Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Lost_Souls

SALUT PROBLEMA MARE

Recommended Posts

Guest Lost_Souls
Posted

AM O MARE PROBLEMA STATEAM LA PT LINISTIT SI VAD CA IMI APARE MESAJU SUS FRUMOS CA CINEVA VREA SA IMI ACCESEZE CONTU

SPECIFIC NU AM DAT CONTU NIMANUI NICIODATA !!! ADMINI? VA ROG SA VERIFICATI

E O MARE PROBLEMA IN ULTIMA VREME S-AU CAM SPART CONTURI NE E DE GLUMA!!

Posted

eu din cate stiu, iti apare asa chiar si atunci cand pur si simplu incearca contul fara sa stie parola

daca ai contul la fel ca numele caracterului, nu te alarma

Guest Betabioptal
Posted

nu te alarma ca in 2 zile te vad ca plangi pe aici ca ai fost jefuit :)) asa ca nu te alarma :))

Posted

nu te alarma ca in 2 zile te vad ca plangi pe aici ca ai fost jefuit :)) asa ca nu te alarma :))

intr-adevar...e si asta o varianta. adica sa fii cel mai fraier dintre fraieri si sa dai parola unui necunoscut / sa accepti keylogger pe mess

sincer sa fiu astia care credeti ca parolele pe lm se pot sparge pur si simple sunteti niste naivi. totul e din vina voastra

Guest Betabioptal
Posted

intr-adevar...e si asta o varianta. adica sa fii cel mai fraier dintre fraieri si sa dai parola unui necunoscut / sa accepti keylogger pe mess

sincer sa fiu astia care credeti ca parolele pe lm se pot sparge pur si simple sunteti niste naivi. totul e din vina voastra

logic

Posted

Atata timp cat nimeni nu iti stie parola, nu ai de ce sa iti faci griji. Iti apare acel mesaj chiar si atunci cand iti stie doar contul si incearca tot felul de parole.

Sfatul meu este, pentru orice eventualitate, sa-ti schimbi parola si sa ai grija la keylogere. Probabil cineva iti vrea "raul".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...