Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

razvan77

spart cont - sters caracter

Recommended Posts

Posted

eu cred ca nu s-a spart nici o baza de date ci pur si simplu persoana respectiva s-a folosit de o vulnerabilitate a serverului ca sa ne faca pe toti admini

la urma urmei cel putin eu am toate itemele , sunt sigur ca si altii le au

Posted

parerea mea

cred ca asta cu spartul serverului a fost planuita de mult,de ce sambata noaptea?

probabil se vroia un rr db si nu stiau cum sa-l obtina,oricum nedreptati mari pe server

Posted

Daca monsieur Dragos face o cerere la RDS de filtrare a conexiunilor celor implicati nu se rezolva? Hai ca un filtru pus pe un server sau intr-un cod html il mai pacaleste dar daca conexiunea e intrerupta tocmai de la "usa"? Presupun ca au firewall-uri destul de bune cei de la RDS si nu sunt usor de evitat. Poate sa face cererea pe motiv ca aduc prejudicii serverelor linkmaniei respectivii.

RDS nu s-a mai implicat in linkmania de 5 ani. Daca suni la ei si intrebi de linkmania habar n-au de serviciul asta. Iar dragos nu prea are nicio legatura cu rds, razvan avea. Dar, s-au tras niste sfori si in curand cica s-ar implica si RDS-ul pe-aici.

Posted

cu alte cuvinte sa dus drq linkmania am intrat si eu pe aici cu toate ca mi am dat 98 la cerere de mult sa vad care e faza cu spartu db u lui :)) oricum tare toti cu admin si aia chiar e spart de db ! Am mai vazuto si pe alt sv ! Dar va mint pe voi ca nui asa ! :))

Posted

LE: Parca pe ZbumDeamon l-am vazut odata ca era revoltat asupra adminilor, acum ceva timp. Il mai vedeti voi acum ca mai spune lucruri care odata le putea spune cu aceeasi usurinta ca si voi? Nu, pentru ca a vazut omul cum sta treaba, si nu pentru ca e in staff.

Bazac, la fel si tu, daca primeai admin atunci nu mai spuneai asta. Si nu ca ai fi trecut in randul nostru si te-ai fi aliat cu noi (cum s-ar zice), ai fi vazut ca de fapt nu reprezinti nimic si nu poti face nimic. Am sa va spun asta de cate ori am ocazia, si daca oi mai fi in staff si daca n-oi mai fi.

bny stii bine ca pupacelile, linguselile si actiunile de complezenta exagerata sunt intiparite bine in caracterul unora din staff. unii tac melc doar ca sa ramana cu "functia" si unii au ajuns acolo doar ca aveau simpatii in randul "mai marilor". de asta sunt atatea nemultumiri in randul jucatorilor. au fost putini care chiar s-au zbatut pentru comunitatea asta. pentru ei n-a fost imposibil (remember alex - invi?). pentru cei de acum este imposibil se pare. extraordinar de multe secrete care nu trebuiesc aflate, mai ceva ca intr-un parlament guvern sau asociatie mafiota, dar sunt si scurgeri de informatii, ceva gen wikileaks. INCREDIBIL!! trebuie sa depistam turnatorul!! hai sa bagam mainile in buzunar si sa asteptam. si gata, "s-a rezolvat bubili" :D . toti se ascund in spatele replicii "nu depinde de noi", "nu vrea razvan, dragosh". pe mine unu daca ma freaca la cap cineva cu aceeasi chestie timp de 1-3-10-20-100 de zile, chiar daca nu vreau sa o fac, o fac de sila pana la urma. numa sa nu-i mai aud gura.

nu ma refer la tine, stii asta. e doar o parere de-a mea. (nu ca ar conta foarte mult)

Oricum iam aprins o lumanare... o sa o pateasca oricum... foarte curand... iar daca citeste pe aici sai transmit un lucru, nimeni dar nimeni care mia facut rau, nu a scapat... de un lucru care e peste mine... "Dumnezeu nu doarme" si culmea "Dumnezeu chiar ma iubeste" :) so asteaptate la ce e mai rau... acum razi dar nu pentru mult timp si atunci cind va incepe "raul" sati aduci aminte ca ai sters un caracter [DW]Razvan ... sa nu uiti asta

ti-ai dat cu firma in cap postand prostia asta de reply.

@cert este ca regulamentul permite spargerile de conturi. nu stiu cum de nu v-ati obisnuit pana acum.

Posted

zici tu boom ca e vina regulamentului ca se sparg conturile?:)) nush ce putere dumnezeiasca sau macar ce protectie tehnica crezi tu ca poate sa-ti acorde acest regulament..incat sa fie el de vina pentru hackuirea conturilor :)

Se intampla si la case mult mai mari treaba asta ( vezi Blizzard)..din postura in care suntem noi acum nu prea putem face multe..pentru ca nu avem acces decat la putine :)

Ps cat despre aceasta asa zisa spargere a BD-ului..mai degraba cineva s-a jucat cu setarile..dar nu fost sparta pagina de suspenduri sau nu s-au sters toate caracterele:)

Posted

Oricum iam aprins o lumanare... o sa o pateasca oricum... foarte curand... iar daca citeste pe aici sai transmit un lucru, nimeni dar nimeni care mia facut rau, nu a scapat... de un lucru care e peste mine... "Dumnezeu nu doarme" si culmea "Dumnezeu chiar ma iubeste" :) so asteaptate la ce e mai rau... acum razi dar nu pentru mult timp si atunci cind va incepe "raul" sati aduci aminte ca ai sters un caracter [DW]Razvan ... sa nu uiti asta

:))

Posted

zici tu boom ca e vina regulamentului ca se sparg conturile?:)) nush ce putere dumnezeiasca sau macar ce protectie tehnica crezi tu ca poate sa-ti acorde acest regulament..incat sa fie el de vina pentru hackuirea conturilor :)

Se intampla si la case mult mai mari treaba asta ( vezi Blizzard)..din postura in care suntem noi acum nu prea putem face multe..pentru ca nu avem acces decat la putine :)

Ps cat despre aceasta asa zisa spargere a BD-ului..mai degraba cineva s-a jucat cu setarile..dar nu fost sparta pagina de suspenduri sau nu s-au sters toate caracterele:)

daca stam sa luam in amanunt cuvantul "cheating" ai sa ramai surprins ca daca faci contul "posta" e tot un fel de a trisa. daca ar fi fost pedepsiti cei care fac conturile posta, iti zic eu ca lumea ar fi tinut si cu dintii de charurile lor. in felul asta ar fi disparut vechea si obositoarea replica ce o aduceti de fiecare data cand e un cont spart "nu va pune nimeni sa va dati conturile". da v-ati gandit cumva ca poate prostu ala chiar nu si-a dat contul si ca e vreo buba pe la voi prin server? a! stai! e linkmnia frate, e securizat bine de tot. scuza-mi sarcasmul impertinent da nu m-am putut abtine :)

@ar trebui sa vorbiti cu dragosh si sa faceti un event gen "gods for a week" in care sa dati acces jucatorilor astia nestiutori, sa vedeti ce le poate mintea. o sa ramaneti surprinsi ca aia carora le inchideti thread-urile cu "n-am pleaca" sau alte replici amuzante, mananca programare si coding pe paine. sugestia asta o puteti lua si ca o glumitza daca vreti. nu ma deranjeaza.

Posted

@ar trebui sa vorbiti cu dragosh si sa faceti un event gen "gods for a week" in care sa dati acces jucatorilor astia nestiutori, sa vedeti ce le poate mintea. o sa ramaneti surprinsi ca aia carora le inchideti thread-urile cu "n-am pleaca" sau alte replici amuzante, mananca programare si coding pe paine. sugestia asta o puteti lua si ca o glumitza daca vreti. nu ma deranjeaza.

asta a fost tare :))) sunt pe jos de ras ... mai boom ai dreptate :) aici jos palaria.... din pacate nimic nu e mai (ne)securizat ca linkmania... cat despre jucatori care mananca programe... nu numai cele de cheating, sunt jucatori care fac "jocuri" 'programe de contabilitate" programe de programe.... etc. si sarcasmul de genul "tia spart contul pe yahoo fara sai schimbe parola" ma face sa rad si sa ma tavalesc pe jos....

@nu stiu cat de nebun trebuie sa fii sa stai sa treci de 3 din cele mai bune firewaluri din lume... doar ca sa afli parola de la un singur cont... si chiar daca ar fi fost atat de nebun... ar fi aflat parola la cel putin 6 conturi... culmea pe celelate aveam iteme mai bune :))) din pacate "idiotul" caci asa se numesc astia cu "idei multe" :) a sters caracteru ca na gasit nimic interesant sau foarte interesant....

@@serverul este vulnerabil, ma repet incerc sa va atrag atentia... stiu ca nu o sami dea nimeni charul inapoi, vreau ipurile:) ca am eu grija cu atata "programamre" cata stiu , cum zicea boom "mirc boti":) sa trec de firewaluri sa ajung la el, as putea sa fac asta si cu jocu, dar din punctul meu de vedere nu merita efortul.... ce sa fac? ca cei de saptamana trecuta si sa dea rollback? unde mai e farmecul daca nu e distrus tot :)))

Posted

asta a fost tare :))) sunt pe jos de ras ... mai boom ai dreptate :) aici jos palaria.... din pacate nimic nu e mai (ne)securizat ca linkmania... cat despre jucatori care mananca programe... nu numai cele de cheating, sunt jucatori care fac "jocuri" 'programe de contabilitate" programe de programe.... etc. si sarcasmul de genul "tia spart contul pe yahoo fara sai schimbe parola" ma face sa rad si sa ma tavalesc pe jos....

@nu stiu cat de nebun trebuie sa fii sa stai sa treci de 3 din cele mai bune firewaluri din lume... doar ca sa afli parola de la un singur cont... si chiar daca ar fi fost atat de nebun... ar fi aflat parola la cel putin 6 conturi... culmea pe celelate aveam iteme mai bune :))) din pacate "idiotul" caci asa se numesc astia cu "idei multe" :) a sters caracteru ca na gasit nimic interesant sau foarte interesant....

@@serverul este vulnerabil, ma repet incerc sa va atrag atentia... stiu ca nu o sami dea nimeni charul inapoi, vreau ipurile:) ca am eu grija cu atata "programamre" cata stiu , cum zicea boom "mirc boti":) sa trec de firewaluri sa ajung la el, as putea sa fac asta si cu jocu, dar din punctul meu de vedere nu merita efortul.... ce sa fac? ca cei de saptamana trecuta si sa dea rollback? unde mai e farmecul daca nu e distrus tot :)))

Prietene si ce te face sa crezi ca tipu nu si'a schimbat ip'u de 50 de ori pana acum ? :violent:

Nu e mare lucru sa te feresti de un amarat de flood/exploit (avand posibilitatea de a schimba ip'ul in orice moment)

Posted

mie sincer imi e greu sa cred ca:un cont spart/golit/sters etc este o problema thenica(sau sa nu fie o problema a proprietarului ci a serveru'lui...nu zic ca e imposibil,doar s-a intamplat si la"case mai mari")

-si eu am avut conturi golite sau cu ss(pt ca am avut incredere si le-am dat acc si pass)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...