Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

razvan77

spart cont - sters caracter

Recommended Posts

Posted

cred ca daca incepeam sa injur pe aici sau sa va spun cat de incompetenti sunteti... eram cu warn su SS etc.... asa nici macar nu va intereseaza... dar no sa va spun ce deja stiti, iar daca vati uitat si ati gasit "un prieten" asta este o sa o tineti ascunsa vesnic

Pentru mine e clar exista 2 variante:

1 a reusit sa sparga baza de date aserverului, si in urmatoarele saptamini vor fi golite pe rand mai multe conturi...

2 un admin ia dat parola

in fine cam asta este:(

Posted

cred ca daca incepeam sa injur pe aici sau sa va spun cat de incompetenti sunteti... eram cu warn su SS etc.... asa nici macar nu va intereseaza... dar no sa va spun ce deja stiti, iar daca vati uitat si ati gasit "un prieten" asta este o sa o tineti ascunsa vesnic

1 a reusit sa sparga baza de date aserverului, si in urmatoarele saptamini vor fi golite pe rand mai multe conturi...

2 un admin ia dat parola

1. E putin plauzibil, in fine, nu stiu nivelul de securitate care e pe server.

2. si ii da... ce? un MD5? sa faca ce cu el? Collision ar fi o varianta, dar eu nu vad minti iluminate sa joace jocul asta.

Posted

2 un admin ia dat parola

3. l-ai dat tu cuiva, ti-ai facut contul galeata

4. logger pe mess cand ai crezut ca-ti trimite vreo mizda poza de la piscina

Guest bogdan87
Posted

ti-a fost sters caracteru, numai ai ce sa faci

si nici nu cred ca o sa te ajute cineva din partea stafului :angry1:

Posted

lucian nu sunt copil ca tine sa ma uit la poze pe mess, plus ca mesul nul stia decat lance si un amic din tot jocul...

cat despre dat contul, nimeni dupa serverul asta nu stia parola de la cont...

daca imi povestesti lucruri pe care le stiam si "mam ferit de ele" de la inceputul jocului nu inseamna ca esti destept...

asta este informatie scursa prin "staf" (lucru pe care nare cineva cum sal demonstreze) si/sau prin spargerea bazei de date...

P.S. si md5 se decripteaza ...

Posted

imi pare rau razvan sa aud ... si pentru restul care au facut afirmatii de genul:``4. logger pe mess cand ai crezut ca-ti trimite vreo mizda poza de la piscina

``

... sunteti penali ...daca nu cunoasteti omul nu m`ai vorbiti ...eventual puteai sa intrebi daca e posibil sa fi luat vreun keylogger de pe mess nu sa faci tu pe ``desteptul`` ink o data imi pare rau sa aud ..:( (MannyDL here)

Posted

Mda pot sa mai zic ceva?

caracter [DW]Razvan de contul meu, fara ca cineva sa stie vreodata parola...

deci cam ce fac acum ? ma cert cu voi pe forum? oricum o fac degeaba ca nu va intereseaza....

sau spart conturi sau sters caractere... ce conteaza? linkmania merge inainte jucatorii se dau cu capu de monitor dupa un an si jumatate de joc...

Avem admini? avem tehnic? avem dar poate era mai bine sa nu fie, caci din cate vad tot una este si cu si fara... nu ati facut si nu veti face nimic...

in concluzie vreau sa stiu dupa ce ip sa conectat in ultimele 3 zile pe contul razvan77 ... 2 vreau sa stiu ce caractere se mai conecteaza dupa acelasi IP 3. ban pe toate caracterele care sau coinectat dup acel ip e greu? nu dar nu aveti timp

va doresc spor... astept 2 zile raspuns dupa care va spun adio, daca nici acum nu faceti nimic nam de ce sta pe joc

cel care a intrat pe contul tau nu o sa pateasca nimic, la fel s-a intamplat si in cazul meu, si in cazul lui pityy, itemele noastre au ajuns, dumnezeu stie cum, tocmai la Cristal.. si desi se stie ca el e faptasul.. nu se poate lua nicio masura impotriva lui.. asta e sistemul. :)

Posted

cel care a intrat pe contul tau nu o sa pateasca nimic, la fel s-a intamplat si in cazul meu, si in cazul lui pityy, itemele noastre au ajuns, dumnezeu stie cum, tocmai la Cristal.. si desi se stie ca el e faptasul.. nu se poate lua nicio masura impotriva lui.. asta e sistemul. :)

nu de iteme mie mie prietene:D ca alea le fac... dar pedeapsa capitala ias dao pentru ca a distrus munca mea de atata timp... in fine... o sa treaca saptamana peste acest topic si se va uita... si dupa e prea tarziu sa mai facem ceva ca a trecut o saptamana etc :)

Posted

lucian nu sunt copil ca tine sa ma uit la poze pe mess, plus ca mesul nul stia decat lance si un amic din tot jocul...

cat despre dat contul, nimeni dupa serverul asta nu stia parola de la cont...

daca imi povestesti lucruri pe care le stiam si "mam ferit de ele" de la inceputul jocului nu inseamna ca esti destept...

asta este informatie scursa prin "staf" (lucru pe care nare cineva cum sal demonstreze) si/sau prin spargerea bazei de date...

P.S. si md5 se decripteaza ...

eu iti prezentam posibilitatile amice, nu ma dadeam destept

logger poti lua si altfel. e de ajuns sa intri pe un site dubios

mai e si 5: aveai parola usoara. ai fi uimit cat de usor e sa ghicesti un cont, pe joc sau pe forum

si mai e chiar si 6: ai facut un cont pe vreun forum si e la fel ca cel de pe mu. sau ai facut pe alt server de mu

stiu ca esti lezat ca ti-au furat astia lucrul pentru care traiesti, da' lasa teoriile starcraft pentru alta data

Posted

nu de iteme mie mie prietene:D ca alea le fac... dar pedeapsa capitala ias dao pentru ca a distrus munca mea de atata timp... in fine... o sa treaca saptamana peste acest topic si se va uita... si dupa e prea tarziu sa mai facem ceva ca a trecut o saptamana etc :)

ce ti-e ca ti-a sters caracterele si ti-a luat itemele.. ori doar ti-a luat doar itemele.. important e ca se stie cine a fost.. si nu se iau masuri impotriva lui.

Posted

duten padure si spanzurate luciane...

cer warn la orice post din acest moment

omul ti-a oferit niste scenarii, tu il insulti. nu stiu cum vezi tu situatia dar mie mi se pare pueril.

ti-a fost spart contul, am inteles, nu esti primul. de ce nu se iau masuri? ce masuri? il filtrezi? ii dai suspend permanent pe forum? cu asta iei masuri? crezi ca-i opresti conexiunea la internet si nu va mai face altuia si altadata? incercati sa vedeti si voi realitatea, adica mai dati dracului quit din MU si intrebati-va cum e sa fii admin si ce ai putea face in situatiile astea. buni sunteti toti sa dati din gura, da adunati nu ganditi nici cat o nuca.

si sa zicem ca aflam cine ti-a spart contul, mai departe? cum gandesti tu situatia?

cum de niciunui GM nu i-a fost spart contul? de ce numai voua, victimele astea mici care nu v-asculta nimeni niciodata? cum de tocmai noi, adminii astia incompetenti ce suntem, inca avem conturile intacte? nu noi ar trebui sa fim tinta? ca na, noi suntem aia care va dam suspenduri, noi suntem aia care nu evaluam plangerile cum trebuie, noi noi noi noi, dar tot intre voi se poarta lupta asta de spart conturi, de ce? sa fie oare mai mare ura intre relatia player-player decat player-admin? ma indoiesc.

o intrebare, cati dintre voi aveti conturile pe yahoo? majoritatea? pai ma scuzati dragii mei, nu noi suntem incompetentii.

Creare cont -> Va rugam sa folositi un cont de gMail.

Din FAQ.

Si vi s-au pus scenariile astea inca de la S1, sa nu va faceti conturi pe adrese de mail pe care le folositi ca si chat. Da cine dracu sa asculte..

Posted

cum de niciunui GM nu i-a fost spart contul? de ce numai voua

sa inteleg ca morfeu a dat contul de buna voie.... am inteles pai de ce nu ziceti asa? ;)

mai bny, daca a spart baza de date dao dreaq hai sa ne lasam ca vine randu la fiecare.

deci la mine nu avea cum sa intre, nici prin yahoo nici prin alte parti, nu sunt atat de prost pe cat par... si nu lucrez la dat cu barosu :)

Cat despre solutii... hmm dar astea nu va intereseaza, au fost atatea strigate pina acum, bagati gameguard blocati una blocati alta... dar voi nu , si nu... autocombo merge ca e voie, autow merge ca e voie.. elite dupa noroc... si tot asa, de [slym] va rugati sa iasa din mu :))) dao dreaq mai bny, ce incerci sa faci acum? sa ma prostesti pe fata? sa dai discutia in SFuri?

Ce tot dai cu nu sunt solutii, numai pe linkmania nu sunt solutii... :))

Si ultima eu ce sa fac ca jucator, sa facem schimb, tu esti jucator acum:) joci peste 1 jumate, si vine unu a spart baza dedate si pierzi toata munca... frumos nu? si trebuie sa stau on 24 din 24 ca vine "razia" nu? si trebuie sa fiu cuminte sa respect regulament ca sa ce? sa intre care vrea in baza de date... sa intre pe contu meu si sa faca ceva pe el? pe munca mea? asta imi spui tu bny aici?

Posted

omul ti-a oferit niste scenarii, tu il insulti. nu stiu cum vezi tu situatia dar mie mi se pare pueril.

ti-a fost spart contul, am inteles, nu esti primul. de ce nu se iau masuri? ce masuri? il filtrezi? ii dai suspend permanent pe forum? cu asta iei masuri? crezi ca-i opresti conexiunea la internet si nu va mai face altuia si altadata? incercati sa vedeti si voi realitatea, adica mai dati dracului quit din MU si intrebati-va cum e sa fii admin si ce ai putea face in situatiile astea. buni sunteti toti sa dati din gura, da adunati nu ganditi nici cat o nuca.

si sa zicem ca aflam cine ti-a spart contul, mai departe? cum gandesti tu situatia?

cum de niciunui GM nu i-a fost spart contul? de ce numai voua, victimele astea mici care nu v-asculta nimeni niciodata? cum de tocmai noi, adminii astia incompetenti ce suntem, inca avem conturile intacte? nu noi ar trebui sa fim tinta? ca na, noi suntem aia care va dam suspenduri, noi suntem aia care nu evaluam plangerile cum trebuie, noi noi noi noi, dar tot intre voi se poarta lupta asta de spart conturi, de ce? sa fie oare mai mare ura intre relatia player-player decat player-admin? ma indoiesc.

o intrebare, cati dintre voi aveti conturile pe yahoo? majoritatea? pai ma scuzati dragii mei, nu noi suntem incompetentii.

Din FAQ.

Ai uitat de Morfeu? nu i sa spart contu? si inca are admin dupa ce a dat 99 la o gramada fara sa faca nimic si ia scos ss-u lu' Gunit oare cine drq i la spart stau eu si ma gandesc acu oare Gunit?oare Cristal? cine stie mai asteptam sa vdm poate il prindem pe ala care sparge,nu te mai da lovit acu accepta realitatea,de Cristal am auzit si eu ca sparge acc-urii..

Posted

Si ultima eu ce sa fac ca jucator, sa facem schimb, tu esti jucator acum:) joci peste 1 jumate, si vine unu a spart baza dedate si pierzi toata munca... frumos nu?

am spus GM (caracterul de game master), nu moderator. chiar am vrut sa scriu in paranteza, eram sigur ca veti gasi nod in papura. morfeu a patit cam ca si tine, numai ca el isi tinea parolele undeva la "vedere", asta a fost greseala lui. sau poate ma insel, nu prea am fost atent la subiectul lui.

am fost jucator, vreo 3 ani. m-am injurat cu adminii astia de-aici mult si bine, si cu cei din afara sectiunii mu, da niciodata nu le-am cerut socoteala pentru ceea ce mi-au facut altii. am avut si eu un cont golit, mi s-a explicat, am inteles, la revedere. (acum vei crede ca spun asta doar ca sa dea bine, dar nu), bine, am insistat din cate imi aduc aminte pentru ca aveam dovezi, aveam print-uri, aveam conversatii insa nu pe tonul ca si cum ceva mi s-ar cuvine si trebuie sa mi se faca dreptate. ce dracu inseamna asta? de cand eu, persoana fizica, viata proprie, care n-am nicio legatura cu tine sau oricare altul, decat un banner pe un forum, trebuie sa indur atatea lucruri care nici nu mi se cuvin? n-am inteles niciodata cum vine treaba asta de "ai dracu admini", care admini frate? sunt 2-3 care nu mai activeaza deloc spre exemplu, aia sughit si nu stiu de ce, cand ei nici nu stiu de voi. voi nu aveti pe cine da vina cand vine vorba de voi si conturile voastre, macar de-ati recunoaste asta.

Ai zis ceva de schimb, cu cea mai mare placere ti-as da functia mea, sau oricare altul din staff. Cu ce esti mai presus de orice alt jucator atunci? :) Vei afla ca de fapt...cu absolut nimic. ah ba da, vezi o sectiune ascunsa de lume.

nu stiu de ce atunci cand vedeti un moderator, parca vedeti un zeu, vedeti un...atotputernic, un user pe forum care ar putea face minuni numai batand din palme. suntem si noi oameni mai, la fel ca voi, oameni de rand, ne trezim dimineata, ne ducem la munca, la scoala, avem iubite, neveste, surori, familii ca si voi. cu ce suntem mai presus de voi? cu ce credeti ca te poate ajuta unul care nu are acces la nimic si nu poate sa ia masuri in legatura cu un tampit care a aflat cum sa sparga niste conturi?

atata timp cat are internet, poate sa faca orice si de cate ori vrea. ce pot eu sa-i fac aluia? eu, cum ti-am spus mai sus, nu sunt mai presus decat tine.

LE: Parca pe ZbumDeamon l-am vazut odata ca era revoltat asupra adminilor, acum ceva timp. Il mai vedeti voi acum ca mai spune lucruri care odata le putea spune cu aceeasi usurinta ca si voi? Nu, pentru ca a vazut omul cum sta treaba, si nu pentru ca e in staff.

Bazac, la fel si tu, daca primeai admin atunci nu mai spuneai asta. Si nu ca ai fi trecut in randul nostru si te-ai fi aliat cu noi (cum s-ar zice), ai fi vazut ca de fapt nu reprezinti nimic si nu poti face nimic. Am sa va spun asta de cate ori am ocazia, si daca oi mai fi in staff si daca n-oi mai fi.

Posted

am zis schimb in sensu sa te pui in locu meu, si sincer nu de iteme imi este mie acum ci de caracter ca itemele le fac dale dreaq.

Nam nimic nici cu tine nici cu ceilalti vreau ip celui care mia spart contu vreau sa stiu cu ce alte conturi sa facut trade, si dupa am eu grija sa nu mai intre pe linkmania (sper sa fie realitatea ata la ip cat si conturi)

P.S. Nu e treaba ta ce fac eu cum ajung la el in calculator si sau cei fac:) o sa vada cu cine sa pus ... dar vreau logurile e atat de greu?

nu trebuie decat un trade facut dupa contul cu care mia luat itemele catre un altul si ipul celui care la spart de restul dumnezeu sal aiba in paza... :))))

Stiu si eu ca nu mai am ce recupera ca si caracter bny, nu de asta am postat, de la inceput am cerut ip, cont/caracter din joc / caracter mare...

P.S. am avut server instalat pe calculatorul meu si stiu cu ce se mananca... deci stiu si ca nu e greu sa mi se dea ce am cerut...

Posted

am spus GM (caracterul de game master), nu moderator. chiar am vrut sa scriu in paranteza, eram sigur ca veti gasi nod in papura. morfeu a patit cam ca si tine, numai ca el isi tinea parolele undeva la "vedere", asta a fost greseala lui. sau poate ma insel, nu prea am fost atent la subiectul lui.

am fost jucator, vreo 3 ani. m-am injurat cu adminii astia de-aici mult si bine, si cu cei din afara sectiunii mu, da niciodata nu le-am cerut socoteala pentru ceea ce mi-au facut altii. am avut si eu un cont golit, mi s-a explicat, am inteles, la revedere.

adica eu stau si pierd timp sa devin si eu bunicel in ale jocului si dupa vine unu si ma face........ si e vina mea? ca serveru nu e bine securizat nu? ok nu e vina mea.. nu e vina nici la admin..

dar la urma urmei eu pierdui un timp mare de joc??? cine e responsabil ??

+++++

ca dupa ce ca serveru nu securizat bine..( asta din ce zisesi tu si razvan si multi alti ) admini se mai comporta si ca niste sefi ? tata suntem tot oameni... explicai vere la om .. ma razvane uite asa asa asa.. ca nu e nici o rusine sa zici.. dar daca taci si lasi topicu omului 20 de zile sa astepte saracu om un raspuns o ceva.. macar ajutati l sa vada si el cine la spart.. e o chesti de 10 minute..

eu inteleg unele lucruri ca uni din admini nu au "puterea" sa dea un raspuns dar sunt si admini care sunt100% sigur ca stiu despre ce e vorba.. da ti o verificare de loguri.. sa stie omu ip ul... f usor se gaseste si locutintza acestuia... si aflam ce si cum..... asta daca cumva acel jucator nu joaca... daca joaca.... da ti pedeapsa la jucator....

nu sunt eu in masura sa va invatz pe voi ca eu nu joc de mult mu si nu am experientza voastra.. insa asta tine de omenie ..! :tiphat:

respect razvane ca ai fost un om ok..

si respect si persoanelor care o sa il ajuta la asta !

Posted

Razvan, daca vor cei care au acces la loguri sa ti le dea, nimeni nu-ti sta in cale. Ai internet, poti sa faci ce vrei pe el. Cine te opreste? Crezi ca te vom trage noi de urechi daca tu ii faci respectivului ceva? Nu cred, cel putin pe mine nu ma intereseaza nici la degetul mic sa fiu sincer. :/ Sunt treburile voastre, injurati-va intre voi. Eu am vrut doar sa va explic cum sta treaba cu bagatu asta in aceeasi oala.

Una doua cum intru pe forum. "admini, admini adminiiiiiii adminiiiii astiaaaaaa, adminii nu sunt buni de nimic, adminii etc", daca ne-ar caracteriza pe fiecare in parte ar fi fost cu totul altceva. dar sa te-apuci sa-i injuri pe toti la un loc atunci cand tie nu-ti merge bine (generalizand), scuzati-ma, dar nu sunteti sanatosi la cap.

Posted

Sfatul meu,aveti grija de conturi,si de maill,si apoi sa veniti aici sa plangeti

Asta e ca si cum va dati bani din buzunar si apoi mergeti la politie

Numai bine!

Posted

bny si poate constati ca inca sunt amabil, puteam sa umplu frigideru la juma de linkmania :) dar nu o fac, ma intereseaza altceva, mult mai important pentru mine... lucrul care ma va satisface vor fi logurile nu un pachet de injuraturi ....

logurile si dupa aia o sa vada singur....

Oricum iam aprins o lumanare... o sa o pateasca oricum... foarte curand... iar daca citeste pe aici sai transmit un lucru, nimeni dar nimeni care mia facut rau, nu a scapat... de un lucru care e peste mine... "Dumnezeu nu doarme" si culmea "Dumnezeu chiar ma iubeste" :) so asteaptate la ce e mai rau... acum razi dar nu pentru mult timp si atunci cind va incepe "raul" sati aduci aminte ca ai sters un caracter [DW]Razvan ... sa nu uiti asta

Posted

uite, fac un test stupid.

postez dupa un user normal, asa-i ca ma vezi diferit? si totusi sunt aceeasi persoana. cu ce te pot ajuta acum mai mult decat cand eram pe userul bny? :)

Posted

uite, fac un test stupid.

postez dupa un user normal, asa-i ca ma vezi diferit? si totusi sunt aceeasi persoana. cu ce te pot ajuta acum mai mult decat cand eram pe userul bny? :)

nu cred ca asta era ideea... intelegei gresit ca de obicei:P tu ai postat eu tiam raspuns nimic mai mult, numi amintesc sa te fi jignit deci nu ma incadrez in ce spui tu... poate am fost mai dur in scriere dar in nici un caz nu team jignit :)

P.S. Multiacont?:) clona?:))) glumesc desigur....

Posted

Nu m-am referit strict la tine, am generalizat. :)

Pai da, am voie sa-mi fac cate conturi vreau atata timp cat nu iau suspend pe ele. Daca iau suspend pe unul, pe celelalte iau permanent daca le voi folosi in timpul suspendului. Cred ca am mai multe conturi pe forumul asta decat caractere in fraza asta, sa fiu sincer. :)) Dar am o vaga impresie ca Tsu m-a depasit. :D

Cu moderatorul postez numai cand e vorba de "adminat", in rest...parerile proprii mi le adresez ca un user normal. Caci dupa cum am vazut, ceea ce am spus mai sus e perfect valabil. Esti altfel vazut pe 2 conturi diferite, desi esti aceeasi persoana.

Posted

deci la mine nu avea cum sa intre, nici prin yahoo nici prin alte parti, nu sunt atat de prost pe cat par... si nu lucrez la dat cu barosu :)

prost nu pari (ok mint, la cum scrii cam esti), dar ce legatura are asta cu neatentia? oricine poate s-o pateasca

vazand ca-s multi in ultima vreme care patesc asta, chiar nu m-ar mira sa fie vorba de logger

si 7: ati luat vreun logger ascuns in ceva fisier "util" postat pe forum sau altundeva

Posted

bny si poate constati ca inca sunt amabil, puteam sa umplu frigideru la juma de linkmania :) dar nu o fac, ma intereseaza altceva, mult mai important pentru mine... lucrul care ma va satisface vor fi logurile nu un pachet de injuraturi ....

eu scot frigideru din priza.. Glumesc razvan

sincer chiar ieri am avut o conversatie cu unu din game care nici nu il cunosc.. imi da PM si imi zice ca daca ii dau id de mess sa imi vanda niste bok'uri....

PS. Lucian .. mai invata sa vb omule ca nu esti crescut in varful muntelui

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...