Stixx Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Vazandu-va pe toti cum stati si plangeri ca curcile si va mananca cainele din poale ....am zis sa va ajut ! Prea multe conturi au fost furate, nu pot suporta asa ceva , urasc hotia ....il urasc atat de mult pe cel care le-a furat incat nu stiu de ce le-a furat . Asa ca m-am gandit sa fac o capcana pentru hot . Am luat un cap de sfecla si l-am pus pe mailul meu , iar celalat cap de sfecla l-am pus pe accountul meu . Ce credeti ca s-a intamplat ? Ma trezesc de dimineata , verific capcana si il gasesc pe BachuS cu curu`n capetele de sfecla . Mare mi-a fost mirarea cand l-am vazut . Am zis ca nu-i adevarat mai sa fac infarct de ras .. Si i-am zis : BA ! . SI el mi-a zis : Ce? ....si cam asa s-a intamplat.. Apoi eu i-am promis omului ca nu zic lucru asta la nimeni...dar n-am putut s-o tin numai pentru ...pana la urma bachus e un zeu nu ? Adica zeul sfeclei ...stiti de ce? din sfecla se face tuica (alcool ) ....dar bachus isii foloseste abilitatile altfel si anume in loc sa faca din sfecla tuica , el si le baga`n cur . Va avertizez , asta e slabiciunea hotului, daca vreti sa-l prindeti puneti sflecle pe accountu vostru! Biserica catolica impreuna cu Iepurila si mama lui BachuS va trimit salutari din Barca cu Panze !
Konvict Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Vazandu-va pe toti cum stati si plangeri ca curcile si va mananca cainele din poale ....am zis sa va ajut ! Prea multe conturi au fost furate, nu pot suporta asa ceva , urasc hotia ....il urasc atat de mult pe cel care le-a furat incat nu stiu de ce le-a furat . Asa ca m-am gandit sa fac o capcana pentru hot . Am luat un cap de sfecla si l-am pus pe mailul meu , iar celalat cap de sfecla l-am pus pe accountul meu . Ce credeti ca s-a intamplat ? Ma trezesc de dimineata , verific capcana si il gasesc pe BachuS cu curu`n capetele de sfecla . Mare mi-a fost mirarea cand l-am vazut . Am zis ca nu-i adevarat mai sa fac infarct de ras .. Si i-am zis : BA ! . SI el mi-a zis : Ce? ....si cam asa s-a intamplat.. Apoi eu i-am promis omului ca nu zic lucru asta la nimeni...dar n-am putut s-o tin numai pentru ...pana la urma bachus e un zeu nu ? Adica zeul sfeclei ...stiti de ce? din sfecla se face tuica (alcool ) ....dar bachus isii foloseste abilitatile altfel si anume in loc sa faca din sfecla tuica , el si le baga`n cur . Va avertizez , asta e slabiciunea hotului, daca vreti sa-l prindeti puneti sflecle pe accountu vostru! Biserica catolica impreuna cu Iepurila si mama lui BachuS va trimit salutari din Barca cu Panze ! tare asta =))
Heinekener Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Vazandu-va pe toti cum stati si plangeri ca curcile si va mananca cainele din poale ....am zis sa va ajut ! Prea multe conturi au fost furate, nu pot suporta asa ceva , urasc hotia ....il urasc atat de mult pe cel care le-a furat incat nu stiu de ce le-a furat . Asa ca m-am gandit sa fac o capcana pentru hot . Am luat un cap de sfecla si l-am pus pe mailul meu , iar celalat cap de sfecla l-am pus pe accountul meu . Ce credeti ca s-a intamplat ? Ma trezesc de dimineata , verific capcana si il gasesc pe BachuS cu curu`n capetele de sfecla . Mare mi-a fost mirarea cand l-am vazut . Am zis ca nu-i adevarat mai sa fac infarct de ras .. Si i-am zis : BA ! . SI el mi-a zis : Ce? ....si cam asa s-a intamplat.. Apoi eu i-am promis omului ca nu zic lucru asta la nimeni...dar n-am putut s-o tin numai pentru ...pana la urma bachus e un zeu nu ? Adica zeul sfeclei ...stiti de ce? din sfecla se face tuica (alcool ) ....dar bachus isii foloseste abilitatile altfel si anume in loc sa faca din sfecla tuica , el si le baga`n cur . Va avertizez , asta e slabiciunea hotului, daca vreti sa-l prindeti puneti sflecle pe accountu vostru! Biserica catolica impreuna cu Iepurila si mama lui BachuS va trimit salutari din Barca cu Panze ! Cat de frumos a povestit :)) :rofl1:
Guest bogdan87 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Vazandu-va pe toti cum stati si plangeri ca curcile si va mananca cainele din poale ....am zis sa va ajut ! Prea multe conturi au fost furate, nu pot suporta asa ceva , urasc hotia ....il urasc atat de mult pe cel care le-a furat incat nu stiu de ce le-a furat . Asa ca m-am gandit sa fac o capcana pentru hot . Am luat un cap de sfecla si l-am pus pe mailul meu , iar celalat cap de sfecla l-am pus pe accountul meu . Ce credeti ca s-a intamplat ? Ma trezesc de dimineata , verific capcana si il gasesc pe BachuS cu curu`n capetele de sfecla . Mare mi-a fost mirarea cand l-am vazut . Am zis ca nu-i adevarat mai sa fac infarct de ras .. Si i-am zis : BA ! . SI el mi-a zis : Ce? ....si cam asa s-a intamplat.. Apoi eu i-am promis omului ca nu zic lucru asta la nimeni...dar n-am putut s-o tin numai pentru ...pana la urma bachus e un zeu nu ? Adica zeul sfeclei ...stiti de ce? din sfecla se face tuica (alcool ) ....dar bachus isii foloseste abilitatile altfel si anume in loc sa faca din sfecla tuica , el si le baga`n cur . Va avertizez , asta e slabiciunea hotului, daca vreti sa-l prindeti puneti sflecle pe accountu vostru! Biserica catolica impreuna cu Iepurila si mama lui BachuS va trimit salutari din Barca cu Panze ! =))
PETRUT998 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Vazandu-va pe toti cum stati si plangeri ca curcile si va mananca cainele din poale ....am zis sa va ajut ! Prea multe conturi au fost furate, nu pot suporta asa ceva , urasc hotia ....il urasc atat de mult pe cel care le-a furat incat nu stiu de ce le-a furat . Asa ca m-am gandit sa fac o capcana pentru hot . Am luat un cap de sfecla si l-am pus pe mailul meu , iar celalat cap de sfecla l-am pus pe accountul meu . Ce credeti ca s-a intamplat ? Ma trezesc de dimineata , verific capcana si il gasesc pe BachuS cu curu`n capetele de sfecla . Mare mi-a fost mirarea cand l-am vazut . Am zis ca nu-i adevarat mai sa fac infarct de ras .. Si i-am zis : BA ! . SI el mi-a zis : Ce? ....si cam asa s-a intamplat.. Apoi eu i-am promis omului ca nu zic lucru asta la nimeni...dar n-am putut s-o tin numai pentru ...pana la urma bachus e un zeu nu ? Adica zeul sfeclei ...stiti de ce? din sfecla se face tuica (alcool ) ....dar bachus isii foloseste abilitatile altfel si anume in loc sa faca din sfecla tuica , el si le baga`n cur . Va avertizez , asta e slabiciunea hotului, daca vreti sa-l prindeti puneti sflecle pe accountu vostru! Biserica catolica impreuna cu Iepurila si mama lui BachuS va trimit salutari din Barca cu Panze ! ce ai zis tu aici este funny pentru cei care nu au patit asta,adica sa le fie spart contul cand am intrat in acest topic am crezut ca s-a gasit cel care a spart atatea conturi pe linkmania dar vad ca m-am inselat pana la urma pentru mine este funny pentru ca nu sunt patit sa mi se goleasca acc sau mai rau sa imi fie sters char cum au patit altii
Guest bogdan87 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ce ai zis tu aici este funny pentru cei care nu au patit asta,adica sa le fie spart contul cand am intrat in acest topic am crezut ca s-a gasit cel care a spart atatea conturi pe linkmania dar vad ca m-am inselat pana la urma pentru mine este funny pentru ca nu sunt patit sa mi se goleasca acc sau mai rau sa imi fie sters char cum au patit altii nu ai inteles,a fost funny cum a povestit el,la ce ideei sa gandit ca sa il prinda pe "infractor" in nici un caz radeam ca ia fost spart accontu
Stixx Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 ce ma ciobyca , nu recunosti iepurele ? crezi ca mi-e are cineva tupeu sa-mi sparga contul ? apai doamne feri ca-l mananc cu totul numai de se gandeste ....apasa-i sa-l mai si sparga :P HF incercati metoda cu sfecla Ba sa moara mama ...pentru astia care v-au spart conturile chiar ma bucur ...ca nu v-a trecut prin cap sa va protejati . O sa revin cu ultimul sistem anti spargatori de conturi de email si mu pe linkmania . Implica inteligenta ..please wait !
Stixx Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Inca un topic care nu isi are rostul..inca nu ati inteles anumite lucruri ,mafia va fi sempre nr 1...iar lamer's va manipuleaza pentru asi atinge scopul. inca unu careuia ii plac sfeclele care nu isi are rostul pe aici !
Bachu$ Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Iepurila bagami-as pula in MATA inceteaza sa te mai iei de mine pe forum Multumesc
btk.dumy Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Vazandu-va pe toti cum stati si plangeri ca curcile si va mananca cainele din poale ....am zis sa va ajut ! Prea multe conturi au fost furate, nu pot suporta asa ceva , urasc hotia ....il urasc atat de mult pe cel care le-a furat incat nu stiu de ce le-a furat . Asa ca m-am gandit sa fac o capcana pentru hot . Am luat un cap de sfecla si l-am pus pe mailul meu , iar celalat cap de sfecla l-am pus pe accountul meu . Ce credeti ca s-a intamplat ? Ma trezesc de dimineata , verific capcana si il gasesc pe BachuS cu curu`n capetele de sfecla . Mare mi-a fost mirarea cand l-am vazut . Am zis ca nu-i adevarat mai sa fac infarct de ras .. Si i-am zis : BA ! . SI el mi-a zis : Ce? ....si cam asa s-a intamplat.. Apoi eu i-am promis omului ca nu zic lucru asta la nimeni...dar n-am putut s-o tin numai pentru ...pana la urma bachus e un zeu nu ? Adica zeul sfeclei ...stiti de ce? din sfecla se face tuica (alcool ) ....dar bachus isii foloseste abilitatile altfel si anume in loc sa faca din sfecla tuica , el si le baga`n cur . Va avertizez , asta e slabiciunea hotului, daca vreti sa-l prindeti puneti sflecle pe accountu vostru! Biserica catolica impreuna cu Iepurila si mama lui BachuS va trimit salutari din Barca cu Panze ! =)))))))))))))))))))))) Imi place.. ai imaginatie:D
Guest bogdan87 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 iepurila,si-a scos morcovul bachus la tn,u ii permiti? :))