oldGard Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ieri mi a cazut Dark Stone la lvl 140 fara sa dau macar sa fac questu sau ceva de genu(dadeam singur pe spot ).. si l-am putut ridica si de jos. bug ceva ?:-/ sau o alta explicatie ?
SoGooD Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 cu un rr inainte nu ai dus dark ston`u ...si deaia a picat:P
oldGard Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 cu un rr inainte nu ai dus dark ston`u ...si deaia a picat:P eh :D inteligentule :D ok ms :D nu stiam :D
boomeey Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 cu un rr inainte nu ai dus dark ston`u ...si deaia a picat:P pai daca i-a picat si l-a si ridicat nu inseamna ca nu-l dusese cu un rr inainte, ci ca a luat questul de la marlon, da nu s-a dus sa caute darkstone-ul si a dat resetul avant quest "in progress".
Mutulik4u:) Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 pai daca i-a picat si l-a si ridicat nu inseamna ca nu-l dusese cu un rr inainte, ci ca a luat questul de la marlon, da nu s-a dus sa caute darkstone-ul si a dat resetul avant quest "in progress". dane te contrazic ,chiar daca nu te duci la marlon sa faci questul de combo,dupa rr iti cade darkstone,deci nu trebuie neaparat sa iei questul si sa nu te duci sa il termini ca sa iti cada fara sa faci nimik
oldGard Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 eu postai cu gandu ca poate sa produs un bug alea alea :)) voi iar incepeti sa va contraziceti :))
Parazitu' Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 cu un rr inainte nu ai dus dark ston`u ...si deaia a picat:P questu se face la fiecare rr..daca faci primu q si dai rr nu are cum sa iti ramana la urmatoru reset a 2 a parte din q. cel putin asa am patit eu.
acelasi_bandit Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Este un bug foarte rau,se va intampla ceva urat cu bk-ul tau in cateva ore.
FuLg3r2k Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ai facut doar prima parte la quest . si cand sa faci a 2a parte , nu ti-a picat .. asa mi-a picat si mie la lvl 150 in tarkan :)) am ramas si eu uimit
Mutulik4u:) Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Intelegeti si chiar probati ,chiar daca nu te duci sa incepi questul de combo si ai prima parte facuta ,imediat dupa rr iti cade pe spot darckstone,este un bug ,asa se intampla ,nu este nici o problema cu caracterul tau
boomeey Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 dane te contrazic ,chiar daca nu te duci la marlon sa faci questul de combo,dupa rr iti cade darkstone,deci nu trebuie neaparat sa iei questul si sa nu te duci sa il termini ca sa iti cada fara sa faci nimik Intelegeti si chiar probati ,chiar daca nu te duci sa incepi questul de combo si ai prima parte facuta ,imediat dupa rr iti cade pe spot darckstone,este un bug ,asa se intampla ,nu este nici o problema cu caracterul tau practic la marlon este un singur quest, impartit in 2 parti - ring of honor, dark stone; nu sunt doua questuri diferite. daca ai facut prima parte (ai inceput questul)e normal sa-ti cada si a doua.
acelasi_bandit Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Intelegeti si chiar probati ,chiar daca nu te duci sa incepi questul de combo si ai prima parte facuta ,imediat dupa rr iti cade pe spot darckstone,este un bug ,asa se intampla ,nu este nici o problema cu caracterul tau ba da man,are o problema caracterul lui ,e bugg-uit din nastere.