razvan77 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 ti se pare ca e de trecut la diverse? adica miemi sterge caracteru si e un lucru "divers" neimportant? Nu ti se pare ca esti cam nesimtit? Astept logurile... deja incep sa ma enervez...
Lucian Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 ti se pare ca e de trecut la diverse? adica miemi sterge caracteru si e un lucru "divers" neimportant? atata timp cat nu e vina lor, yup. oricum o sa ramai fara cont, ma te-am enervat mai tare? zi da pls
razvan77 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 esti atat de prost luciane.. pai mah handicapatule mintal care chipurile postezi sa enervezi oamenii unde ai vazut inaptule ca vreau caracteru inapoi??? vreau logurile si nu e treaba nici a ta nici a altora ce fac cu respectivu dute si fa spam in alta parte... sa te faci ce ? materand?:)) esti un handicapat care a scris 1000 de posturi de tip up^ pe la vanzari sa nu deschizi frigideru... sdi tine gura inchisa ca se umple automat inaptule
Lucian Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 esti atat de prost luciane.. pai mah handicapatule mintal care chipurile postezi sa enervezi oamenii unde ai vazut inaptule ca vreau caracteru inapoi??? vreau logurile si nu e treaba nici a ta nici a altora ce fac cu respectivu dute si fa spam in alta parte... sa te faci ce ? materand?:)) esti un handicapat care a scris 1000 de posturi de tip up^ pe la vanzari sa nu deschizi frigideru... sdi tine gura inchisa ca se umple automat inaptule deci da :D tu :P
Zaicooo Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 omul ti-a oferit niste scenarii, tu il insulti. nu stiu cum vezi tu situatia dar mie mi se pare pueril. ti-a fost spart contul, am inteles, nu esti primul. de ce nu se iau masuri? ce masuri? il filtrezi? ii dai suspend permanent pe forum? cu asta iei masuri? crezi ca-i opresti conexiunea la internet si nu va mai face altuia si altadata? incercati sa vedeti si voi realitatea, adica mai dati dracului quit din MU si intrebati-va cum e sa fii admin si ce ai putea face in situatiile astea. buni sunteti toti sa dati din gura, da adunati nu ganditi nici cat o nuca. si sa zicem ca aflam cine ti-a spart contul, mai departe? cum gandesti tu situatia? cum de niciunui GM nu i-a fost spart contul? de ce numai voua, victimele astea mici care nu v-asculta nimeni niciodata? cum de tocmai noi, adminii astia incompetenti ce suntem, inca avem conturile intacte? nu noi ar trebui sa fim tinta? ca na, noi suntem aia care va dam suspenduri, noi suntem aia care nu evaluam plangerile cum trebuie, noi noi noi noi, dar tot intre voi se poarta lupta asta de spart conturi, de ce? sa fie oare mai mare ura intre relatia player-player decat player-admin? ma indoiesc. o intrebare, cati dintre voi aveti conturile pe yahoo? majoritatea? pai ma scuzati dragii mei, nu noi suntem incompetentii. Din FAQ. Si vi s-au pus scenariile astea inca de la S1, sa nu va faceti conturi pe adrese de mail pe care le folositi ca si chat. Da cine dracu sa asculte.. nu inteleg ce e atat de gandit, din moment ca el a comis o "infractiune". dupa mine ar merita permanent pe cel mai mare caracter. tot o bagai pe asta, ca noi suntem vinovati pentru ca dam conturile si nu stiu eu ce, dar contul meu, conturile pity si pityy cum dumnezeu au ajuns la cristal, care era probabilitatea sa stie parolele la toate 3 conturile. toata munca noastra s-a dus, era sa ramanem chiar si fara caractere.. si el scapa cu basma curata dupa toate astea ?
Guest bogdan87 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 nu inteleg ce e atat de gandit, din moment ca el a comis o "infractiune". dupa mine ar merita permanent pe cel mai mare caracter. tot o bagai pe asta, ca noi suntem vinovati pentru ca dam conturile si nu stiu eu ce, dar contul meu, conturile pity si pityy cum dumnezeu au ajuns la cristal, care era probabilitatea sa stie parolele la toate 3 conturile. nu cred ca o sa se rezolve ceva necesita munca si timp sa afle :crazy:
Zaicooo Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 nu cred ca o sa se rezolve ceva necesita munca si timp sa afle :crazy: Sa afle ce? s-a aflat deja ca toate itemele mele sunt la Cristal.. si totusi chestia interesanta e ca scapa cu basma curata, asta ma innebuneste pe mine.
razvan77 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 eu sunt vinovat, ceilalti sunt vinovati ba ca yahoo ba ca nus ce altele... din pacate asta e informatie din "intern" id-ul nul stiau decat 2 persoane 1 din ele este admin calculatorul e in spatele a 3 firewaluri :) deci greu de ajuns si daca totusi sar fi chinuit si ar fi ajuns ar fi spart toate conturile nu numai pe ala... nui asa ija? keyloggerul sau ce zicitu da toate parolele... deci asta vreau sa se inteleaga e ceva scurs din "staf" cei care au acces.... vreau totusi ip si ce am cerut e atat de greu ija?
Guest bogdan87 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Sa afle ce? s-a aflat deja ca toate itemele mele sunt la Cristal.. si totusi chestia interesanta e ca scapa cu basma curata, asta ma innebuneste pe mine. inseamna ca el ti-a spart conturile ss nu cred ca o sa ia ca de Traim in Romania :violent:
necaz Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Daca ar putea sa faca o comanda de blocare a trade-ului cu parola... ar fi o treaba, dar asa daca voi va imprastiati cont-urile pe la toata lumea nu o sa va ajute niciodata staff-ul linkmania.. cat despre log-uri, mai bine dai pm lui ija decat sa faci circ pe aici.
Zaicooo Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Daca ar putea sa faca o comanda de blocare a trade-ului cu parola... ar fi o treaba, dar asa daca voi va imprastiati cont-urile pe la toata lumea nu o sa va ajute niciodata staff-ul linkmania.. cat despre log-uri, mai bine dai pm lui ija decat sa faci circ pe aici. te bagi si tu in seama sa fii +1, de unde stii tu ca am dat eu contul "pe la toata lumea" ? Singurul care imi stia parola e pity, ale carui conturi au fost sparte de asemeni.
-Cristal- Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 nu inteleg ce e atat de gandit, din moment ca el a comis o "infractiune". dupa mine ar merita permanent pe cel mai mare caracter. tot o bagai pe asta, ca noi suntem vinovati pentru ca dam conturile si nu stiu eu ce, dar contul meu, conturile pity si pityy cum dumnezeu au ajuns la cristal, care era probabilitatea sa stie parolele la toate 3 conturile. toata munca noastra s-a dus, era sa ramanem chiar si fara caractere.. si el scapa cu basma curata dupa toate astea ? Mai ma repet odata pentru tine,desi popa in biserica nu zice slujba de 2 ori pentru o baba sau mos surd Aveti grija de conturile voastre si nu le dati prin toate partile ,nu a spart nimeni nici un cont ,a-ti dat parola aiurea Numai bine! }{
undercover Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Daca ar putea sa faca o comanda de blocare a trade-ului cu parola... ar fi o treaba, dar asa daca voi va imprastiati cont-urile pe la toata lumea nu o sa va ajute niciodata staff-ul linkmania.. cat despre log-uri, mai bine dai pm lui ija decat sa faci circ pe aici. m-as abtine sa comentez in topicul asta necaz daca as fi in locul tau , trisorule
Zaicooo Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Mai ma repet odata pentru tine,desi popa in biserica nu zice slujba de 2 ori pentru o baba sau mos surd Aveti grija de conturile voastre si nu le dati prin toate partile ,nu a spart nimeni nici un cont ,a-ti dat parola aiurea Numai bine! }{ Mi-e scarba de tine rahat trist cu ochi ce esti. Mai ai si tupeul sa te bagi in seama.
FuLg3r2k Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Mai ma repet odata pentru tine,desi popa in biserica nu zice slujba de 2 ori pentru o baba sau mos surd Aveti grija de conturile voastre si nu le dati prin toate partile ,nu a spart nimeni nici un cont ,a-ti dat parola aiurea Numai bine! }{ ce batut in cap esti
bunny Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 nu inteleg ce e atat de gandit, din moment ca el a comis o "infractiune". dupa mine ar merita permanent pe cel mai mare caracter. tot o bagai pe asta, ca noi suntem vinovati pentru ca dam conturile si nu stiu eu ce, dar contul meu, conturile pity si pityy cum dumnezeu au ajuns la cristal, care era probabilitatea sa stie parolele la toate 3 conturile. toata munca noastra s-a dus, era sa ramanem chiar si fara caractere.. si el scapa cu basma curata dupa toate astea ? pai bine mai, ii dam suspenduri pe caracterul cel mare da? dupa, el sparge in continuare conturi, apoi ce-i mai faci? crezi ca-l opresti cu ceva daca-i dai suspend pe caractere? @razna, am auzit ceva zvonuri despre tine si niste conturi, asa-i? :) ai si tu vreo legatura cu chestiile astea? Mai ma repet odata pentru tine,desi popa in biserica nu zice slujba de 2 ori pentru o baba sau mos surd Aveti grija de conturile voastre si nu le dati prin toate partile ,nu a spart nimeni nici un cont ,a-ti dat parola aiurea Numai bine! }{ si daca iti pierdeai tu contul imediat erai cu topicul in floare "admini adminiiiii mi-au furat contul", v-am zis bancu ala cu bula si tacso nu? La prima problema de genul asta, asa o sa-ti raspund si eu dupa moderator "Numai bine! }{"
-Cristal- Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Bny problema sta in felul urmator,stiu ce vorbesc in cazul pity si Zaicooo Si eu am fost golit pe BK de o persoana la care am dat contul aiurea Asta deja e o problema individuala daca iti dai contul la cine nu trebuie,numai vi sa te plangi. Cat despre ,Numai bine! l-am zis din respect,daca tu l-ai vazut mai ironic asa,baga si tu asa Numai bine!}{ Salutare
Zaicooo Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 pai bine mai, ii dam suspenduri pe caracterul cel mare da? dupa, el sparge in continuare conturi, apoi ce-i mai faci? crezi ca-l opresti cu ceva daca-i dai suspend pe caractere? @razna, am auzit ceva zvonuri despre tine si niste conturi, asa-i? :) ai si tu vreo legatura cu chestiile astea? si daca iti pierdeai tu contul imediat erai cu topicul in floare "admini adminiiiii mi-au furat contul", v-am zis bancu ala cu bula si tacso nu? La prima problema de genul asta, asa o sa-ti raspund si eu dupa moderator "Numai bine! }{" Te gandesti ca nu o sa se opreasca, chiar daca o sa ii suspendezi caracterul cel mai mare... asa ca il lasi in pace nu ? sa sparga in continuare, fara suspend, fara nimic. Nu stiu ce sa zic, poate gandim prea diferit sa ajungem la un numitor comun, si imi pare rau daca iti dau batai prea mari de cap... dar dupa logica mea.. nu ar trebui sa scape chiar atat de usor. Stima :tiphat:
acelasi_bandit Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Cat despre ,Numai bine! l-am zis din respect,daca tu l-ai vazut mai ironic asa,baga si tu asa Numai bine!}{ Salutare Prietene ,sincer acum ,nu imi spune ca in postul de mai sus nu ai vrut sa fii ironic si i-ai zis din respect. Doamne,atata ceara pentru un joc virtual.E clar ca nu jucati de placere si setea de iteme v-a orbit de tot.
Zaicooo Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Prietene ,sincer acum ,nu imi spune ca in postul de mai sus nu ai vrut sa fii ironic si i-ai zis din respect. Doamne,atata ceara pentru un joc virtual.E clar ca nu jucati de placere si setea de iteme v-a orbit de tot. Du-te ma cu setea ta de aici, mi-a fost golit contul.. nu e normal sa ma implic si eu sa vad cine si cum mi l-a spart? Tu joci din placere non-stop a? de asta a j de mii de rr.
bunny Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Te gandesti ca nu o sa se opreasca, chiar daca o sa ii suspendezi caracterul cel mai mare... asa ca il lasi in pace nu ? sa sparga in continuare, fara suspend, fara nimic. Nu stiu ce sa zic, poate gandim prea diferit sa ajungem la un numitor comun, si imi pare rau daca iti dau batai prea mari de cap... dar dupa logica mea.. nu ar trebui sa scape chiar atat de usor. Stima :tiphat: evident ca n-ar trebui sa scape asa usor, iti dau perfecta dreptate. dar am ajuns la concluzia ca degeaba dai suspend cand el se intoarce precum un boomerang...e ca si cum ai juca ping-pong de unu singur. iti dai seama ca daca aflam cine e, incercam sa-i restrictionam orice acces, dar accesul asta are si el o limita. noi pana acolo putem sa ajungem. dincolo de ea apareti cei care vi se sparg conturile, iar noi, chiar nu avem cum sa va ajutam. in mod normal, dupa logica mea, ar trebui sa va indreptati privirile si injuraturie catre cei care v-au facut raul, nu spre cei care nu va pot remedia situatia, in cazul de fata, staff-ul mu.link. va spun sincer, si eu am fost player ca si voi, insa altfel privesti lucrurile dupa ce vezi si partea cealalta, a adminilor...si v-as ura tuturor s-o vedeti ca sa va dati seama de cateva lucruri.
Prutus Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 atentie la din astea http://www.imagebam.com/image/897029123308406 :)) ma ataca baietii :(
Lexa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 evident ca n-ar trebui sa scape asa usor, iti dau perfecta dreptate. dar am ajuns la concluzia ca degeaba dai suspend cand el se intoarce precum un boomerang...e ca si cum ai juca ping-pong de unu singur. iti dai seama ca daca aflam cine e, incercam sa-i restrictionam orice acces, dar accesul asta are si el o limita. noi pana acolo putem sa ajungem. dincolo de ea apareti cei care vi se sparg conturile, iar noi, chiar nu avem cum sa va ajutam. in mod normal, dupa logica mea, ar trebui sa va indreptati privirile si injuraturie catre cei care v-au facut raul, nu spre cei care nu va pot remedia situatia, in cazul de fata, staff-ul mu.link. va spun sincer, si eu am fost player ca si voi, insa altfel privesti lucrurile dupa ce vezi si partea cealalta, a adminilor...si v-as ura tuturor s-o vedeti ca sa va dati seama de cateva lucruri. Daca monsieur Dragos face o cerere la RDS de filtrare a conexiunilor celor implicati nu se rezolva? Hai ca un filtru pus pe un server sau intr-un cod html il mai pacaleste dar daca conexiunea e intrerupta tocmai de la "usa"? Presupun ca au firewall-uri destul de bune cei de la RDS si nu sunt usor de evitat. Poate sa face cererea pe motiv ca aduc prejudicii serverelor linkmaniei respectivii.
PETRUT998 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ce s-a intamplat in dimineata asta nici ca imi trecea prin cap asta cu conturile e mic copil pe langa ce s-a intamplat in dimineata asta
razvan77 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Am avut dreptate, SA SPART BAZA DE DATE, dar eu sunt un prost de player nu ija? chiar crezi ca vroiam altceva decat sati aduc la cunostinta ca e sparta baza de date? daca dadeai logurile din timp acum se uita la monitor "de ce nu merge netu ca sunt conectat" dar voi nu si nu... Asta este, mati crezut un jucator care a dat parola care a avut nus ce mail mai nu stiu cum.... am avut grija de astea si vam explicat, acum e mai bine nu?