Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GanjaBoy

Sv down again ?

Recommended Posts

Guest crazymonk13
Posted

Asa cv nu se poate..cum iau astea din HH d/c si pui mana pe tarc.. si spoturi.. cum server down.. cacat de joc

da ma, tocmai din cauza ca au luat HH e server down, ca astia din HH sunt niste vedete care trebuie anihilati de pe server:) frate, tu gandesti ce vorbesti?:) mai dute la scoala, si mai lasa MUul...mai citeste o carte... sau stai sa prinzi vre-un tarc?

Guest Probleme Psihice
Posted

ce tot dati vina pe gunit... :| vecinuu #-o

Guest Tremurici
Posted

Asa cv nu se poate..cum iau astea din HH d/c si pui mana pe tarc.. si spoturi.. cum server down.. cacat de joc

aq nu'ti lua viata , lasa k revine el

Posted

Imi pare rau...dar am ramas fara spoturi ...ce sa facem ...

app ... impusca`te .

Posted

da ma, tocmai din cauza ca au luat HH e server down, ca astia din HH sunt niste vedete care trebuie anihilati de pe server:) frate, tu gandesti ce vorbesti?:) mai dute la scoala, si mai lasa MUul...mai citeste o carte... sau stai sa prinzi vre-un tarc?

Vezi ca ai intarziat la ora de mate.. nu mai sta cu ochii pe forum, si nu-mi mai purta tu de grija mie ca nu ma cunosti, asa vorbesti mereu despre toti dar tu habar nu ai cine sunt ( in joc) ?

Posted

GanjaBoy am o intrabare pt tine.

cat ai baut azi noapte.... dati frate seama la vorba ca la bautura nu ai cum sa sti ce vb

Posted

Vezi ca ai intarziat la ora de mate.. nu mai sta cu ochii pe forum, si nu-mi mai purta tu de grija mie ca nu ma cunosti, asa vorbesti mereu despre toti dar tu habar nu ai cine sunt ( in joc) ?

pfff, feriti-va, yo zik sa nu mai intrati in joc , ati pus-o cu el =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...