Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shootervl

de rasu lumii sa ajuns

Recommended Posts

Posted

srv2 pikt

a mai ramas cs ul pe srv asta da si asta a pikt

rr la srv nu sa dat de 3 sapt.....asta arata cat de mult va pasa de comunitate si srv

felicitari

Guest TovarasuCeausescu
Posted

dau eu ... nu va panicati :))

Posted

Credeam ca numa eu am problema asta :|.....mi-a ramas contul conectat.....am facut un topic la aspecte tehnice...fara sa vad ca ati facut voi aici...

nasol oricum...

Guest Tsu120
Posted

frate, odata, de doua ori, dar de n ori? Nu invata din greseli, doar nu e prima oara cand pica svrul 2 cand este cs-ul, iar acum a picat cu cateva minute inainte, deci timp ar fi avut.

Ca sa-l citez pe oick: "l-am sunat pe ija care l-a sunat pe vrazvan si totul este ok" Deci, este ok, jucati0va -_-

Posted

frate, odata, de doua ori, dar de n ori? Nu invata din greseli, doar nu e prima oara cand pica svrul 2 cand este cs-ul, iar acum a picat cu cateva minute inainte, deci timp ar fi avut.

Ca sa-l citez pe oick: "l-am sunat pe ija care l-a sunat pe vrazvan si totul este ok" Deci, este ok, jucati0va -_-

cum am zis mai sus....nu sa dat rr la srv de 3 sapt ..era de asteptat.

cn se face vinovat?cn se ocupa de intretinerea srv? :cool2:

Guest Tsu120
Posted

nu sunt in stare sa rezolve bugurile mari, dar sa dea rr la svr? care teoretic este mai simplu :-?

Posted

Sunt niste probleme pe care voi nu le intelegeti si nici nu aveti cum, din moment ce nu le cunoasteti si nu va invinovatesc. Singura voastra vina este ca vorbiti in necunostiinta de cauza, ceea ce nu se face ...

In scurt timp va fi cel putin o persoana care sa se ocupe de MU, deocamdata este vdragosh pentru urgente (de care momentan nu se poate da), dar pe care l-am anuntat si cu siguranta se va ocupa cand va putea. Pana atunci, am sa va rog sa aveti putina rabdare, cel tarziu maine dimineata serverul va fi din nou online.

Va multumesc pentru intelegere si imi pare rau pt neplacerile create.

Posted

Sunt niste probleme pe care voi nu le intelegeti si nici nu aveti cum, din moment ce nu le cunoasteti si nu va invinovatesc. Singura voastra vina este ca vorbiti in necunostiinta de cauza, ceea ce nu se face ...

In scurt timp va fi cel putin o persoana care sa se ocupe de MU, deocamdata este vdragosh pentru urgente (de care momentan nu se poate da), dar pe care l-am anuntat si cu siguranta se va ocupa cand va putea. Pana atunci, am sa va rog sa aveti putina rabdare, cel tarziu maine dimineata serverul va fi din nou online.

daca sunt probleme ce noi nu le intelegem...dc nu ni le spui, nu ne informezi ca sa stim si sa le intelegem?

am stat 8luni sa fac bk ful . stat on curent etc....si cand ajungem la full pik srv pe la cs uri....

in fine cu linkmania ne am lamurit de mult...se mai intra,joaca ptr comunitate... :tiphat:

Posted

de-ar sti toti moderatorii sa explice frumos ca tine,si playerii ar fi altfel :)

Posted

Sa va spun ca sunt probleme tehnice ? Se vede deja. Sa va spun de care ? ... n-are nici o relevanta.

Sa va spun ca nu sunt oameni care sa se ocupe (tehnic) ? Se stie si asta.

Eu ii inteleg si pe jucatorii ce stau sa-si creasca tot felul de caractere, dar pana la urma nu este vina noastra pt situatia creata.

Nu am venit sa va fac promisiuni sau sa va schimb parerea pt ca nu am autoritatea necesara, insa va pot spune ce mi s-a spus mie de catre cineva de la RDS, vineri: vor fi oameni care sa se ocupe, intr-un timp destul de scurt, deoarece RDS-ul se va implica din nou in LinkMania (nu a mai facut-o din 2005). S-au facut liste cu necesar (servere, oameni, toate cele), urmeaza sa fie discutate si/sau aprobate. Tot ce pot eu sa va cer este sa aveti putina rabdare (prin "putina" nu ma refer la cateva ore, pt ca dupa cum bine stiti nu asa merg treburile in general, ci la cateva saptamani). Sunt convins ca peste ceva timp situatia va fi cu totul alta.

Pana atunci, rabdare, succes si va multumim pt faptul ca ati ramas alaturi de LinkMania, cu toate aceste conditii de joc pt care, sper sa ma credeti, staff-ul depune mari eforturi.

O seara placuta.

Posted

Sa va spun ca sunt probleme tehnice ? Se vede deja. Sa va spun de care ? ... n-are nici o relevanta.

Sa va spun ca nu sunt oameni care sa se ocupe (tehnic) ? Se stie si asta.

Eu ii inteleg si pe jucatorii ce stau sa-si creasca tot felul de caractere, dar pana la urma nu este vina noastra pt situatia creata.

Nu am venit sa va fac promisiuni sau sa va schimb parerea pt ca nu am autoritatea necesara, insa va pot spune ce mi s-a spus mie de catre cineva de la RDS, vineri: vor fi oameni care sa se ocupe, intr-un timp destul de scurt, deoarece RDS-ul se va implica din nou in LinkMania (nu a mai facut-o din 2005). S-au facut liste cu necesar (servere, oameni, toate cele), urmeaza sa fie discutate si/sau aprobate. Tot ce pot eu sa va cer este sa aveti putina rabdare (prin "putina" nu ma refer la cateva ore, pt ca dupa cum bine stiti nu asa merg treburile in general, ci la cateva saptamani). Sunt convins ca peste ceva timp situatia va fi cu totul alta.

Pana atunci, rabdare, succes si va multumim pt faptul ca ati ramas alaturi de LinkMania, cu toate aceste conditii de joc pt care, sper sa ma credeti, staff-ul depune mari eforturi.

O seara placuta.

viitorul suna oarecum frumos :D

daca te ai putea implica si la sectiunea mu chiar u ar fi f ok :D

Posted

Maine dimineata incercam sa remediem problema cu serverul 2 (CS).

Din pacate dragosh nu a putut fi contactat ca sa remedieze situatia desi chiar daca revenea nu cred ca rezolvam mare lucru.

Din ce stiu eventul de CS dupa restart nu mai merge.

Cum zicea Ice mai sus momentan sunt promisiuni ce se vor intampla lucruri :) asteptam sa vedem ce si cum.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...