fi un pik mai civilizata si nu sar mai apuca sa sparga serv ca nush ce kkt li sa pus lor pe creierash nar mai fi asa ;) Zic eu voi cum ziceti :)

Posted

' date='13 March 2011 - 08:55' timestamp='1299999304' post='5680903']

Acum iti dai seama ca nu incerc sai scuz pe admini sau pe vdragosh dar pnm tu duminica la 7-8 ce ai face rupt de beat din club numa de mu nuti mai arde cand stomacu tot vrea sa arunce mancarea :)) Si zic eu daca lumea ar fi un pik mai civilizata si nu sar mai apuca sa sparga serv ca nush ce kkt li sa pus lor pe creierash nar mai fi asa ;) Zic eu voi cum ziceti :)

eu zic in felul urmator,o data ce si-a luat o responsabilitate sa se tina de treaba, eu cred ca ptr ADMINII asta e un loc de munca ca nu ar face nimeni de pomana ma dau exemplu pe mine, nu as administra serveru gratis,nu zic sa nu se distreze si ei doame fereste dar cand apare o problema sa fie prezenti si sa o rezolve ,asa mi se pare corect tu ce zici .esti de acord cu mine sau nu?naughty1.gif

Guest crazzy9100
Posted

oaa ce bne :)))

nu stie nime cand se rezolva problema cu srv :)

sper doar sa nu ne fi frecat charurile...

Posted

eu cred ca asta cam era planuita de mult,ce sai le faci daca i-au lovit setea de iteme bokuri,rr multe ,na ca ia aranjat

da sunt total de acord cu tine,dar astia nui putem numi oameni sau jucatori angry4.gif

Posted

mai frate daca joci un joc ,joaca-l corect asa se vede creativitatea si potentialul tau de player,nu sa isi dea in cap pt un bok,pt un item

daia joci un joc de fun nu sa iti rupi ochii in pk uri si dupa spoturi

Posted

mai frate daca joci un joc ,joaca-l corect asa se vede creativitatea si potentialul tau de player,nu sa isi dea in cap pt un bok,pt un item

daia joci un joc de fun nu sa iti rupi ochii in pk uri si dupa spoturi

il joci de placere nu de cel care este cel mai bun sau cel mai smeckher,ca poate respectivul jucator nu are chef de mijtouri si glume proatse

Guest puffylikess
Posted

nu se stie nimic ?

cand revine serveru :D?

Posted

daca se da rr db asta e o luom de la cap,care mai au chef,eu unu nu stiu ce sa fac

ar fii cei mai cei daca ne-ar pune sa o mai luam de la capat qleft1.gifcate noptii am pierdut si acum sa ma dea de la zero pentru ce106.gif?Ptr nijte ignoranti. Ma mai gandesc daca mai intru pe server ,sar putea sa gasesc al joc poate mult mai mijto ca acesta

Posted

si nu numai cred ca toti ADMINII,isi ia banii si lasa prostii sa se descurcewink.gif

ceilalti admini nu au ce sa faca . au acces la baza de date . cum are vdragos . si din cate am vazut nici nu posteaza .. e foarte inactiv :)

app : tu crezi ca admini primesc ceva ? niet

Guest [SirDrago]
Posted

Eh o sa cam dureze pana la 2-3 crek ii gata :P

Posted

' date='13 March 2011 - 09:19' timestamp='1300000786' post='5680940']

Eh o sa cam dureze pana la 2-3 crek ii gata :P

sa speram.....

dar totusi nu prea vreau rr db ... adica pnm:-??.. :comp2:

Posted

ceilalti admini nu au ce sa faca . au acces la baza de date . cum are vdragos . si din cate am vazut nici nu posteaza .. e foarte inactiv :)

app : tu crezi ca admini primesc ceva ? niet

deoarece am postat ce am crezut ,da 100% sunt convins,acum sa ma scuzati dar cel care face gratis in zilele noaste azi e un mare papa-lapte ,terghe-berghea,si cu siguranta e sponsorizat si site-ul si serverul

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...