Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest NessCaffe

Bug sau ... ?

Recommended Posts

Guest NessCaffe
Posted

Am reintrat de curand in joc dupa o pauza de 1 an si jumatate si am descoperit un bless pierdut prin stash. Problema este ca nu-l pot muta niciunde din locul in care se afla, nici in alta parte in stash nici in inventory.

Cand incerc sa-l mut in da mesajul "Unable to use"

De jwl dupat nu cred ca are cum sa se puna problema pentru ca imi inchipui ca as fi avut contul blocat dupa 18 luni de stat in stash.

Ceva idei ... propuneri ?

P.S. Am postat acelasi lucru si la Bug report S2, dar de 3 zile nici un raspuns, de aceea am postat intr-un topic nou.

Guest bogdan87
Posted

sw-ici si dispare :tiphat:

Posted

Am reintrat de curand in joc dupa o pauza de 1 an si jumatate si am descoperit un bless pierdut prin stash. Problema este ca nu-l pot muta niciunde din locul in care se afla, nici in alta parte in stash nici in inventory.

Cand incerc sa-l mut in da mesajul "Unable to use"

De jwl dupat nu cred ca are cum sa se puna problema pentru ca imi inchipui ca as fi avut contul blocat dupa 18 luni de stat in stash.

Ceva idei ... propuneri ?

P.S. Am postat acelasi lucru si la Bug report S2, dar de 3 zile nici un raspuns, de aceea am postat intr-un topic nou.

e bug si doar vdragosh te poate ajuta. posibil sa dispara in timp, posibil sa ramai cu el acolo pana la rr db. sau incearca sa pui un alt bless peste cel cu probleme. vezi daca se intampla ceva.

sw-ici si dispare :tiphat:

swici si dispare? :)) pai ma tata daca ai fi citit ce ti-a zis omu asta, te-ai fi prins ca esti pe dinafara cu reply-ul. dar este de apreciat ca incerci sa ajuti si impartasesti si celorlalti prostia cu care te-a inzestrat mama natura :rofl2:

Guest bogdan87
Posted

e bug si doar vdragosh te poate ajuta. posibil sa dispara in timp, posibil sa ramai cu el acolo pana la rr db. sau incearca sa pui un alt bless peste cel cu probleme. vezi daca se intampla ceva.

swici si dispare? :)) pai ma tata daca ai fi citit ce ti-a zis omu asta, te-ai fi prins ca esti pe dinafara cu reply-ul. dar este de apreciat ca incerci sa ajuti si impartasesti si celorlalti prostia cu care te-a inzestrat mama natura :rofl2:

zau? mi-am dat seama boom ca degeaba ai 40 de ani ca tot prost ai ramas

acum pe bune ce tot te agati de mn?

eu am dat replay ca asa mi sa intamplat si mie

si dupa un sw-ici a disparut

dar de u te bagi ca chilotul

Posted

zau? mi-am dat seama boom ca degeaba ai 40 de ani ca tot prost ai ramas

acum pe bune ce tot te agati de mn?

eu am dat replay ca asa mi sa intamplat si mie

si dupa un sw-ici a disparut

dar de u te bagi ca chilotul

pai ce ai avut tu era bug vizual de la elite si nu-ti aparea nici un mesaj cand vroiai sa muti itemul respectiv. lui ii apare mesaj in stanga sus "unable to use". e cu totul alta chestie. imi place ca sari cu intepaturi prin alte thread-uri si cand ma iau de tine in alta parte te transformi subit intr-o mironosita.

Guest bogdan87
Posted

pai ce ai avut tu era bug vizual de la elite si nu-ti aparea nici un mesaj cand vroiai sa muti itemul respectiv. lui ii apare mesaj in stanga sus "unable to use". e cu totul alta chestie. imi place ca sari cu intepaturi prin alte thread-uri si cand ma iau de tine in alta parte te transformi subit intr-o mironosita.

jucam 2 fratii boom nu fac pe mironosita,eu nu cred ca te-am jicnit vro'data fara ca tu sa incepi

dar in fine pricepi ce vrei e treaba ta :crazy:

Posted

stau si ma gandesc, oare suferiti de dubla personalitate? :)) tu te dai drept fractu si fractu se da drept tu. si dupa iar reveniti la identitatea voastra adevarata :)) pai e vina mea ca folositi acelasi cont pe forum?

Guest bogdan87
Posted

nu suferim de dubla personalitate si niciodata nu ne-am dat drept altu

vina ta e ca ne jicnesti tot timpu

daca u esti ala mai destept de ce nu iti vezi de treaba ta? :whistle:

Guest NessCaffe
Posted

1) Am incercat si cu sw si sa pun alt item peste bless (inclusiv un alt bless) si tot acolo a ramas.

2) Am deschis thread-ul pentru ca am o problema, nu sa faceti voi (bogdan si boom) circ din el. Daca aveti chef de scandal deschideti thread separat si dati-va acolo cu capul de pereti.

3) As dori sa raspunda un admin, daca se poate.

Guest bogdan87
Posted

1) Am incercat si cu sw si sa pun alt item peste bless (inclusiv un alt bless) si tot acolo a ramas.

2) Am deschis thread-ul pentru ca am o problema, nu sa faceti voi (bogdan si boom) circ din el. Daca aveti chef de scandal deschideti thread separat si dati-va acolo cu capul de pereti.

3) As dori sa raspunda un admin, daca se poate.

eu am incercat sa ajut in prima faza

daca nu merge cu sw-ici atunci nu stiu nu ma bag

si scuze :>

Posted

E bug, aveam si eu unu in stash odata pe 0.97d, nu aveam ce sa-i fac. Trebuie sa ti-l stearga din baza de date, iar asta nu e important acum, poti sta si cu el acolo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...