Jump to content
Razvan

Inscrieri / Aftergame Mafia 14

Recommended Posts

Posted

Da Narcisa, o sa joci si tu :P

K, inchidem topicul. Puteti sa-mi trimiteti pm cu "loteria". In pm trebuie sa scrieti doar rolul..

Daca mai e cineva care vrea sa se inscrie, dar topicul e inchis, imi poate lasa pm. In acel pm il rog sa scrie si ce rol crede ca ii va pica..

O zi buna tuturor va urez, si ne auzim diseara! :tiphat:

Posted

@ equi

@rapture... cred ca ai jucat rolul de politist cel mai prost posibil, dar gg pt incercare.

Hop, stati asa!

A vorbit equi care doar voteaza si se baga numa "offtopic" in discutie.

(app, vezi ca m-ati pomenit 101 zile dupa ce "am murit" ...)

In rest ...

Frumoasa mafie ...

Numai bine!

ps; silenR - ii dai te rog un pm lu` blk in care sa-i spui ca am jucat supermegaciumeg runda trecuta ca sa primesc warndown? :tiphat:

Posted

@ equi

Hop, stati asa!

A vorbit equi care doar voteaza si se baga numa "offtopic" in discutie.

(app, vezi ca m-ati pomenit 101 zile dupa ce "am murit" ...)

Aha... deci eu trebea sa ma dau mare smardoi pe acolo sa sar de cur in sus si sa zic: "BAAAAAA, nu il votati pe ala ca eu cred ca nu e vinovat, votati pe x"? Nu, nu asta era rolu meu, rolul meu era sa protejez, din pacate in prima noapte am protejat pe cine nu trebuia, iar in a 2-a am protejat doar asa de florile marului ca nu a avut niciun sens, in fine.

Inca odata, ai jucat prost rolul de politist, atat am zis.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

M-ati omorat ba :(

Posted

Aha... deci eu trebea sa ma dau mare smardoi pe acolo sa sar de cur in sus si sa zic: "BAAAAAA, nu il votati pe ala ca eu cred ca nu e vinovat, votati pe x"? Nu, nu asta era rolu meu, rolul meu era sa protejez, din pacate in prima noapte am protejat pe cine nu trebuia, iar in a 2-a am protejat doar asa de florile marului ca nu a avut niciun sens, in fine.

1. trebuia sa taci

2. nu-ti trebuie rol ca sa gandesti ... nu esti singurul

Inca odata, ai jucat prost rolul de politist, atat am zis.

Am avut 5 minute la dispozitie toata ziua pt a posta.

Mai mult decat a face cunoscute investigatiile nu aveam ce face ...

Oricum si mort am ajutat mult mai mult decat ai facut-o tu ...

Si eu cu asta am terminat - sa te inscri si la urmatoarea editie!

Posted

1. trebuia sa taci

2. nu-ti trebuie rol ca sa gandesti ... nu esti singurul

Am avut 5 minute la dispozitie toata ziua pt a posta.

Mai mult decat a face cunoscute investigatiile nu aveam ce face ...

Oricum si mort am ajutat mult mai mult decat ai facut-o tu ...

Si eu cu asta am terminat - sa te inscri si la urmatoarea editie!

Dap... am vazut cum ti-ai facut cunoscute investigatiile:"il votez pe darkness doar pt ca se agita degeaba". Inca o data gg pt cum ai jucat rolul de politist.

Si nu mai fi atat de crispat pentru nu ti-am dat in cap, vorbeste frumos ca si eu am vorbit la fel de frumos cu tine. Daca te simti stresat du-te la wc fa-ti treburile si dupaia mai discutam.

Discutia noastra se incheie aici. Mi-a parut bine si da, am sa ma inscriu si la editia viitoare.

Posted

si eu ar trebui sa iau premiu pentru ca nu i-am turnat in seara de dinainte sa mor pe sinister si blk, cand am aflat ca-s mafioti :D

Sunte pentru!

la mafia trecuta s-a intamplat la fel ..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...