bunny Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Before/After http://www.abc.net.au/news/events/japan-quake-2011/beforeafter.htm O chestie care mi s-a parut totusi amuzanta: La Soccer field in Minamisanriku (la partea a doua), pe terenul ala de fotbal scrie la "after" SOS, dupa ce dati "slide-ul". Save our souls (H). Ceva de genu: veniti dracului odata cu un elicopter si luati-ne.
Guest Advanced12 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Sa format un nor de atomi de la explozia nucleara de la Fukushima.Si acum gata cu noi.Asta patesti daca te joci cu substantele chimice.Tot prost a ramas omul si vad ca nu va invata nimic
bunny Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ca tot zici de asta, probabilitatea de a iesi acum pe strada si sa te calce o masina este de vreo mie de ori mai mare decat un accident de genul. Asa e daca iesi din casa.
ThisizEntertainment Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Sper sa o scoata la capat japonezii. Vad ca francezi trimit un avion cu 100 t de iodura , americani la fel , rau pentru ei si mai rau pt cei 50 de soldati care incearca sa raceasca miezul. EROI ADEVARATI !
Random Hero Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ca tot zici de asta, probabilitatea de a iesi acum pe strada si sa te calce o masina este de vreo mie de ori mai mare decat un accident de genul. Asa e daca iesi din casa. El deja s-a baricadat in dormitor, ca radiatiile nu patrund acolo. :> N-am inteles sigur ce se spunea de dimineata la stiri, ca japonezii mai au la dispozitie 38 de ore sa evite un adevarat dezastru. Nu s-au modificat prea mult datele despre reactoare fata de ieri, din ce am citit. :-?
Guest Advanced12 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Prepare For Battle Imediat apar tone de iod pe pietele din Romania
bunny Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Prepare For Battle Imediat apar tone de iod pe pietele din Romania Nu e nevoie pentru toata tara, tu de exemplu poti sa nu iei. Mai scapam de unu doi.. 1
Random Hero Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ce nivel de radiatii crezi ca o sa ajunga la noi ca sa ai nevoie sa te ingropi in iod?
bunny Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Eh, oricum si daca se intampla ceva cu Cernavoda, doar pe o raza de 30-40 de km e nevoie sa asiguri iod pentru populatia din vecinantatea amplasamentului centralei. In rest, e inutil sa dai iod la toata tara, mai ales ca nivelul de radiatii nu vor ajunge pe o raza mai mare de-atat. (teoretic)
Guest Advanced12 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 In spre deosebire de voi eu ma gandesc si la alti oamenii care sunt in pericol
Random Hero Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 In spre deosebire de voi eu ma gandesc si la alti oamenii care sunt in pericol Te gandesti la aia din Japonia, probabil. Daca te gandesti ca noi suntem in pericol, te gandesti prost.
Guest Advanced12 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ma gandeam la oamenii care au murit pe degeaba.Nu cum am facut topic`ul asta free chat ? :readthis:
Denzel_Lsd Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Suntem mai panicati decat aia de la 300 de km distanta de locul cu fapta.... :) pe bune ...
Cristi-MG- Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Eh, oricum si daca se intampla ceva cu Cernavoda, doar pe o raza de 30-40 de km e nevoie sa asiguri iod pentru populatia din vecinantatea amplasamentului centralei. In rest, e inutil sa dai iod la toata tara, mai ales ca nivelul de radiatii nu vor ajunge pe o raza mai mare de-atat. (teoretic) ce treaba are cernavoda cu japonia si cu dezastru de la ei ? )) inteleg ca te pasioneaza domeniu asta foarte mult dar deja o dai in diverse la noi nu are ce sa se intample .. nu ii putem ajuta pe japonezi decat cu un gand bun in momentele astea si sa fim optimisti ca o sa fie bine orice s-ar fi pronuntat pentru maine sau raspoimaine ( nu urmaresc stirile nu ma intereseaza :) )
Random Hero Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ma gandeam la oamenii care au murit pe degeaba.Nu cum am facut topic`ul asta free chat ? :readthis: Nu, tu te-ai gandit ca explozia de la Fukushima aduce sfarsitul lumii. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca exista Internetul in forma actuala cand a explodat reactorul de la Cernobil.
bunny Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ce treaba are cernavoda cu japonia si cu dezastru de la ei ? )) Pentru ca batea apropo de Romania. Sau mai sunt alte centrale nucleare in tara in afara de Cernavoda si nu stiam eu? <_<
Dumnezeu Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 un adevarat masacru .. ciudat nu ma asteptam la un asa cutremur .. P.S. RIP celor care au murit. ai vro functie in japonia? pacat ca a fost numai acolo,sa speram ca vor mai fi si in alte locuri , se vor mari afacerile ,mancare,constructi etc,bun @toti suntem trecatori 1
LuckyShot Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 cu ce te incalzeste pe tine ca se vor mari afacerile? daca se intampla vreun dezastru in alte tari, oricum n-o sa cheme constructori din romania si daca se va intampla ceva in romania, oricum n-o sa avem bani sa facem ceva sau daca o sa avem, tot cu strainii o sa contractam. tu vrei sa aiba loc tot felul de catastrofe ca sa prospere afacerile (sweet), eu vreau pur si simplu sa dispara oamenii de pe fata planetei.
Dumnezeu Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 cu ce te incalzeste pe tine ca se vor mari afacerile? daca se intampla vreun dezastru in alte tari, oricum n-o sa cheme constructori din romania si daca se va intampla ceva in romania, oricum n-o sa avem bani sa facem ceva sau daca o sa avem, tot cu strainii o sa contractam. tu vrei sa aiba loc tot felul de catastrofe ca sa prospere afacerile (sweet), eu vreau pur si simplu sa dispara oamenii de pe fata planetei. eu ma refeream asa in mare ,nu mar supar? sa fie si in Romania,china.olanda ideia e ca suntem prea multi pe pamant ,dupa cateva calcule mai bine murim dintro data decat sa suferim de foame ,sete etc. sunt multe firme care lureaza in asia,si piata privata sa sti ca vinde multe lucruri in asia 1
bunny Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 cu ce te incalzeste pe tine ca se vor mari afacerile? ba dimpotriva, vom avea pierderi destul de mari. ganditi-va numai la energie, care trebuie livrata catre consumatori. consumatori ce nu sunt numai casnici, ci si industriali. ei trebuie sa produca, neavand energie nu mai produc. sau bine, produc dar la un pret ridicat de energie => produsele lor cresc considerabil. unde se maresc afacerile? pentru ei poate.. ba ai dracu, au marit pretul unui bilet de avion cu vreo 10 ori mai mult. sunt oameni care vor sa renunte la japonia definitiv, in special ca sunt speriati din cauza radiatiilor, iar biletul de "scapare" costa cat jumatate din casa lor. (poate ca exagerez, dar totusi...)