Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

Cazul liquidlove

Recommended Posts

Guest bogdan87
Posted

la cat mu cunosti tu, nu.

se poate ma prutuse, se poate. atata timp cat ala sta in scut, cum cacat sa mori avand in vedere ca e switch-ul liber?

deja imi e sila sa mai explic. daca priviti cacalu' doar inainte, n-are rost. e aceeasi explicatie care am dat-o in cazul lui kiry cand il filmase cineva de la mine din guild si i-a dat 99. daca ai 2-3-4 bk full pe mana asta nu inseamna ca stii anumite aspecte tehnice/buguri care pot aparea in anumite circumstante. pun pariu ca am vorbit pana acuma ce multora li se pare science fiction. da atata timp cat n-ati incercat ce v-am zis eu, v-as ruga sa nu ma mai contraziceti aiurea bazandu-va doar pe experienta voastra de joc sau pe povesti relatate de prieteni pe aici.

am explicat mai sus ca pachetele trimise la server trec ca printr-o palnie; e ca un val ce vine puternic deodata. daca tu trimiti niste pachete, ex: pachet combo,pachet ref, pachet combo, pachet ref, pachet combo, ele vin foarte repede, toate deodata. e normal ca pachetele de ref sa se manifeste altfel (aici, timp scurt de cocosare) atata timp cat sunt impinse fortat de celelalte pachete din urma trimise pana isi revine la normal. uita-te ca are momente cand se cocoseaza putin, apoi cand se cocoseaza pana la capat - in special ultimele secunde, sau cand vine al doilea bk si il incurca.

am crezut ca doar prostia e calitatea forte la tine. da se pare ca esti si orb pe langa asta.

@ar trebui sa va faceti o parere calumea, si dupa sa o expuneti.

ia sau nu reflect?

are sau nu dino?

are sau nu speed?

@my last reply here. enjoy!

cum ai zis si u boom sub chelia aia chiar ca ti se odihneste creierul,

cunostii mai mult mu ca mn la ce te referi?

la bug-uri si la programe ajutatoare sper ca la asta te referi

:tiphat:

Posted

eu cred ca tu vorbesti doar de dragu de a face un+1,cum naiba sa ai atata lag ca dai 7-8 combo unu dupa altu,ca mori de 5 ori in timpu ala

in primul rand eu am zis ce mi se intampla mie cateodata....si tin sa te contrazic daca dai qqqqqqqq in timp ce ai lag de foarte putine ori mori...la fel si cu reflectul nu iei reflect cand ai lag il iei pe tot odata cand nu mai ai lag

eu nu am zis ca liquid este nevinovat ,doar am zis ca se poate sa fii avut si lag cum a zis el pentru ca am patit si eu aceeasi chestie

si nu sunt eu ala care posteaza pentu+1 mai degraba tu esti ala :tiphat:

Posted

Ce va tot obositi atat sa va dati cu parerea "ba e nevinovat , ba e vinovat" ... oricum parerile voastre conteaza prea putin mai ales a celor care le aduc fara argumente ... daca vreti sa continuati sa dati cu banu va fac un poll .

Am priceput cum se procedeaza in cazurile de genul lui liquid "date pe pm" ... multumim oick pentru explicatie :tiphat:

Treaba cu motivul inca e neclara ... motiv de hack-uri ... cate ? "cat incape" , care ? "nu conteaza" #-o , iar pentru restu care se obosesc sa`mi explice ca defapt avea aia si aia ... chiar nu ma intereseaza ce are sau credeti voi ca are ... eu vreau sa aflu ce sa decis la AS ca are ... vreau sa vina un admin sa`mi zica clar ... "da ma fraiere a folosit //gt , asa am hotarat majoritatea , asa apare in log-uri , asta o fost motivul " , dar ei vin si`mi explica mie ca lagul nare nici o legatura cu jocul sau ca nu ia reflet si sigur are ceva ... bun ce are ?

p.s. am rugat odata prostimea sa nu mai vina cu reply-uri deplasate ...

baiatu a dat magic...si admini io dat magicul 99 =))

hocus-pocus .. ai sterso am zis :D

Hai bre ia-te de mine :))

hai bre ia-te si pleaca

un lag provocat de program.

doi lag

pacat ca nu`mi duce pc`u sa bag si io fraps`u sa filmez sa fi vazut cum dadea combo si cand il ataca careva :)) (adik la fel):P

Si asa e aglomeratie aici.

mie mi s-a intamplat sa am atat lag incat cand isi revenea dadusem deja 3 combo cred si nu este neaparat de la netul meu ci mai degraba de la iubitul nostru server....LINKMANIA

nu te mai obosi Petrut ... "vantul bate , apa trece , pietrele raman"

eu cred ca tu vorbesti doar de dragu de a face un+1,cum naiba sa ai atata lag ca dai 7-8 combo unu dupa altu,ca mori de 5 ori in timpu ala

1+1=2

nu am nimik cu nimeni si nu stiu ce a folosit liquidlove dinobug,speed

perfect , :merci: , :bye: ... revi cand sti sau o sa scri la subiect.Nu e liquid subiectul aici , cazul lui e.

a trecut aproape o saptamana.

unde sunt filmele mai pro-ule ce esti? :))

o sa mai treaca inca vreo 3 saptamani pana o sati dai seama ca defapt filmuletele o sa mearga pe pm la un admin si nu aici . pro-ule

Guest bogdan87
Posted

Ce va tot obositi atat sa va dati cu parerea "ba e nevinovat , ba e vinovat" ... oricum parerile voastre conteaza prea putin mai ales a celor care le aduc fara argumente ... daca vreti sa continuati sa dati cu banu va fac un poll .

Am priceput cum se procedeaza in cazurile de genul lui liquid "date pe pm" ... multumim oick pentru explicatie :tiphat:

Treaba cu motivul inca e neclara ... motiv de hack-uri ... cate ? "cat incape" , care ? "nu conteaza" #-o , iar pentru restu care se obosesc sa`mi explice ca defapt avea aia si aia ... chiar nu ma intereseaza ce are sau credeti voi ca are ... eu vreau sa aflu ce sa decis la AS ca are ... vreau sa vina un admin sa`mi zica clar ... "da ma fraiere a folosit //gt , asa am hotarat majoritatea , asa apare in log-uri , asta o fost motivul " , dar ei vin si`mi explica mie ca lagul nare nici o legatura cu jocul sau ca nu ia reflet si sigur are ceva ... bun ce are ?

hai bre ia-te si pleaca

doi lag

1+1=2

perfect , :merci: , :bye: ... revi cand sti sau o sa scri la subiect.Nu e liquid subiectul aici , cazul lui e.

o sa mai treaca inca vreo 3 saptamani pana o sati dai seama ca defapt filmuletele o sa mearga pe pm la un admin si nu aici . pro-ule

suferiti de admin ma si u blader si boom

deaia faci atatea topicuri ca sa iti demonstrezi prostia

Guest Tsu120
Posted

hai bre ia-te si pleaca

doi lag

1+1=2

+1 = 3

+eu = 4

Las-o asa cum a picat ;)

Guest TovarasuCeausescu
Posted

padurarule :))) si nickul spune totul :D ... poti sa ai 2000 de bk-i pe mana si sa iti mai vina inca 3000 sa ai 5000 daca tot nu te intalnesti cu jocu sti doar sa stai la exp :))

cum zicea blader fi sigur filmuletele no sa ajunga aici o sa ajunga unde trebuie :D

momentan lucrez acest week-end sper sa ajung la cs macar sa mai faceti ceva filme :))

hai spor :)

Guest Tsu120
Posted

padurarule :))) si nickul spune totul :D ... poti sa ai 2000 de bk-i pe mana si sa iti mai vina inca 3000 sa ai 5000 daca tot nu te intalnesti cu jocu sti doar sa stai la exp :))

cum zicea blader fi sigur filmuletele no sa ajunga aici o sa ajunga unde trebuie :D

momentan lucrez acest week-end sper sa ajung la cs macar sa mai faceti ceva filme :))

hai spor :)

si eu sper mai sa ajunga unde trebuie si poate, chiar daca lucrezi, sa ajungi la cs-ul asta, sa ne macini cu tot cu lagul tau >:D<

Posted

nu stiu despre ce e vorba, scuza-ma ca nu ma intereseaza, dar pare sa fie al 3-lea topic, cele precedente nu cred ca au fost inchise degeaba.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...