Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

SEVER PROBLEMS!

Recommended Posts

Guest [SirDrago]
Posted

:)) cam asa ceva prima data cand am intrat pe server am zis ca am gresit mainul :)) Bone blade lk+ full opt :D maxim maxim era akolo

Arunca unu maxim :) Ce repede se poate prabusi un server bun in aproximativ 1 h : (

Guest free4drugZZZ
Posted

Voi ce caractere faceti ? :))

Eu cred ca sm =))

punct eu fac bk ... stam aman2 la party pls qqqq :*

Posted

RR DB?

Roll Back?

Se inchide de tot? :dontknow:

LE:mai exact pe la ora 5 dimineata s-a intamplat tot daca vreti sa dati roll back(imi cautam charul la status si deodata a disparut,m-am uitat la banati si nu eram apoi am vazut ca se facea spam pe global ca sunt multi gm ii on si mi-am dat seama ca ceva s-a intamplat)

Posted

eu nu eram full aveam 20k str 32kagi 20k vit 20k ene

Eu aveam full pe toate caracterele si lvl 381, am fost si admin pt cele 10 min cat am stat in game :beer:

Posted

' date='13 March 2011 - 08:35' timestamp='1299998117' post='5680862']

:)) cam asa ceva prima data cand am intrat pe server am zis ca am gresit mainul :)) Bone blade lk+ full opt :D maxim maxim era akolo

Arunca unu maxim :) Ce repede se poate prabusi un server bun in aproximativ 1 h : (

cine a zis bun Drago

daca avea un firewall capabil si admini competenti care se ocupau intradevar nu se mai spargea nimik

asta este o mare vrajeala cu spartu

Guest cavalerunegru
Posted

' date='13 March 2011 - 08:19' timestamp='1299997156' post='5680812']

Rosii sunt si caracterele mele :D deci ink 5 la lista de admini :D da problema e ca la Traced imi apare chestia aia pe ecran si ma scoate din jok :(

pai si la mine la fel am toate caracterele rosiii si nu ma lasa sa intru :angry1: :angry1: :angry1:

Guest [SirDrago]
Posted

Lasa ma nu fiti tristi io numi gasesc Charurile la seaarch e vba de [sirDrago], Exiled, ^Extazy^,Ashira,[Archer] si nici la charuri suspendate nu le gasesc nu fiti tristio ma repet mai iesiti si voi afara la aer fresh plimbatzi matza sau nevasta sau iubita ca tot drq ala e :) O duminica fara linkmania in principiu un gratarel mai stiu io va descurcati ca no sunteti baieti mare :) Have fun

Guest free4drugZZZ
Posted

neeeeee... am party`ul meu .. :)

:-< daca pleci iama si pe mineeeee

Guest [SirDrago]
Posted

Dap e oprit de cam 10 min :) pana la proba contrarie ce ne ramane in fond sa asteptam ..... speram ca isi vor face admini treaba si de data asta :P :)

Posted

cine a zis bun Drago

daca avea un firewall capabil si admini competenti care se ocupau intradevar nu se mai spargea nimik

asta este o mare vrajeala cu spartu

nici eu nu imi pot inchipuii cum au putut sparge serveruleusa_whistle.gif,deci dovada ca responsabili cu serverul nu isi fac treaba cum trebuie tiphat.gif

acum este oprit serverul,nimeni nu mai poate sa intre

speram ca se va gasii o solutie

nu se ajungea aici daca se ocupa cineva mai bine de el tiphat.gif

Posted

sau poate vine sfarsitu lumi :crazy2: :hail: :pray: :rofl2:

A inceput cu , cutremuru din japonia

Aqm a cazut sv

dupa 1 cutremur si in romania ..

si pa :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...